Şimdi Ara

FujiFilm S1000FD ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
8.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fuji s5700 ve s1000fd arasında kararsız kaldım aralarında 100 ytl gıbı bı fark var s1000fd daha pahalı ama 12x zoom ve 10mp s5700 den yuksek geldı bana...

s5700 kullanan cok arkadas var . ama s1000fd hakkında fazla bılgı bulamadım.

yardımlarınızı beklıyorum...

tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angn -- 21 Mayıs 2008; 4:35:49 >

• teknik özellik olarak s1000fd daha iyi görünüyor(max.çekim hızı 8sn/4sn,min çekim hızı 1/2000 ,1/1000
    geniş açı 33 mm/38 mm...vb)

eğer bu ikisi arasında kaldıysanız s1000fd önde gibi...
    seçeneklerinizde bulabilirseniz s6500fd,canon s3 veya s5 ide bir inceleyin derim.
    kolay gelsin...
  • Bilgi için teşekkürler. =)

s6500fd biraz butcemı zorlar sanırım :S su an gold da kampanya var s5800 430 ytl s1000fd 530 ytl cıvarı .. yanı max butce 550 dıyebılırız =)

Aklım fujiye takıldı , canonu gözüm görmüyo şu an=))

tekrar teşekkürler...
  • s1000fd yeni çıkan bir makina olduğu için pek bir şey yok hakkında, benimde gözüm o makinada ama henüz cesaret edip alamadım ama s5700 amatör bir kullanıcıyı tatmin eder düzeyde bana göre ki s5700'ü gold'da bulamazsın, onun yerine s5800 satıyorlar artık. ben mart sonu gold'a girdim s5700'ü direk alcaktım ama kalmamıştı, sonra s1000fd'yi gördüm, beklemeye aldım kendimi, belki daha iyi bir makinadır diye. gerçi %25 indirim benim de aklmı çeliyor, ulan git al şu s1000fd'yi diyorum kendi kendime ama bakalım

bu arada bu konu da kitlenir birazdan haberin olsun üst konulardan devam etmen için ya da FUJI CAFE'den falan

• kitlenene kadar devam o zmn =))

yanlıs yazmısım gold da 5800 vardı zaten ve fıyatlar sıtedekı %25 ındırımlı fıyatlarında altında ...

bende dun bahcelıevler golddaydım ... dedıgım gıbı 5800 430 s1000fd 530 ... su an bence en ucuz fıyatlar orda... adam zaten kampanya dedı ama sormadım ne zamana kadar dıye ıste :(

kısaca yukarda arkadasın dedıgı gıbı ozell bakımından s1000fd s5700 den ustun gozukuyo. ki fiyatta gayet uygun...

yanında canta sd kart vs. seyler varmı onuda sormadım ama :((
  • vardır büyük ihtimalle ama zaten promosyon olarak verilen kartları sevmem ben pek, kafamın yattığını almak isterim

şu an için fiyatlar %25 indirimden dolayı en uygun orda evet, kampanya aslında mart sonuna kadardı ama uzatmışlar, nisan sonu geldi hala devam ediyorlar.

ben s5700'den veya s5800'den daha iyi olabileceği kanısındayım s1000fd'nin ama kesin bişey söylemek zor tabi, sadece amazon.com'da iki kullanıcı yorumu buldum onlarda baya baya iyi olduğunu yazmışlar makinanın.
  • arkadaslar amatör bırısıyım fotoraf konusunda bana bu ıkı makınadan (s5800----s1000fd) hangısını onerırsınız???
  • angn seçimine faydam olmuyacak ama bende bu modellere bakıyordum yalnız goldun sitesindeki fiyatla senn dediğin fiyat farklı tam anlıyamadım hangisi doğru link i verim
    http://www.gold.com.tr/Product.asp?CATEGORY=19&MARK=FUJIFILM&tip=6 burda fujiler var
  • s1000fd için gerçek boyutlarda örnek foto olarak yine sadece fuji'nin kendi sitesinde var 3 tane. onları koyuyorum ben buraya, gerçi markaların kendi sitelerinde yayınladıkları fotoğraflar ne kadar güven verici olur bilmiyorum ama yine de bi fikir verir en azından.

http://ra.pi.ds.ha.re.com/files/110645340/s1000fd.rar

artık söylemeye gerek yoktur gerçi ama malum kelimenin harflerinin arasındaki noktaları silip öyle yapıştırın adres çubuğuna

• bu da böyle bişey:
    http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2008/04/22/Fujifilm-FinePix-S1000fd/p1

amma kötülemişler ama ha, uyuz oldum
  • beyler teknosa da 5800 üde 1000fd yi de aynı akreleri çekerek açılarını karşılaştırarak noise lere bakarak ayrıntı yakalama gücüne bakarak ve hızlı kullanımına bakarak karşılaştırdım kesinlikle s1000fd diyorum iyi geceler.
  • arkadaslar s1000fd yı aldım :) fıyat olarak zaten sıtede s1000fd yok ama 575 ytl 10 taksıt ....

ayarlar vs bısıler hakkında hıc bır bılgım yok ama auto da makro ve normal cekımlerı yeterlı gıbı geldı bana...

en kısa zamanda resımlerı eklıyıcem ...

teşekkurler.
  • cauchy33

bu arada sıtede 5700 var ama ellerınde 5700 kalmamıs...

%25 ındırımdende ındırım var :) normalde nısan 20 sonmus ama devam edıyo dedı eleman bıtıs tarıhı vermedı.. dusunuyosan s5800 430 lıra bonusa 10 tkst.
  • ben de s1000fd aldım az önce, hadi hayırlı olsun

inşallah pişman olmadan, hayırlısıyla kullanırız
  • nerden - ne kadara aldın dostum ??

bu arada msn varsa konusabılırız... ben tam anlamıorm makınalardan bırbırımızden bısıler ogrenebılırız yanı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angn -- 27 Nisan 2008; 21:28:10 >
  • NAKİT VE SPOT ALMAK İSTİYEN ARRKADAŞLAR BURADAN UYGUN FİYATLAR BULABİLİRSİNİZ

http://dijitalfotomakinalari.spaces.live.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: angn

nerden - ne kadara aldın dostum ??

bu arada msn varsa konusabılırız... ben tam anlamıorm makınalardan bırbırımızden bısıler ogrenebılırız yanı :D

bahçelievler gold'tan aldım ben de

aynı fiyat bonus 10 taksit işte

msn'i pm'den atarım sana, çok giremiyorum msn'e malesef ama bu gece olmasa da yarından itibaren falan bağlanırız

• saol angn o dediğin fiyatsa ii ben en kısa zamanda golda uğruyayım o zmn
  • yavas yavas cozuyorum ısı =)) arkadaslar s5800 ıle s1000fd arasındakı bı farkı yakaladım sanırım (sanırım dıyorum cunku emın degılım)

s5800 de ya makına enstantaneyı ayarlıyo sız dıyaframı ayarlıyorsunuz, yada tam tersıne makına dıyaframı ayarlıo sız enstantaneyı ayarlıyorsunuz!!!

fakat s1000fd de ıkısıne bırden mudahale edebılıyorsunuz :))

cauchy33

dostum sana yararlı bır bılgı verdıysem ne mutlu bana...
  • @angn
    @psikopak

pm den görüşsek bende almayı düşünüyorum da msn falan yaparız.
    sorularımı cevaplarsınız.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.