Şimdi Ara

FujiFilm S5600 & F11 ??? Sizce Hangisi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FujiFilm s5600 veya FujiFilm F11

biri profosyonel makine tarzı diğeri kompakt ama manuel ayarları var ..
    görünüş olarak F11 daha ağır basıyo .. 5600 10x zoom yapabiliyo ..
    F11 in makro mesafesi iyi 5600 de biraz daha kötü ...
    bayaa bi araştırdım F11 prof. benzeri makinelere kafa tutacak bi cihaz..
    ama şunu öğrendim araştırma sürecinde güzel fotoğraf çekmek için illaki iyi bir makine olması gerekmiyo ..
    içinizde fotoğrafçı ruhu olması lazım.. çok sevmeniz lazım ..
    uygun yer ve zamanı ayarlamak lazım .. yoksa elinizde ne kadar iyi makine olursa olsun iyi bi kare çekemiyorsunuz ..

bu 2 makineden hangisi tercihiniz olurdu .. benim gönlüm F11 den yana ama ..
    F11 Türkiyede yok gibi .. bulabileceğim bi yer varsa ücretiyle beraber yazarsanız makbule geçer ..
    teşekkürler ..

• Bu ikisi arasında tercihim s5600 olurdu.Belli bir seviyede foto çekiyor fakat kasası çok güzel ve manuel ayarları son derece yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiMarzio

Bu ikisi arasında tercihim s5600 olurdu.Belli bir seviyede foto çekiyor fakat kasası çok güzel ve manuel ayarları son derece yeterli

Ben de aynı fikirdeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiMarzio

Bu ikisi arasında tercihim s5600 olurdu.Belli bir seviyede foto çekiyor fakat kasası çok güzel ve manuel ayarları son derece yeterli

Ben de aynı fikirdeyim. S5600üm var ve h,çb,r sorun çıkmıyor. Uygun koçullarda fotoğraf kalitesi güzel sadece çok zayıf ışık koşullarında 800 ya da 1600 iso kullanmak gerektiğinde gren oluşuyor. Tripod ve uzun enstantaneyle bu sorun çok rahat giderilebiliyor. TAvsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.