Şimdi Ara

Fujifilm XF 55-200mm f/3.5-4.8 R LM OIS Lens Türkiyede..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fujifilm'in son gözdelerinden biri olan Fujifilm XF 55-200mm f/3.5-4.8 R LM OIS Lens artık Türkiye'de...

Ürünün perakenda satış fiyatı 1.599 TL dir. Ürünü incelemek ve test etmek için Fujifilm Showroom'a bekleriz

http://www.fujifilm.com...akkimizda/iletisim.aspx

• merhaba.firmanızla daha önce hem telefonla hem de mail ile iletişime geçip fuji x-pro1 in türkçe kullanım kılavuzunu talep etmiştim ama herhangi bir olumlu cevap alamadım.pdf dökümanı halinde bunu temin etme şansımız var mı?bir zamanlar başka bir sitede(9 sene oldu sanırım) mustafa hoşbakanla diyaloğumuz vardı sonra kesildi.kendisi yardımsever bir insandı.aynı özveriyi sizden de bekliyoruz
  • ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    kullanım klavuzu taleplerinizi destek@fujifilm.com.tr adresine ilete bilirsiniz. sizden belgeler isterler ve yardımcı olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Ne gibi belgeler istenecek acaba merak ettim. Kimlik fotokopisi, savcılıktan temiz kağıdı ! Ürüne ait satın alınma dökümanı (kesin diye tahmin ediyorum).

çok kıymetli bir döküman öyle deme

Benim bildiğim "Dünya çapında" ürünler üreten bir şirket ürünlerinin her yerde sorunsuzca kullanılabilir olması için kullanım kulavuzlarına da sorunsuz ulaşılabilmesini sağlamalıdır. Öyle olmasını da isterler diye düşünüyorum. Üreticisi için o ürünü yeryüzünde hangi isimle geçiyor ise geçsin nereden almış olduğunun hiçbir önemi yoktur. Onun için neticede ürettiği ürünü satmış olduğu ve üründen elde ettiği karın kasasına girdiği önemlidir. Hal böyle iken ister kuzufilim, ister Conan The Barbarian, ister Nikon The Piton olsun her birisinin potansiyel müşterilerini kazanabilmeleri için bu kullanım kılavuzlarını sorunsuz bir şekilde potansiyel müşterinin kolayca ulaşabilmesini sağlamaları gerekir. Şahsen fanatikliğe hiç eğilimim yoktur ama kendim kullandığım için söylüyorsam nağmerdim ! Olympus Türkiye mesela resmi sitesinde pdf olarak Türkçe kullanım kılavuzlarını umuma açmış. Hatta yurt dışından alınan ürüne dahi Türkiye'de 1 yıl garanti veriyor !.. Şimdi TR garantili iken dahi bize garanti dahilinde ürüne servis vermeyi zulüm edenler, kullanım kılavuzlarını gizli istihbarat örgütü belgesi gibi saklayanlar mı tüketiciyi memnun eder yoksa örnekteki Olympus gibi hizmet verenler mi ?! Gerçi sorunun cevabı "ille de roman olsun ister çamurdan olsun" diyerek kullanıcı kitabına resmi sitesinden pdf olarak ulaşamasalar da hiç şikayet etmeden(ya da bir süre şikayet edip sonra susanlar) alanlar tarafından veriliyor. Aslında siz KuzuFilm kullanıyorsunuz diye ben Kolimpus kullanıyorum diye şu sorun benim sorunum değil diye düşünmemeliyim, düşünmüyorum da. Çünki belki yarın ben de bir KuzuFilim HeSe50 ey iks ar kullanıcısı olacağım !.. Resmi sitesinden kullanım kılavuzuna ulaşmayı bırakın ürüna ait bir bilgiye ulaşılması bile imkansız ! Üstelik bunu belki 1 yıl önce feyzibukuktaki resmi sayfalarından kendilerine de ilettim ! Fakat en ufak bir kıpırdanma yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.