Şimdi Ara

Fujifilm FinePix S4000 mi S2980 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir 2. el iki makine arasında kaldım. ikisi de 350-400 lira civarı. S4000 modelinin deneme sürümü olduğunu ve sensör kalitesinin çok iyi olmadığını filan duydum fakat S2980 e göre de daha fazla optik zoom özelliği var bu iyi birşey. söylediğim olumsuz duyumlar bu ne kadar doğrudur? sizce S4000 mi almalıyım yoksa bu aralar çok popüler bir makine olan S2980 mi???

• quote:

Orijinalden alıntı: robinest

Merhabalar,

bir 2. el iki makine arasında kaldım. ikisi de 350-400 lira civarı. S4000 modelinin deneme sürümü olduğunu ve sensör kalitesinin çok iyi olmadığını filan duydum fakat S2980 e göre de daha fazla optik zoom özelliği var bu iyi birşey. söylediğim olumsuz duyumlar bu ne kadar doğrudur? sizce S4000 mi almalıyım yoksa bu aralar çok popüler bir makine olan S2980 mi???

S4000 ALDIM 2 HAFTA ÖNCE FALAN..GAYET GÜZEL VE KULLANIŞLI BİR MODEL..AYRICA 30X OPTİK ZOOM İLE ÇEKTİĞİM FOTOLAR HERKESİ ŞAŞIRTIYOR..DİĞER MAKİNA HAKKINDA YORUM YAPAMAYACAĞIM..KULLANMADIM ÇÜNKÜ..SEN MİLLETE BAKARSAN HER MAKİNA İÇİN NEGATİF YORUM YAPAN BİRİLERİ ÇIKAR..BEN SANA ŞÖYLE BİR TAVSİYEDE BULUNABİLİRİM..İLERİYE DÖNÜK ŞARJI UZUN GİTSİN,BİRAZ DAHA İYİ OLSUN DİYORSAN +200 TL DAHA VERİP HS25 AL..MANUEL ZOOM YAPABİLİYORSUN..BUDA PİLDEN TASARRUF SAĞLIYOR..

• teşekkürler. S2980, S4000 dedim ama S3280 aldım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    13 yıl önce açıldı
    FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.