Şimdi Ara

Fuji s6500fd Nasıl Çekerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşşağıdaki gibi fotolar çekmek istiyorum yani arka plan siyah olucak makinam s6500fd acaba mümkün mü bu makinayla.

Şimdiden teşekkürler..

Fuji s6500fd Nasıl Çekerim?

• Snoot kullanılabilir, ekipman derdi varsa -ki anladığım kadarıyla yüksek ihtimal, sağlam bir ışık kaynağına evde snoot yapabilirsiniz. Işığı noktasal, tek bir odakta kullanarak enstantaneyi arkaplanı pozlamicak şekilde ayarlayabilirsiniz. Arkaplan noktasal ışıktaki ölçüme göre bayağı bir düşük kalmalı.

Snoot dediğimi de evde bir spota rulo kağıt ortasını geçirerek kullanabilirsiniz, veya gerekli ayarlamaları yapabilirseniz flaşa.

EDIT:

Ekteki fotoğraf photoshop kokuyor orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 30 Mayıs 2011; 2:19:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Snoot kullanılabilir, ekipman derdi varsa -ki anladığım kadarıyla yüksek ihtimal, sağlam bir ışık kaynağına evde snoot yapabilirsiniz. Işığı noktasal, tek bir odakta kullanarak enstantaneyi arkaplanı pozlamicak şekilde ayarlayabilirsiniz. Arkaplan noktasal ışıktaki ölçüme göre bayağı bir düşük kalmalı.

Snoot dediğimi de evde bir spota rulo kağıt ortasını geçirerek kullanabilirsiniz, veya gerekli ayarlamaları yapabilirseniz flaşa.

EDIT:

Ekteki fotoğraf photoshop kokuyor orası ayrı

Teşekkürler ustam anladığım kadarıyla ışık kaynağı ile sadece yüzümü aydınlatıcam ve enst.yi yüzümü alıcak şekilde ayarlıcam.

• Sadece yüzünü aydınlatacak bir ışık kaynağı gerek, bu yüzden snoot dedğim başta fakat mantığı kaparsan kendin de bu tarz bir düzenek yapabilirsin Arka plan da ışık almayacak/pozlanmayacak şekilde karanlık olursa tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Sadece yüzünü aydınlatacak bir ışık kaynağı gerek, bu yüzden snoot dedğim başta fakat mantığı kaparsan kendin de bu tarz bir düzenek yapabilirsin Arka plan da ışık almayacak/pozlanmayacak şekilde karanlık olursa tamamdır.

Anladım hocam bir ışık kaynağı bulup en kısa sürede deniyorum :) teşekkürler..
  • Photoshop öğrenerek bu fotoğraftan çok daha iyilerini bile rahatça yaratabilirsin..
  • Photoshop'a bunu yaptıracak bir online eğitim videosu varmı bildiğiniz?

Bu arada PlutosDaddy'ye de teşekkürler... Sürekli yeni birşeyler öğreniyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.