Şimdi Ara

FTP kuramadım Dyndnsim var yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FTP kuramadım Dyndnsim var yardım uzktan bağlanıp pcme bişiler atıp silmek istiyorum fakat bi türlü ftp kuramadım dyndns adresim var modemde21 nolu port açık başka ne yapmam lazım dyndns adresimi hangi işlemler için kullanabilirim. Ayrıca bilgisayarımla bir site yönetebilirmiyim pcm açık olunca websitesi de açık olacak acil ftp için yardım bekliyorum lütfen birde dyndns de dışarıdan bağlanmaya çalışınca olmuyor neden bağlanamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKarakurt45 -- 15 Eylül 2010; 18:32:35 >

• Ftp kuramadım derken, kurdunuzda erişimde mi sıkıntınız var?
    Dyndns adresinizi bilgisayarınıza erişim gerektiren uygulamalar için kullanabilirsiniz(bknz: ftp, remotedesktop, webserver, vs. vs.)
  • ftpde kuramadım nasıl kuaracağım ayrıca dyndns farklı modemden bağlanınca bi kere çalıştı bi daha ulaşamadım neden acaba ftp nasıl kuracağım ltfn acil kurduktan sonra nasıl erişeceğimi de bilmiyorum acıkcası ama çok lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKarakurt45 -- 15 Eylül 2010; 19:09:11 >
  • Ufak bir arama ile onlarca sonuca ulaşabilirdiniz. Örn:http://forum.donanimhaber.com/m_32344092/tm.htm
    Modeminize dyndns ayarlarını tanıttığınız kısımda dyndns bağlantınızın aktif olup olmadığını görebilirsiniz.
  • binbaşım aynısını yaptım olmadı dyndns ile modeme ulaşamıyorum suan ftpyi de kuaramadım acaba başka bişile mi alakalı bi yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKarakurt45 -- 15 Eylül 2010; 19:21:21 >
  • Kablosuz modemden kablosuz olarak bağlanıyorum acaba onun için port tetikleme yapmıyormu? CVP pLS
  • İLgilenen yok mu arkadaşlar cvp lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.