Şimdi Ara

FujiFilm FinePix S200EXR & Panasonic Lumix DMC-FZ38&Canon PowerShot SX20 IS& Nikon coolpix p100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FujiFilm FinePix S200EXR Panasonic Lumix DMC-FZ38 Canon PowerShot SX20 IS Nikon Coolpix P100

Arkadaşlar kız arkadaşım yurtdışından gelecek ben de fotoğrafçılık ile ilgilenmek istiyorum bu makinelerden hangisi ile başlamalıyım sizce? Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: hifled

FujiFilm FinePix S200EXR Panasonic Lumix DMC-FZ38 Canon PowerShot SX20 IS Nikon Coolpix P100

Arkadaşlar kız arkadaşım yurtdışından gelecek ben de fotoğrafçılık ile ilgilenmek istiyorum bu makinelerden hangisi ile başlamalıyım sizce? Teşekkürler..

fotoğraf kalitesi öncelikse s200 video öncelikli canon,panasonic ilave sony hx1
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

Orijinalden alıntı: hifled

FujiFilm FinePix S200EXR Panasonic Lumix DMC-FZ38 Canon PowerShot SX20 IS Nikon Coolpix P100

fotoğraf kalitesi öncelikse s200 video öncelikli canon,panasonic ilave sony hx1

Teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.