Şimdi Ara

Fujifilm Finepix XS-1 - Lens arızası - Çok acil yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirttiğim ürünü, zor durumda olan bir arkadaşımdan almak üzereyim. Bu ürünün lens filmi kopmuş. Ekrana görüntü gelmiyormuş ve 200TL masrafının olduğunu söyledi. Bu cihazı ne kadara almalıyım? Lens filmi işlemi max ne kadar masraf açar? Acil yardımınıza ihtiyacım var.
     Fujifilm Finepix XS-1 - Lens arızası - Çok acil yardımınıza ihtiyacım var

• Bu ürünü pek kullanan yok. Bol keseden öven görevliler var idi bir aralar. Onlar gitti bu ürünün adı-sanı da anılmaz oldu. Canon 600D'den iyi falan diyorlardı, 600D başlığı jet hızında capcanlı iken bu modele ait başlık terk edilmiş western filmi kasabası gibi !.. Hani madem o kadar iyi idi nerede kullananlar ? Yaa ! Yaa işte !.. Mal kendisini nasıl da gösteriyor ?

Bunu almak istemenizin sebebi "Bir de bozuk, iyice kelepir alırım" fikri midir ? Öyle ise olabilir bence. "Lens filmi" de sanki bilen birisinin söylediği terime benziyor. Ne kadar doğru bilemem ama bir bilen bu sorunu doğru teşhis etmiş ise size en doğru yardımı ürünün yetkili servisi verir. e-posta, telefon vb. yollardan iletişime geçin. Sanmıyorum ki burada benzer arıza tecrüb etmiş birini bulabilin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 24 Kasım 2013; 20:48:34 >
  • ilginiz için çok teşekkür ederim. ürünü kelepir alma derdinde değilim. sadece birisinin işi görülsün diye alacaktım ama ederi nedir onuda bilmiyorum. 1-2 tamirci aradım ilk söyledikleri şey görmemiz gerekiyor dediler. bana ortalama 200TL tutar denildi ama tamircinin söylediği; bu fiyat sallamasyon, ürün açılıp incelenmeden net fiyat olmaz dediler. yarın sabah bi götürüp göstereceğiz, bakalım istediğimiz gibi olursa alırız yoksa kısmet. :)
  • aLeee kullanıcısına yanıt
    selam fujinin resmi hesabı var forumda onlarla bir görüş istersen servisleri aynı yerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.