Şimdi Ara

FUJIFILM FINEPIX S2980 NASILDIR ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DİJİTAL MAKİNEMDEN SONRA BİR ADIM ATMAK İÇİN BU MAKİNAYA GEÇMEK İSTİYORUM KENDİSİ BENİ MEMNUN EDERMİ BİLGİLERİNİZİ TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

• Ben çok memnunum hocam. Kullanıcıyısım. Bende değiştirip bir üst levele atlamak istiyorum. istersen sana uygun fiyata satabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levent Air

DİJİTAL MAKİNEMDEN SONRA BİR ADIM ATMAK İÇİN BU MAKİNAYA GEÇMEK İSTİYORUM KENDİSİ BENİ MEMNUN EDERMİ BİLGİLERİNİZİ TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Dijital makineniz ne idi ? Bu makinada zumdan hariç hiçbir üst seviye durum yok. Eğer ufak kompakt makinanız var da fotoğraf kalitesi olarak biraz iyi bir makinaya geçiş yapmak istiyorsanız buna hiç bakmayın. Bütçeniz ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Orijinalden alıntı: Levent Air

DİJİTAL MAKİNEMDEN SONRA BİR ADIM ATMAK İÇİN BU MAKİNAYA GEÇMEK İSTİYORUM KENDİSİ BENİ MEMNUN EDERMİ BİLGİLERİNİZİ TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Dijital makineniz ne idi ? Bu makinada zumdan hariç hiçbir üst seviye durum yok. Eğer ufak kompakt makinanız var da fotoğraf kalitesi olarak biraz iyi bir makinaya geçiş yapmak istiyorsanız buna hiç bakmayın. Bütçeniz ne kadar ?

hocam bana yardım etseniz olur mu benim bütçem 500 lira şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheContact
    hocam bana yardım etseniz olur mu benim bütçem 500 lira şimdiden teşekkür ederim

Etmeye çalışalım... Var mı sizin için belirlediğiniz kriterler ? Mesela zumu çok olsun yada ne bileyim cepte taşınsın, kullanıcı ayarlarına imkan versin, yok ben uğraşamam-anlamam basıp çekeyim yeterli gibi gibi ?
  • quote:

quote:

Etmeye çalışalım... Var mı sizin için belirlediğiniz kriterler ? Mesela zumu çok olsun yada ne bileyim cepte taşınsın, kullanıcı ayarlarına imkan versin, yok ben uğraşamam-anlamam basıp çekeyim yeterli gibi gibi ?

Makro çekimi çok yapıcam bide normal bir zoomu olursa mutlu olurum ama önemli olan fotoğraf kalitesi
    Ne öneririsiniz ama öncelik makro
    şimdiden teşekkürler...
  • TheContact kullanıcısına yanıt
    300 yada 500 TL'ye alacağınız herhangi bir kompakt makina (tabi Olympus, Samsung ve sonra Fujifilm harici) size aynı imaj kalitesini, aynı makro başarısını verecektir. Benim önerim fiyatını tam bilmiyorum Canon Sx230HS , Canon SX160IS.
    -
    Şu linke - tıklayın - ve Sx230'un imaj kalitesini detayda kıyaslayarak görün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    Nikon Coolpix S230
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

300 yada 500 TL'ye alacağınız herhangi bir kompakt makina (tabi Olympus, Samsung ve sonra Fujifilm harici) size aynı imaj kalitesini, aynı makro başarısını verecektir. Benim önerim fiyatını tam bilmiyorum Canon Sx230HS , Canon SX160IS.
    -

Peki sx230 veya 160 ta manuel ayar da var mı?

• quote:

quote:

-

Peki sx230 veya 160 ta manuel ayar da var mı?

Evet, her ikisinde de var ve üstelik bu Fujifilm'deki gibi dandikten de değildir. Şöyle ki, kullanıcı ayarlarının en önemli detayı kullanıcının diyafram açıklığı ayarını yapabilmesidir. Hani şu F değeri ile gösterilen. Fujifilm'in bu serisinde ve S4000 serisi de dahil diyafram ayarı yapmak yok ! Geniş açıda (yani zumsuz) diyafram ya en açık ya da en kapalı duruma ayarlanabiliyor. O ise Canon'un bu modellerinde diyaframı farklı değerlere getirebilmeniz mümkündür. Bunlar da ne ? Diyebilirsiniz belki ama Fujifilm'in bu modelini d-slr like (yani d-slr gibi) diye alanlar oluyor. O ise d-slr like olmak ile alakası bu sebeple yoktur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.