KAMPANYA SONA ERMİŞTİR. BANA ULAŞIP ÖDEMESİNİ ALMAYAN KİŞİLERİN ÖDEMESİNİ 22 AĞUSTOS SONRASINDA YAPACAĞIM. FTXTR Yeni Üye olup, KYC doğruladıktan sonra TRX/TRY işlem çiftinde 100 TL üzerinde al-sat hacmi yaparsa 150 TL ödül alacaklar. İLK 5 REFERANSA ÖZEL KOTAM DOLMUŞTUR. ARTIK REFERANSIM İLE ÜYE OLAN KİŞİLERE 60 TL ÖDEYECEĞİM. ÖDÜLÜN DEĞER KAYBETMESİ, KAMPANYANIN İPTAL EDİLMESİ GİBİ DURUMLARDA SORUMLULUK KABUL EDİLMEYECEKTİR. Yapılması Gerekenler; 1- Referansım ile Siteye üye ol. https://ftxtr.com/referrals#a=Wadjet Linki kopyalayıp tarayıcıya yapıştırın lütfen. Aksi takdirde forum linki bozabiliyor. Üye olurken alttaki ibarenin ekranda yer aldığına dikkat ediniz. 2- KYC doğrulamanı gerçekleştir. 3- Siteye banka hesabın veya kripto ile yatırım yap. 4- TRX/TRY işlem çiftinde 100 TL üzerinde al-sat hacmi oluştur. Referans Linkim: https://ftxtr.com/referrals#a=Wadjet Referanssız Link: ftxtr.com Kampanya Sayfası: https://destek.ftxtr.com/hc/tr/articles/7183333610001 FTX TR’nin TRX/USD, TRX/USDT, TRX/BTC, TRX/TRY, BTT/USD listelemesini kutlamak amacıyla, FTX TR ve Tron ekibinin iş birliğinde 2.500.000 TRY değerinde Tron dağıtılıyor. Etkinlik Süresi: 28/06/2022 00:01 - 08/07/2022 23:59 (Türkiye saati ile) Ödül Hesaplama Süresi: 09/07/2022 00:01 - 12/07/2022 23:59 (Türkiye saati ile) Yeni Kullanıcılar: Görev 1: FTX TR’ye üye olun ve KYC (Kimlik doğrulama) işleminizi tamamlayın, Görev 2: Etkinlik süresi boyunca TRX/TRY işlem çiftinde 100 TRY veya daha fazla alım veya satım işlemi yapın. Belirtilen 2 Görevi tamamlayan yeni kullanıcılar, 150 TRY ödül kazanacaktır. Eski ve Yeni Tüm Kullanıcılar: Görev 1: FTX TR’ye arkadaşlarınızı referans kodunuz ile davet edin Etkinlik süresi boyunca davet ettiğiniz ve etkinlik süresince 2 görevi tamamlayan her arkadaşınız için 100 TRY ödül kazanın. Ödüller: Yukarıdaki iki görevi de tamamlayan yeni kullanıcılara 150 TRY değerinde TRX verilecektir. Kazananlar, ilk gelen önceliği alır esasına göre toplamda 100 TRY’yi aşan ilk TRX alış/satış işleminin zamanı baz alınarak belirlenecek olup, ödül havuzu bitene kadar etkinlik devam edecektir. Daha önce üye olmuş fakat kimlik doğrulamasını tamamlamamış kullanıcılar, kampanya sürecinde kimlik doğrulamalarını tamamlamaları ve TRX/TRY işlem çiftinde 100 TRY veya daha fazla alım veya satım işlemi yapmaları halinde 150 TRY değerinde ödüle hak kazanacaktır. |
⚡ FTXTR - Üye Ol, 100 TL Hacim Yap, 150 TL Ödül + 60 TL Benden Kazan! (Bitti!) (Wadjet Güvencesi ✅)⚡
-
-
Referansınızla üye oldum, işlemleri yaptım ve takipteyim, konu için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ödüller dağıtılmış. Hak kazananlar güle güle harcasınlar.
-
Teşekkürler tekrardan, ödüller yatmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Babalar gününe özel, sadece KYC ile çekilebilir $10 kampanyası başladı. İlk mesaja detaylar eklendi.
-
Uye oldim kyk tamamladim odul gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dün başlamıştı havuz bitmiş olabilir mi?
-
@metallandica
Kampanya bitiminden 2-4 hafta sonra ödüllerin dağıtılacağı yazıyor ancak FTXTR ödülleri geciktirmez. Kampanya bitiminden sonraki hafta gönderilmiş olur.
@Paykipel
Bu kadar hızlı dolacağını sanmıyorum hocam. Zaten önceki kampanyalara herkes üye oldu.
-
Yeni etkinlik başladı. Detaylar ilk mesajda. Kaçırmayın.
-
Referansınızla dikkatlice üye olundu kyc hızlıca tamamlandı, gerekli işlem yapıldı.
-
Teşekkürler hocam.
Güncel
Güncel
Güncel
-
Güncel
Ödül dağıtımı yapıldı. Ödülü gelen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.
-
Teşekkürler etkinlik konusunda yardımcı oldu ve ödüller yattı.
Geri ödemelerin bir kısmını ilettik.
Halen benimle iletişime geçip ödeme almayan arkadaşlar, lütfen benimle iletişime geçin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X