Ftr seçmeyin ben mezunum ve hayatımda aldığım en kötü karardı .Ne iş bulabiliyorsunuz ne adam akıllı maaş alıyorsunuz .2500 3000 k arası maaş almak istiyorsanız okuyun .Devlet atamaları 85 kişi civarı 10.000den fazla fzt sınava giriyor.Kısacası Ben bu hatayı yaptım siz yapmayın .Eğer sorunuz olursa cevaplarım. |
FTR SEÇMEYİNNNNNN
-
-
fizyoterapi ve rehabilitasyon
-
Ftr seçelim mi ? -
arama çubuğu
-
hocam gözünüzü allah doyursun 2500000-3000000 maaşı da beğenmiyorsanız ne diyeyim
ankaratıplı yanınızda halt etmiş
-
bu arada doğrudur ftr mezunu olup da 2.5k 3k arası maaş alan tanıdığım büyüğüm var ve o da pişman
-
Hep söylerim. Kafa varsa tıp yazın :) -
Ftr okuyan kuzenim iş yeri açtı bir arkadaşıyla o halinden memnun neden bu kadar kötülediniz
-
kendin beceremeyince herkesi beceriksiz mi sandın? benim tanıdıklarım var ve gayet iyi paralar kazanıyorlar. işini iyi yapan kazanır. demek ki sen işini iyi yapmıyormuşsun o yüzden böyle olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B435CEB2A -- 19 Mart 2021; 20:17:58 > -
Ftr ciler kpss şampiyonu -
Yer açmak kolay değil birikimin olcak paran olcak, orta halli bir aileden gelip 3k alıp açmışsa helal olsun
-
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon mezunları(lisans), yardımcı sağlık personeli statüsüne geçtikten sonra karanlık bir döneme geçti. Ne yazık ki. KPSS'ye girmeniz gereken sağlık bölümlerinden uzak durun Hemşirelik hariç.. Yatırım tavsiyesi değildir :)
-
Dahiliye Uzmanı, Beslenme ve Diyetetik 'ten çok daha iyi beslenme programı ve işin insan vücudu üzerindeki sistematik etkilerine hakim.
Kulak Burun Boğaz Uzmanı, Odyolojiyle kıyaslamaya dahi girmiyorum zaten..
Fizik Tedavi Uzmanı, FTR'cinin hayal ettiği işi yapar ve ne yazık ki FTR'ci de rehabilitasyon merkezinde iş kovalar.. Özel Eğitim Öğretmeni gibi.
Tıptan devşirilmeye çalışan her bölüm ne yazık ki böyle, eskiden de Tıp gözüyle bakılmıyordu da eskiden "sağlık personeli" sayılıyorlardı. Yıllar önce resmi gazeteden kaldırıldı ve yardımcı personeller artık..
-
Şu an kuzenime doktor muamelesine yapan yakınlarım var. Hoş onlar sağlık okuyan herkese doktor muamelesi yapıyorlar biraz tuhaflar
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hocam gözünüzü allah doyursun 2500000-3000000 maaşı da beğenmiyorsanız ne diyeyim ankaratıplı yanınızda halt etmiş |
arama çubuğu |
Ftr okuyan kuzenim iş yeri açtı bir arkadaşıyla o halinden memnun neden bu kadar kötülediniz |
Benzer içerikler
- notability fiyat
- avantaj yayınları zorluk derecesi
- üniversite whatsapp gruplarına nasıl girilir
- biyotik yayınları zorluk derecesi
- tus zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X