Şimdi Ara

FUJI FINEPIX HS10 mu KODAK z990 mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kaç aydır makine beğenemedim bilen bilir bir sürü konu açmışımdır vede param elimde durduk sıra ağır ağır yiyorum, eriyor o yüzden taş çatlasın 1000 lira gibi limite düştüm.

Son olarak iki makine beğendim sizinde bir görüşlerinizi alıyım dedim.

HS10 :
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=91150&ad=FUJi-FiNEPiX-HS10-FOTOGRAF-MAKiNESi-Dijital-Fotograf-Makinalari
    Mu?
    z990 :
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=101995&ad=KODAK-Z990-SiYAH-FOTOGRAF-MAKiNESi-Dijital-Fotograf-Makinalari
    Mı?
    Eğer daha iyileri varsa önerirseniz mutlu olurum şimdiden teşekkürler...

• Kodak hakkında bir yorum yapamam ama HS10 yerine FujiFilm FinePix s200exr tercih edilmeli
  • Canon G11
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Kodak hakkında bir yorum yapamam ama HS10 yerine FujiFilm FinePix s200exr tercih edilmeli

genellikle herkes onu diyor ama 480p video kaydı yaptığı için hoşuma gitmedi yinede aklımda bulunsun onuda alabilirim
  • Hs10 sensörüne göre mp çok fazla çok fazla noise oluşuyor resimlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: synchro

Canon G11

hocam ufak tip makineler sevmiyorum hem havasıda olmuyor :D dslr like seviyesinde eli doldurucak tarzda makineler hoşuma gidiyor yinede sağol :)
  • quote:

Hs10 sensörüne göre mp çok fazla çok fazla noise oluşuyor resimlerde

aslında s200exr yi çok seviyodum bir fotoğrafçıyım diye geçinen kız yüzünden soğudum ama s200exr nin yapısına hastayım tam dslr like o yüzden tercihimi s200exrden yana kullana bilirim :)
  • 2.el düşünürsen d3100 bulunabilir sanırım yada 450D ama lens düşünmüyorum diyorsan Dslr-like olarak s200exr yeterli olacaktır.
    Bende bu aralar s200exr alacaktım ama dolar euro ve sterlin tavan fiyatlara ulaştı piyasaya yansır büyük ihtimal ile bu.

@The Fusion

Olymposların lensleri gerçekten pahallı arkadaş lense yatırım yapmayacaksa gereksiz duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaga20 -- 25 Temmuz 2011; 18:43:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Fusion

Vatanda 817 TL Olympus e-450 vari 14-42 kit lensiyle, SLR makina. :)

http://www.vatanbilgisayar.com/olympus-e-450_14-42-mm-e-450-slr-dijital-fotograf-mak.-%2814-42-mm-lens-ile-birlikte%29/productdetails.aspx?I_ID=51476#allImages

almışken bir slr yakışır. :)

stok durumuna bakdın mı bilmiyorum ama sadece topkapı ve konyada var ben ise antalyadayım kargoylada almayı hayatta sevmem :)

• quote:

2.el düşünürsen d3100 bulunabilir sanırım yada 450D ama lens düşünmüyorum diyorsan Dslr-like olarak s200exr yeterli olacaktır.
    Bende bu aralar s200exr alacaktım ama dolar euro ve sterlin tavan fiyatlara ulaştı piyasaya yansır büyük ihtimal ile bu.

@The Fusion

Olymposların lensleri gerçekten pahallı arkadaş lense yatırım yapmayacaksa gereksiz duruyor

s200 exr goldda 901 tl : http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=87530&ad=FUJi-FiNEPiX-S200-EXR-Dijital-Fotograf-Makinalari

ikinci elle uğraşılmaz almışken sıfır olsun dslr like olsun duruşu yetiyor zaten :)

• Kargo ile sorun çıkmaz diye düşünüyorum, ya da bir arkadaşınız aracılığıyla aldırabilirsiniz.

Lensler pahalı olabilir, tamam ama SLR Like yetmeyince tekrardan bir SLR aldığından 1200 tl masraf edecek, o su bu su derken. Buna da 900 verirse toplam 2100 tl eder. 800 e makinayı alırsa, hem slr sahibi olur, hemde ileride lens ihtiyacı çıkınca 250-300 tl gibi bir rakama daha da işini görecek bir lens alır. (Lens fiyatlarından bihaberim ama bu civarlarda sanırım hadi zorlasak 400 tl. Hem şimdilik 200 tl cebinde kalacak, ileride de bir lens alıp paçayı kurtarıcak, ama öbür türlü önce like sonra slr sonra lens derken hey babam hey 2500 e çıkıyor :) ama bu şekilde 1200 tl ye yırtar :)
  • s200exr için stok sor altunizade de yok bugün sordum ben

Gelen mailde size hs20 verelim daha iyi diyorlar bide
    Sakın görevlilere kanma =)
  • quote:

Kargo ile sorun çıkmaz diye düşünüyorum, ya da bir arkadaşınız aracılığıyla aldırabilirsiniz.

Lensler pahalı olabilir, tamam ama SLR Like yetmeyince tekrardan bir SLR aldığından 1200 tl masraf edecek, o su bu su derken. Buna da 900 verirse toplam 2100 tl eder. 800 e makinayı alırsa, hem slr sahibi olur, hemde ileride lens ihtiyacı çıkınca 250-300 tl gibi bir rakama daha da işini görecek bir lens alır. (Lens fiyatlarından bihaberim ama bu civarlarda sanırım hadi zorlasak 400 tl. Hem şimdilik 200 tl cebinde kalacak, ileride de bir lens alıp paçayı kurtarıcak, ama öbür türlü önce like sonra slr sonra lens derken hey babam hey 2500 e çıkıyor :) ama bu şekilde 1200 tl ye yırtar :)

Çektiği fotoğraflar mükemmel daha önce bakmıştım ama video çekiyo mu orda belirmemişler

• quote:

s200exr için stok sor altunizade de yok bugün sordum ben

Gelen mailde size hs20 verelim daha iyi diyorlar bide
    Sakın görevlilere kanma =)

Maille sorduysan antalyada var mı birde onu sorar mısın sana zahmet varsa yarın gider alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParsLorD

quote:

Kargo ile sorun çıkmaz diye düşünüyorum, ya da bir arkadaşınız aracılığıyla aldırabilirsiniz.

Çektiği fotoğraflar mükemmel daha önce bakmıştım ama video çekiyo mu orda belirmemişler

Onu bende göremedim ama çekiyordur herhalde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ParsLorD

quote:

Onu bende göremedim ama çekiyordur herhalde.

Youtubede test video baktım ama göremedim sanırım çekmiyor

• Eğer fotoğrafçılık için düşünüyorsan video zaten pek önerilmiyor SLR lerde, lensi yorduğu söyleniyor.
  • olympus e-450 de aklımda bulunsun sağol fiyatıda uygun :)
  • Vatanda fırsatları takip et, geçen hafta 666 TL den verilmişti e-450 bende onu bekliyorum, düşünce alacağım. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.