Şimdi Ara

Fujifilm FinePix S-2500HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu makineyi almaya karar verdim ama çok fazla yorum yapılıyor kafam karıştı. yaklaşık bu ayarda NIKON L110 makinede var. fiyat olarak birbirlerine çok yakınlar. siz ne tavsiye edersiniz. profesyonel değilim. amatör olarak fotoğraf çekmek istiyorum ve almışken optik zoom lu bi makine olsun istiyorum.
    şimdiden teşekkürler yorumlar için...

• Başlangıç için güzel bir model L110'na tercih edilebilir.Açıkcası S2500,S1800,S1700,S1600 hepsi aynı sayılır hangisi ucuz ise onu alın derim.
  • fotoğraf kalitesi benim için öncelikli olan.sizce fuji kalitesi mi daha iyi nikon mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxZCNxx
    fotoğraf kalitesi benim için öncelikli olan.sizce fuji kalitesi mi daha iyi nikon mu??

Fuji ile Nikonu kıyaslamak saçma olur çünkü Nikon ağırlıklı olarak Slr makina yapıyor Fuji ise like ve kompakt makina yapıyor.Marka ile marka kıyaslanmaz model ile model kıyaslanır ancak Like ve kompakt makinalarda Fujifilm en başarılı marka diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 7 Ekim 2010; 21:05:40 >
  • teşekkür ederim cevaplarınız için. sanırım Fujifilm FinePix HS-10 modelini alacaağım. gittigidiyorda uygun fiyatlara var.
    yeni başladığım için iyi bir seçim olur kanısındayım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.