EVET ARKADAŞLAR ÖZELLİK OLARAK KAGIT ÜZERİNDE GÜZEL DURAN BİR MAKİNA VE FİYAT OLARAKDA UYGUN SATAN YERLER VAR
OLUMLU YADA OLUMSUZ ÖZELLİKLERİNİ SÖYLER MİSİNİZ ?
SATIŞ FİYATININ 400TL OLDUGU VARSAYIMI ALTINDA BU CİVARLARDA ÖNERECEĞİNİZ BAŞKA MARKA MODEL VAR MI ?
+100 150 TL VERİLEBİLİR MAX 500
TEŞEKKÜRLER...
Makina giriş seviyesi için iyidir, öyle çok mükemmel de değildir çok kötüde, orta halli, işinizi her türlü görebilecek, manuel modda güzel şeyler çıkarabileceğiniz bir makinadır.
Bende kullanıyorum, imzamda deviantart ve flickr sitelerimin linki, çektiğim resimler orada var, bir bakın.
429 TL'den netfotomarket.com dan aldım, ertesi gün geldi, çok nazik bir beyefendi var müşteri hizmetlerinde.
Sensör vs olarak hiç beğenilmese de sizin 400 tl den beklentiniz neyse onu karşılar bu makina, daha üstünüde verir.
18X OPTİK ZOOM U COK GÜZEL BİR ÖZELLİK HD VİDEO ÇEKİMİ DE HOŞ MERAK ETTİĞİM BİR KONU VAR VİDEO ÇEKERKEN ZOOM YAPTIGINIZDA ZOOM SESİNİ ALIYOR MU BİR COK MAKİNADA BU SORUN OLDUGUNU DUYMUŞTUM S SERİSİNDE
Evet alıyor, sessiz bir ortamdayken çok belli ama videoda konuşan biri varsa ses yapmıyor. Yani dikkât etmezseniz sesi duymazsınız.
Pm attim
Bende bu makineyi beğendim tip olarak tabi çekim özellikleride iyi nasıl çekiyo bilmiyorum.. bu makinemi canon sx 130 mu? :/
quote:
Orijinalden alıntı: prencess19
Bende bu makineyi beğendim tip olarak tabi çekim özellikleride iyi nasıl çekiyo bilmiyorum.. bu makinemi canon sx 130 mu? :/
Tabiki Canon Sx130
onunda görüntüsü oyuncak gibi ya ne yapmalıyım sence iyi çekim yapmak istiyorum?
İyi çekim istiyorum demişsin,ilk kriterin buysa kesinlikle sx130.Bende S2700(S2950 ile neredeyse aynı) var ama fotoğrafları incelediğimde Canonun renkleri daha canlı geliyor.Diğer arkadaşların yorumlarını da oku öyle karar ver bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme