Şimdi Ara

Fujifilm FinePix S1500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10 megapiksel ve 12x optik zoom ile amatör seviyesinde fotoğraf meraklılarına yönelik bir model. Otomatik kırmızı göz gidermeli Yüz Tanıma teknolojisi ile amatör seviyesinde bir fotoğraf makinesinden beklenenin üstünde. Ekranı boyu, görüntülerin rahat görülebilmesi için 2,7” lcd ekrandır.

Panorama çekim modu ve anında zum gibi özellikleri ile kişinin hiçbir ayar yapmasına gerek kalmadan çekim yapmasına kolaylık sağlıyor.
    S1500 de mevcut ccd özelliği sayesinde, çekim sırasında oluşabilecek kayma ve uzak mesafelerde oluşabilecek sarsıntılarda odaklanma özelliği sayesinde oluşabilecek bulanıklıkları ortadan kaldırıyor. Çift görüntü sabitleme özelliği sayesinde hareketli nesnelerin çekiminde rahatlık sağlıyor ve bulanıklıkları da minimum seviyeye indiriyor. Bu sayede görüntü kalitesinde k düşüş minimum seviyeye iniyor.
    Makinede mevcut otomatik netleme takip fonksiyonu sayesinde, doğada amatör fotoğraf çekimi sırasında hareketli hayvanların net fotoğraflanmasını sağlıyor. Bu fonksiyon 12x zumda dahi çalışan bir özellik olmasıyla çekimin rahat ve doğal olmasını sağlıyor. Denklanşöre yarım basıldığında netlemeyi gerçekleştirir ve çekim gerçekleşene kadar ana görüntüde odaklanmayı sürdürür.
    Sürekli çekim modu ile spor karşılaşmalarını veya takip edilen bir anının çekiminde kolaylık sağlar. 2mp görüntü kalitesiyle saniyede 15 kare çekme özelliği bulunmakta.

Otomatik sahne tanıma özelliğiyle kullanıcı bulunduğu her ortamda ayarlama yapmadan sadece denklanşöre basarak istediği alanı fotoğraflayabilir. Bu özellikle durumu makine kendi tanımlayarak “manzara, gece, makro, gece portre, portre, arka plan aydınlatmalı portre” doğru modda çekim yapılmasını sağlayarak görüntünün makineden alınabilecek en yüksek kalitede alınmasını sağlar.
    Fujifilm finepix s1500, elle tam oturan ölçüleri ve mevcut özellikleriyle hafifliği ile de oldukça dikkat çekiyor. Mevcut hafızası 512mb olup gerektiğinde hafıza kartı ile yükseltilebilir. S1500, 4adet AA tipi pil ile 300 adet resim çekebilmekte, AA Lityum pillerle 700 adet çekim yapılabilmekte.

Fujifilm finepix s1500 fiyatı barındırdığı özelliklerine kıyasla uygun fiyatlarla satışta.

http://www.idealfiyatrehberi.com/U/FUJIFILM-Dijital%20Fotograf%20Makinesi-FinePix%20S1500-74314.html

• so?
  • aldığımı ve kullandığımı da eklemem gerekiyordu. fotoğraf çekmek çok istiyordum. bu makineyi bulunca aldım. biraz araştırma yaptım, kendi deneyimimlede bu yazı çıktı.
  • eline sağlık güzel olmuş... s1xxx başlığı var orada çektiklerini paylaşabilirsin...
  • açıkcası forumu kullanmaya yeni başladım. ürünün resimlerini dahi böyle görünmesini istemiyodum . gece eklemeye çalışıcam.
  • seni şöyle bizim kulube alalım =)
  • şimdilik kulüplere üye olmak yerine biraz gezmek istiyorum. sadece bilgi paylaşıp almak için forumdayım. teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    Nikon Coolpix S230
    15 yıl önce açıldı
    Nikon Coolpix P1000
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.