Şimdi Ara

Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
184
Cevap
1
Favori
31.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte yakaladığınız bu harika kareleri merak ediyorum
  • hyr fake nıck fln bippekkan denılen sevıyesız arkadasa selam eder neden konu 2 senelık konu olamaz makına daha o kadar kullanılmadı makına hakkında sayısal degerlere sahıpsınde cektıgın 3 5 foto koyda gorelm bende sana hs20 ıle cektıgım 3 5 foto koyucam ama bozulmaca yok ok canım o lafları klavye karsında deıl ınsanların gozu onunde soluceksınkı degerlı olsn bu arada ınsanlar onunde yapmıs oldugun bıraz acıklayıcı cumlelerı ınsanların okuyabılecegını tahmın edıosan satıs temsılcısı arkadaslar gelmıs fln sankı ortada 1 yuz hhaklamaysa sen hangı fırmadansın ? nıkon canon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: depka

hyr fake nıck fln bippekkan denılen sevıyesız arkadasa selam eder neden konu 2 senelık konu olamaz makına daha o kadar kullanılmadı makına hakkında sayısal degerlere sahıpsınde cektıgın 3 5 foto koyda gorelm bende sana hs20 ıle cektıgım 3 5 foto koyucam ama bozulmaca yok ok canım o lafları klavye karsında deıl ınsanların gozu onunde soluceksınkı degerlı olsn bu arada ınsanlar onunde yapmıs oldugun bıraz acıklayıcı cumlelerı ınsanların okuyabılecegını tahmın edıosan satıs temsılcısı arkadaslar gelmıs fln sankı ortada 1 yuz hhaklamaysa sen hangı fırmadansın ? nıkon canon ?
    @ PlutosDaddy, @ Sh@rKs-PoWeR,
    Bir evvelki sayfadaki mesajları görmeden bu okuduklarını anlamaktan ACİZ, elmayı, armutu ayırt edemeyen terbiyesizlere HAK ETTİKLERİ bir cevap yazmıştım ama bir evvelki sayfada boş fıçıların dıngırdamalarını da görünce hem mesajım anlamını kaybetti, hem de 1980 yılların başında Milliyet gazetesinde Suavi Süalp ile Bülent Arabacıoğlu' nun birlikte yarattıkları bir çizgi roman aklıma geldi. ""GÜNDÜZ İNSAN, GECE HIRT""
    Bu şirket elemanı embesillerin kökünü kurutmak gerekir ama asıl olan üredikleri bataklığı kurutmadan bu barsak parazitlerinden kurtulmak mümkün olmuyor malesef.
    Biz insan gibi cevap verdikçe, bu (Passeriformes) takımının, (Sturnidae) alt familyasının adına Rhinoceros Bird denilen bu HIRT' lar, meşin suratları zevkten altıgen köşe, gagalarından salyalar aka aka boş fıçı gibi dıngırdamaya devam ediyorlar.
    En iyisi bu "lüzumsuz türleri", GÖRMEZDEN GELMEK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 16 Ocak 2012; 11:55:40 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu_cyo -- 16 Ocak 2012; 23:58:17 >
  • Her lafa verilecek cevabımız vardır lakin,Bir lafa bakarım laf mı diye ,birde söyleyene bakaarım adam mı diye... Demiş sevgili necip fazıl kısakürek.Kötü söz sahibine aittirde denir.BİPEKKN arkadaşım sen neden böyle savunma içgüdüsündesin onu anlamak mümkün değil ama sanırım kendinle ilgili sorunların var lütfen burda bunu yansıtma çünkü kimse senin kahrını çekmek zorunda değil.Bencede Hs 20 çok güzel makina günlük hayatta her istediğiniz her işinizi görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bipekkan

Yine "fake nick" alıp nick altı saldırısı yapan Şirket temsilcileri çıktı ortaya. 3.-5. mesaj.... GOL ! Beyler ilk önce sosyal bir ortamda nasıl mesaj yazılacağını, nasıl hitap edileceğini, Türkçe' yi kullanmayı öğrenin ve terbiyeli davranın, 2.5 yaş zekâ seviyeli embesiller gibi davranmayın.... Dangalaklığı da bırakın. İki yıldır konuşulan konuyu yeni mi farkettiniz? Düne kadar nerelerdeydiniz? Yoksa depoda kalan malların elde kalma telaşına mı düştünüz?

Sanki sende depodaki mallardan korkmuş gibisin ha bipekkan??
    bu da garip değilmi??
    bu da senin bi firma temsilcisi gibi davrandığını gösteriyo??
    Sanki bi Nikoncu gibisin??

• Ya araştırıldıklarından dolayı ya da postlarını kendileri sildiklerinden dolayı konuya yazdıkları çıkmıyor fakat ana sayfadan okunabiliyor... Hakaretleri okuyamadığımız da iyi oldu ayrıyetten.
  • Bilende konuşuyor bilmeyende...
  • BU foruma firma elemanları da mı girebiliyor. Çok iyi hangi ürünü alırsan al yardımcı olabilecek kişiler bulabiliyorsun. Bu iyiymiş. Canon bu konuda önde gidiyor :) Ne zaman farklı bir marka söylense ortalık karışıyor ve nereden çıktığını bilemediğim gizlenmiş insanlar türüyor :) Canon şöyle işte diğer marka şöyle diye :)) Geçenlerde aklıma bir fikir geldi. Diyorum ki sadece canon kalsın diğer markalar kapatılsın nasıl olur :)) Mesela fuji aldığı ödülleri geri iade etsin hatta sony cameralarda kullanılan FUNINON marka merceklerini geri istesinler. Uzayda uydu cihazlarında kullanılan yine FUJINON mercekleri de geri istesinler :)) Nasıl fikir hatta kimya labaratuarlarında hatta hastanelerde kullanılan fuji marka ne varsa iptal edilsin. Yapmayın arkadaşlar emin olun bu tavırlarla o büyük firmaların adını kötülüyorsunuz. Kimse kusura bakmasın bu bir gerçek. Dikkat edin formdaki yazıları BİRİSİ CANON ALDIM DEDİĞİ ZAMAN KİMSE SALDIRMIYOR ÇEMKİRMİYOR YADA AŞAĞILAMIYOR AMA YUKARIDAKİ YAZILARI OKUYORUM çocuğun birisi fuji aldım yada panasonic samsung aldım dediği zaman allaaaaaaah yer yerinden oynuyor neredeyse afaroz edecekler bu insanları :)) Yapmayın lütfen seviyeyi düşürmeyin arkadaşlar..

• Neden anlamak istemiyorsunuz.Burada kimse fujiyi kötülemiyor.Kötülenen hs20 gibi vb modeller.Hangi açıdan bakıyorsunuz çözebilmiş değilim
  • @fuatceylan
    Yanılıyorsunuz ve bilmeden, araştırmadan konuşuyorsunuz. Nasıl mı ? Buyrun şöyle bir bakın
    -
    http://forum.donanimhaber.com/m_54733465/tm.htm

Bu başlığı açan arkadaş Panasonic almış değil mi ? Siz ne demişsiniz " Dikkat edin formdaki yazıları BİRİSİ CANON ALDIM DEDİĞİ ZAMAN KİMSE SALDIRMIYOR ÇEMKİRMİYOR YADA AŞAĞILAMIYOR AMA YUKARIDAKİ YAZILARI OKUYORUM çocuğun birisi fuji aldım yada panasonic samsung aldım dediği zaman allaaaaaaah yer yerinden oynuyor neredeyse afaroz edecekler bu insanları :)) "
    -
    Sanırım yanıldığınız işte böyle resmen kanıtıyla gözünüzün önünde şu anda. Tabi bunu kabul edebilir misiniz yoksa onun yerine başka şeyler söyleyerek devam mı edersiniz görürüz.
    -
    Ayrıca bahsettiğiniz gibi ben marka kötüleyenleri pek görmedim. Cahil bazı arkadaşlar öyle konuşuyorlar ama onlar tek-tük çıkıyor. Kendi adıma şunu söyleyeyim yakın geçmişte misal Nikon L23 konusunda bir kullanıcı şikayeti ile başlayan ve birkaç kullanıcının zaman içinde aynı modelden şikayetleri ile kendini bariz gösteren bir sonuç ortaya çıkmıştır. Şimdi, ben Nikon'un L23 modeli "iyi değil" dediğimde misal Fuji çalışanı mı oluyorum ? Yoksa aynı zamanda Fujifilm HS10/20 için de iyi değil dediğimde bu sefer de geriye kalanlardan birinin çalışanı olarak suçlanacağım değil mi? Sizce bu düşünce tarzı çok basit, bayağı, hatta iğrenç değil mi? Dünyanın her yerinde tüketici hakkı gözetenler her ürün hakkında olumlu ve olumsuz yönlerini konuşur ki bu gayet doğal. Konuşulanlar sağlam delillere dayandırılıyor ise güvenilir. Bana da iftira atanlar oldu, fakat buradan iftira etmek, hakaret etmek, saldırmak ve doğruyu eğriltmeye çabalamak elbette kolay.
    -
    Şu kısmı da kendi açımdan şöyle açıklayayım. Demişsiniz ki "Dikkat edin formdaki yazıları BİRİSİ CANON ALDIM DEDİĞİ ZAMAN KİMSE SALDIRMIYOR ÇEMKİRMİYOR YADA AŞAĞILAMIYOR" !
    Kast ettiğiniz gibi saldıranları hiç görmedim de, ben hep x makinayı aldığı için o kişiye saldıranları değil de aldığı makinanın söylediği kadar abartılacak bir şey olmadığını söyleyenlere saldıran makina sahiplerini çok gördüm !.. Birileri bir makina aldığında "mükemmel fotoğraflar çekiyor" diyecek ve birisi de "bu mu mükemmel" diyecek kanıtını sunarak ve siz buna "saldırı" diyeceksiniz öyle mi?! Elbette makina sahibinden "kötü çekiyor" demesini de bekleyemeyiz. Doğal olarak zaten bu zordur. Çok çok çooook daha iyi fotoğraflar çekebilen makinalar mevcut iken birisi "benim makinam mükemmel çekiyor" dediğinde "yok abarttınız o kadar da değil, mükemmel çekmiyor" demek o kişiye saldırı değildir. Sadece piyasadaki makinalar arasında sunduğu fotoğraf kalitesinin yerinin "mükemmel" seviyesinde olmadığını söylemektir. Fakat bazı makina sahipleri bunu hazmedemediğinden bu söyleneni saldırı olarak algılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 17 Ocak 2012; 2:14:45 >

• Burada hem beklentilere, hem de karşındakinin bu işten ne kadar anladığına bakmak lazım bence...

Bundan 10- 12 sene önce intel marka fotoğraf makinesi görünümünde, VGA foto çeken webcamler çıkmıştı. Hemen almıştık bir tane...Epey de kullandık,
    Daha sonra ilk Canon A serisi 2 megapixellik dijital foto makinemi almıştım. Bir sürü paraya... Annem bana kalkıp buna mı bu kadar para verdin,
    öteki de aynı fotoğrafı çekiyor işte demişti...

E yani...

İyiyi bilmeyene, elindekinin kötü olduğunu anlatamazsın...Boşverin...
  • Boşverin görmezden gelin bu gece yarıları dolunayda türeyen forum vampiri imalat hatası mahluku......
    Biz cevap verdikçe kuduruyor biri, tasmasını kopardı, anayı danayıda karıştırmaya başladı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 17 Ocak 2012; 11:15:33 >
  • Markacılık yapılmadığının bir güzel kanıtını daha söyleyenlerin gözleri önüne koyayım
    -
    Buyrun, buradaki makina FujiFilm x100
    http://forum.donanimhaber.com/m_54895892/tm.htm
    -
    Hayret ! kimilerine göre başka şirket çalışanları nasıl olur da burada bu makinayı kötülememişler !!! Şok, şok, şok !!! Bir üstteki mesajımda bir diğer kanıt ile de gösterdiğim üzere herhalde artık iftiracıların hiçbir kanıt olmadan işkembeden atarak doğruları konuşanları susturma çabasında olduklarını herkes görüyordur. Daha çok örnek başlık var ama iftira atacaksanız eğer onları bulup incelemek sizin işiniz olmalı. Yoksa böyle attığınız iftiralar üzerinize kalır ne denli yanlış yaptığınızın ispatı olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Markacılık yapılmadığının bir güzel kanıtını daha söyleyenlerin gözleri önüne koyayım
    -
    Buyrun, buradaki makina FujiFilm x100
    http://forum.donanimhaber.com/m_54895892/tm.htm
    -
    Hayret ! kimilerine göre başka şirket çalışanları nasıl olur da burada bu makinayı kötülememişler !!! Şok, şok, şok !!! Bir üstteki mesajımda bir diğer kanıt ile de gösterdiğim üzere herhalde artık iftiracıların hiçbir kanıt olmadan işkembeden atarak doğruları konuşanları susturma çabasında olduklarını herkes görüyordur. Daha çok örnek başlık var ama iftira atacaksanız eğer onları bulup incelemek sizin işiniz olmalı. Yoksa böyle attığınız iftiralar üzerinize kalır ne denli yanlış yaptığınızın ispatı olurlar.

@jiddi,
    İşi gücü bıraktım 1 saattir, biraz araştırdım. Biri 2007 de foruma girmiş, attığı tüm mesaj sayısı 9 hepside Fuji, diğeri 2010 sonunda foruma giriş yapmış mesaj sayısı 4, tamamı Fuji, en kendini bilmezi 2011 ortalarında girmiş DH' ye 6 mesajı var yine hepsi Fuji. Bunların çok enteresan bir ortak noktaları var. Foruma girdikleri andan itibaren bu topik açılana kadar tüm bölümler dahil hiç bir konuda tek bir mesajları yok. Bizim yaşımız müsait, biz yaşlarda olanlar varsa bilirler. Soğuk savaş döneminde USRR'nin KGB' si, genellikle 2-3 kişiden oluşan aileleri Doğu Bloku dışı ülkelere gönderir, yerleştirir, iş-güç sahibi olmalarını sağlarlar, 3- 5-10 sene boyunca bu hücreler uyur ve yeri sırası gelince bir anda aldıkları talimatla o ülke içinde 5. kol faaliyetine geçerlerdi.
    Aynen bunlarda böyle. Bir yerlerden düğmelerine basıldı. Hücre faaliyete geçti.
    O vatandaşa diyorsun "Yaw bende fuji kullanıcısıyım" Hırt' ın umrunda değil Çünkü HS20' yi alanların % 70' i ilk üç ayda satıyor. GG' yi, Sahibinden.com' u şöyle bir tarayın. Link versem 4900 karakteri aşarızYurt dışında bile satışlar yerlerde sürünüyor 325$' a düşmüş fiyatı yerlerde sürünüyor. İnanılmaz bir olaydır ki HS10 bile bazı açılardan bu makinadan iyi...
    http://www.amazon.com/Fujifilm-FinePix-Digital-Fujinon-Optical/dp/B004HO58OI
    TR distribütörü tahminimce panikte. Satılmıyor çünkü gerçekten iyi rakipler çıktı bu modelin karşısına yok satıyor. Ana firma bile alel acele sensörü büyütüp Pixeli düşürdü ve daha iyi ve kaliteli bir objektifle HS 30' u sensördeki bir ciddi prb' lemi giderip gidermediğide muamma, piyasaya sürdü...... Birileri hala elde kalan makinaları bazı acemilere sattırmanın peşindeler. Traji Komik bir durum......
    Almak isteyen alır, Biz diyeceğimizi dedik, Boş verin görmezden gelin.
    Artık nasıl olsa bu topiği kilitlerler bir süre sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 17 Ocak 2012; 11:41:28 >

• sorunda orda bipekkan kimse sana marka düşmanı demiyor ismimi arattır fotokritik ve netfotoğrafa bak canon 60d kullancısıyım ve 1yılık üyeliğim var burayadamı yeni girmeye başladım hayır ben hep bu siteyi kullanıyorum ama hs20 yide kullandım elmayla armut tabiki kıyaslanmaz ama bu cihazı sen öyle bi yorumluyorsun ki yazılarını okuyunca istemeden ben canoncuyum nikoncuyum der gibi konuşuyorsun burda bi canoncu varsa oda benim ama burda kimse fujifilmi savunmuyor dikkat et hs20yi savunuyorlar bende içerisindeyim sorun şu anlamadığın konu hs20 hx100den panasonikten önce çıktı ve ik sıraya panasonik sonra sony hx100 koydunuz 3. sırayada hs20 yi peki sony ve panasonik çıkmadan önce yine aynı kötüleme yapılıyordu sx30 üstün kılıyodunuz ama sensörü hs20nin daha büyüktü anlamadığım konu burda şimdi hs30 panasonikten ve hx100den daha iyi olursa bakalım ona ne diceniz ben makinamı hala savunuyorum tabiki canon 60d gibi görüntüyü mümkünatı yok alamıyorsun ama sınıfında bence en iyiler arsaında bu makinayı yok sayamazsın hs10 derseb hak veririm hs10 geri bi cihaz burda tutup sana hs20 kullanıcısı olduğumu inandırmak için yarbay rübtesi almam gerek yok
    sonuç olarak bence diyorumki girbi elektronik mağzasına örneğin teknosa bimeks electroworde eline al hs20 yi incele foto çek hafıza kartına evinde incele sonra burda sen ne dersen onu kabul etcem okey.

• jiddi
    arkadaşım yukarda söylediklerine aynen katılıyorum ama ben şunu söylüyorum benim kullandığım makinanın elbette iyisi ilaki var bu işin sonu yok zaten el elden üstündür ben makina hs20den daha iyi makina varşu makina ondan daha iyi diyene hörmetle bakarım ama tutupta canon a495 i hs20 ile kıyaslıyanı yada fuji s2800ü hs20 ile kıyaslıyan insanlara ya bu işten anlamıyor dahada ısrarcıysa firma personeli gözüyle bakarım
    bipekkanın yorumuna gelince örneğin panasonik markasını yerden yere vuruldu ama o makinayı kullanan kişiler yorum yapmaz ama hattinden fazla kötülenirse herkez üye olur yorum yapar bipekkan cihaz diğerlerinden düşük görüntü kalitesine sahip yada o cihaz hs20den üstün demiyo direk hs20 kötttüüü almayın 5 para etmez derse verdiği parayı hak eden bi cahazın kötülenmesini eleştiririm sadece yoksa bane fujiden banane canondan ben kendi dünyama bakarım

• bazı arkadaslar turkce terımlerı kullanırken guzel efekte olamamıs cunku ınsanları bılmedıgı 1 konu konusurken ınsanların bılmedıgı terımlerı konusmak basıde kacmaktır ama nedense pıl inde bi batarya ccınsı olup pıllı ıle bataryanın arasındakı farkı anlatmak ıcın topıc acmıs :) guzel bısey bız terbıyesız ooluyorz soledıgımz seyler ıcın kı agzımızdan kotu bı kelıme cıkmamasına ragmen kotu kelıme kullanan kısılerde ısı bılır oluyo haha :d kolay gelsın ..
  • Dün teknosadan hs20 aldım daha önce hiç kullanmamıştım bu tarz bir aleti ilk kullananlar için püf noktaları vea önerebileceğiniz noktalar varmı hangi modları kullanmalıyım teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.