Şimdi Ara

FujiFilm S1000FD ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
8.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • angn hocam ortaköy ve arnavutköy ha tam benim mekanlar ben ortaköy de oturuyorum sen foto çekmek için mi gittin yoksa sen de oralardan mısın

bu arada fotolar çok güzel
    kayık fotosuna bayıldım keşke iraz daha uzun pozlama verseydin ama bu hali ile bile çok güzel...
    daha iyilerine inşaallah.
  • yok ben bakırköyde oturuyorum gecenın korunde durttu bısey kalktım gıttım :)))

bu arada kayık fotosu uzun pozlama cekılmıyo... Sallanıyo melet kayık gıbı =))))
  • yav benim fotolar neden 4küsür MB ???

acaba 10MP fine ile 10MP normal ' in farkı mı bu? 10MP normal'de mi çektin angn??
  • Evet dostum 10 mp normalde cekıyorum.
  • Normalde çekme ,Fine de çek
  • Hirotaro, aralarındakı farklılıkları acıklarmısın ?
  • Daha fazla mb olarak yer kaplıyor ama yüzde yüz boyuta alıp resme baktığında kalitesi farkediliyor. Hafıza kartında yer varsa F de çekmen daha iyi.
    quote:

Orjinalden alıntı: angn

Hirotaro, aralarındakı farklılıkları acıklarmısın ?
  • eee arkadaslar konu dusmesın .... yokmu foto moto =))
  • quote:

Orjinalden alıntı: angn

eee arkadaslar konu dusmesın .... yokmu foto moto =))

ulen diyene bak sanki biz de makina var da biz çekmiyoruz onu bizim sana dememiz lazım gibime geliyor ama neyse......
  • ilk once makro =)

FujiFilm  S1000FD  ...

FujiFilm  S1000FD  ...

Sonrada hayatın ıcınden =)))

FujiFilm  S1000FD  ...

buda ne kadar dandık cıksada vazgecılmez ıkılı ıste

FujiFilm  S1000FD  ...

e hadi rastgele

• 2 hafta oldu bende s1000fd aldım 2 resım koyuorum netledikleri yere dikkate edin.

FujiFilm  S1000FD  ...
  • gangstero07

arkadasım 2. resmı goremıyorum?
  • merhaba arkadaslar siteye yeni kayıt oldum 2 tane fotograf makinesi alcam birini nikon d60 almaya karar verdim ikinciyide fuji s1000fd almayı dusunuodum ama cok kararsız kaldım hem iyi hem kotu yorumlar var ben suan amerikadayım ve o makinanın burdaki fiyatı 250 dolar sizlerin yorumuna gore haraket etcem bide sony nin fotograf makinalarının kalitesi nasıl?bana onerebileceginiz türkiyedeki fiyatı 500 -600 ytl arası makina varmı?simdiden cok teskkurler
  • herkese selamlar
    s1000fd almak isteyen varsa amerikadan 2 adet getirttim sıfır. fiyat 430 ytl irtibat : ridone@gmail.com
  • fuji s1000fd hakkındaki tüm yazılanları okudum..bütün resimleri inceledim...yorumlarda emeği geçen herkese binlerce teşekkür
    ben de bu tür bir makina almak istiyordum..hobi olarak resim çekiyorum,güzel bir uğraş ama bendeki kodak cx7530 artık yetmiyor dedim..ve makina aramaya başladım..bir haftadır bu ile uğraşıyorum..kodak p880, canon eos450d, fuji s5800 ve s100fd arasında gidip geldim..
    arkadaşlar herkesin yaptığı gibi ben de şahsi yorumumu yazmak istiyorum..fuji s100fd nin resimlerini hiç beğenmedim..özellikle kişilere ait olan..sanki resimlerde bir flu luk , bir bulanıklık var...bu yüzden şu andan itibaren fuji s1000fd den vazgeçtim...galiba canon veya nikon bakacam..saygılarımla
  • bugün sipariş verdim 365 ytl ye. 10 gün sonra gelcekmiş.
    hadi hayırlısı
  • bende almayı düşünyodum ama s2000hd var bunuda düşünüyorum ikisi arasında kaldm aslnda s2000hd kullanan çok sayıda kişi olsa kesin onu almştım ama kmsede olmadığı için düşündürüyo biraz.. birde 6500 var tercihlerim arasında ama onda ıs ve yüz tanıma özelliğinin olmayışı da biraz tereddüte düşürdü beni çook kararsızım :((
  • S6500fd de yüz tanıma var. Adının sonunda ki "fd" harfleri yüz tanıma anlamına geliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: bernis

bende almayı düşünyodum ama s2000hd var bunuda düşünüyorum ikisi arasında kaldm aslnda s2000hd kullanan çok sayıda kişi olsa kesin onu almştım ama kmsede olmadığı için düşündürüyo biraz.. birde 6500 var tercihlerim arasında ama onda ıs ve yüz tanıma özelliğinin olmayışı da biraz tereddüte düşürdü beni çook kararsızım :((
  • ben hala karar veremedim 5800 mu s1000 mı off!!!
    buarada bu ıkı makıneyı en uygun nerden bulurum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvassabi -- 16 Ocak 2009; 3:29:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ererden

ben hala karar veremedim 5800 mu s1000 mı off!!!
    buarada bu ıkı makıneyı en uygun nerden bulurum?

bence S5800 al
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.