Şimdi Ara

FTR SEÇENLER BU MESLEKLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ ALALIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER FTR İLE İLGİLİ Bİ TORBA YASASI ÇIKMIŞ HEMŞİRELERDE YATAY GEÇİŞTEN FİZYOTERAPİST OLABİLİYOR DUYDUĞUMA GÖRE..

• quote:

Orijinalden alıntı: ynsmrylmz

BEYLER FTR İLE İLGİLİ Bİ TORBA YASASI ÇIKMIŞ HEMŞİRELERDE YATAY GEÇİŞTEN FİZYOTERAPİST OLABİLİYOR DUYDUĞUMA GÖRE..

hocam bu torba yasası kesin mi bende hemşirelik yazdım da.

http://strawpoll.me/255811/r

• O hikaye türkiyede olamaz yani. hükümet halkın nabzını yokluyor bence.Tıpkı Formasyon gibi bi kaldırıyor bi izin veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucilled

Bu mesaj silindi.
    Bi ara fen bilgisi ögretmenleri hemşire olacak dediler yani imkansız öyle bişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: larryy

Marmara ftr sectim bende gelecek buyuk ihtimal.
    Dusuncem ise, katiyyen oyle bisey olamaz. Olursa da haksizlik. Olmamasi taraftariyim.

kardş devlet zaten haksızlığı düşünmüyo zaten fakülteden mezun olan adamla hemşirenin aldığı maaşlar kesinlkle bir olmaz
  • quote:

quote:

quote:

Marmara ftr sectim bende gelecek buyuk ihtimal.
    Dusuncem ise, katiyyen oyle bisey olamaz. Olursa da haksizlik. Olmamasi taraftariyim.

kardş devlet zaten haksızlığı düşünmüyo zaten fakülteden mezun olan adamla hemşirenin aldığı maaşlar kesinlkle bir olmaz

Neyse hemsireleri kucumsemiyorum ama kesinlikle fizyoterapistlerle ayni
    Kefeye koyulamazlar ki zaten basarili bir fizyoterapist farkini her turlu koyar diyorum

+1 kesinlkle demek istediğim buydu..

• up
  • up
  • quote:

up
    o dediğin fizyoteripst olmuyor. fizyoterapi teknisyeni. yani fizyoterapistin yardımcısı oluyor. hemişereler kusura bakmasında fzyoterapistin aldığı eğitimin 5 de 1 ini alıyorlamrı merak edıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

o dediğin fizyoteripst olmuyor. fizyoterapi teknisyeni. yani fizyoterapistin yardımcısı oluyor. hemişereler kusura bakmasında fzyoterapistin aldığı eğitimin 5 de 1 ini alıyorlamrı merak edıyorum

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeşimizdeBiriVar

quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

+1

Alıntıları Göster
    ilgili konuyla ilgili haber şurada:

http://www.medimagazin.com.tr/hekim/genel/tr-torba-yasa-geliyor-iste-icindekiler-2-12-51173.html

altta da fizyoterapistlerle fiziatristlerin yorumları var orayı da es geçmeyin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

ilgili konuyla ilgili haber şurada:

http://www.medimagazin.com.tr/hekim/genel/tr-torba-yasa-geliyor-iste-icindekiler-2-12-51173.html

altta da fizyoterapistlerle fiziatristlerin yorumları var orayı da es geçmeyin :D

Alıntıları Göster
    arkadaslar bu konuyu baya araştırdım böyle birşey yok yani hemsireler fzt olamıcaklar rahat olun :) asparagas haber ayrıca torba yasa çoktan cıktı :) yalan oldugunu burdan anlayın

• quote:

Orijinalden alıntı: nutella.0

arkadaslar bu konuyu baya araştırdım böyle birşey yok yani hemsireler fzt olamıcaklar rahat olun :) asparagas haber ayrıca torba yasa çoktan cıktı :) yalan oldugunu burdan anlayın

Alıntıları Göster
    UP
  • Bu fizyoterapistler neden yeni okul acılmasına şikayetçi
    İlla hacettepe yada 9 eylülden mi ftrci cıkacak lan???
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas2d

Bu fizyoterapistler neden yeni okul acılmasına şikayetçi
    İlla hacettepe yada 9 eylülden mi ftrci cıkacak lan???

İş gücü ucuzlayacağından olabilir mi ?
  • up
  • Twitter da ftr cilerin isyanina destek istiyoruz arkadaslar bende ftr okuyorum.bolumu bitirmeye calisiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickki minaj

Twitter da ftr cilerin isyanina destek istiyoruz arkadaslar bende ftr okuyorum.bolumu bitirmeye calisiyorlar
    oldu canım hemşire fizyoterapist olursa fizyoterapistlerde doktor olsun !!!!!
  • İş gücü ucuzlamaz azalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas2d

İş gücü ucuzlamaz azalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLune -- 21 Temmuz 2013; 20:15:02 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.