Bildirim
FUJİFİLM FİNEPİX S2980 FOTOĞRAFIM NASIL?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Böyle bir makina ile en fazla böyle bir fotoğraf çekmek beklenir zaten bulanıklık biraz az olsa gayet güzel birşey çıkacakmış ortaya. -
forumun fotoğraf sergi alanını bulunmakta, lütfen orayı kullanın. -
çiçek çok güzel duruyor, beğendim. -
Daha fırından çok ekmek yiyeceksin. Fotoğraf çekmeye devam. Ne görsen çek gitsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: AKINLASINN
Daha fırından çok ekmek yiyeceksin. Fotoğraf çekmeye devam. Ne görsen çek gitsin.
Saol dediğini yapıcam -
Kardeş bende yeni aldım biraz tereddütlerim vardı çok şükür içime sindi.ayrıca çekimlerin süper -
Bolca fotoğraf çekmeye devam et elindeki makinede p modu diğer modlardan çok daha iyidir gece çekimleri için bir tripod şart güzel fotoğraflar çekmeye başlayınca makinen yetersiz gelecek haberin olsun şimdiden para ayırmaya başla. bunlarda benim s2950 ile çektiğim fotoğraflar (ilk 32 tanesi) diğerleri canon 650d standart dc lens ile çekilmiştir
https://www.flickr.com/photos/77483940@N06/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X