Şimdi Ara

Fujitsu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
5
Favori
102.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NasRama

quote:

Orijinalden alıntı: onuraybatan

quote:

Orijinalden alıntı: go44

Sayın Fujitsu kullanıcıları sizden bir ricam var. Klima almayı düşünüyorum 12.000 inverteli modellerden olacak Fujitsu alırsam günde 10 saat kullanırsam 25 dercede aylık faturam ne kadar gelir.Foruma bakıyorum herkes klimasını övüyo ama yakıt sarfiyatı ve aylık ne kadar fatura ödüyorlar hiç bu konular hakkında bilgi vermiyorlar.Bana en az yakan klima lazım çünki.

BEN BU SENE ALDIM 12000 PLAZMA SERISI ALDIM 2100TL. AZ YAKAR DIYE GUNDE 12-15 ARASI ARASI DEGISEN SAATLERDE VE 25-27 DERECE KULLANDIM KENDI FATURAM 30-35 ARASI GELIYORDU... BANA 85TL FATURA GELDI....BENCE BIRAZ FAZLA... BENDE COK ARASTIRDIM... EN İİİ Sİ FUJI DEDIM NEYSE KARARSENIN BEN TECRUBEMI YAZDIM...

çokmu gelmiş yani bırak arkadaşım bu karalamaları ya,

zaten kendi fturan 35 geliyormuş klimada 50 yakmış çok az bana 200 geliyor ben fazla demiyorum, biizm insanımız olur olmaza para verir gözüne görünmez elektrige verince ölür.

Aha size bir örnek daha vereyim, arkadaşım ayda 150 tl kömüre oduna her ay para veriyordu gel sana klima alalım dedim ilk önceleri kabul etmedi dünyaları yakar o dedi ama sonunda aldım-k ve geçen kış bir ay yaktı öldü öldü dirildi nemi oldu, işte sizler giib oldu, toplam elektrik fatursaı 75 tl gelince allah .... dedi başldı zaten 25 tl veriyordu ama 150 kömüre veriyordu ama onu görmüyordu, klima ile güzelce ısınınca 75 tl herşey dahil geldi bu kudurdu anladımsa sizleri arap olayım.

Arkadaşlar sizede 12.15 saat kullanımda kışın 50 tl gibi bir ücret geliyomu ? Fujitsu klimanın en az yakan 12.000 modeli hangisi ? Herkas ısınmada aylık gelen fatura miktarını yazarsa klima almayı düşünen kişilere daha faydalı olur bence.

• go44

kullanan arkadaşlar yazsınlar, bana geçen sene 190 gibi geliyordu (yukarda yuvarlayarak yazdım) bu sene daha az gelir oğlan üniversite okumaya gitti gurbete elektrik içine en çok o ediyordu,

en az yakanı değerlendirip bulmak biraz çaba ister, bakın şimdi eğer az yakan arıyorsanız ilk olarak biraz paraya kıyacaksınız,

COP,
    EER,
    FAN DEVİR SAYISI, yüksek olanlara bakın, eğer fujitsu alacaksanız LCC serisini almaya bakın diğerleriden insanların başı çok yandı, ama ben olsam mitsubishi havy hyper ınverter alırdım bir kere alın başınız dinç kalsın, fujitsu iyice insanalrı kafasını karıştırdı, insanlardada güven kalmadı.

• quote:

go44

kullanan arkadaşlar yazsınlar, bana geçen sene 190 gibi geliyordu (yukarda yuvarlayarak yazdım) bu sene daha az gelir oğlan üniversite okumaya gitti gurbete elektrik içine en çok o ediyordu,

en az yakanı değerlendirip bulmak biraz çaba ister, bakın şimdi eğer az yakan arıyorsanız ilk olarak biraz paraya kıyacaksınız,

COP,
    EER,
    FAN DEVİR SAYISI, yüksek olanlara bakın, eğer fujitsu alacaksanız LCC serisini almaya bakın diğerleriden insanların başı çok yandı, ama ben olsam mitsubishi havy hyper ınverter alırdım bir kere alın başınız dinç kalsın, fujitsu iyice insanalrı kafasını karıştırdı, insanlardada güven kalmadı.

BENDE FUJITSU 18000 BTU İNVERTER PLAZMA SERİSİ VAR
    BUNLARDA SORUN VARMI ACABA
    YENİ ALDIM AHIM ŞAHIM ÇALIŞTIRMADIM

• quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

quote:

go44

COP,
    EER,

Arkadaşlar her klima markasının artısı eksisi var galiba mesela birinin hava temizleme teknolojisi iyi diğer markanın enerji tasarufu vs... gibi mesela benim klimaya ayıracağım para maxsumum 2200 tl olacak.Forumda ve araştırmalarıma göre en az yakan klima toshiba klima 70 walt yakıyormuş Bir diğer marka ise hitaci marka klima ısıtmada gaddar diye yorumları var ama hitaci biraz sesli çalıştığı için az tercih ediliyorumş.

Herkes aylık gelen faturasını yazsın klima almak isteyen biliçlensin....

• quote:

quote:

quote:

go44

COP,
    EER,

Arkadaşlar her klima markasının artısı eksisi var galiba mesela birinin hava temizleme teknolojisi iyi diğer markanın enerji tasarufu vs... gibi mesela benim klimaya ayıracağım para maxsumum 2200 tl olacak.Forumda ve araştırmalarıma göre en az yakan klima toshiba klima 70 walt yakıyormuş Bir diğer marka ise hitaci marka klima ısıtmada gaddar diye yorumları var ama hitaci biraz sesli çalıştığı için az tercih ediliyorumş.

Plazma serisini almayın diye çok söylendi forumda. Aldıktan sonra sormanız maalesef size fayda sağlamayacak :)

• Klima almak isteyen vatandaşların hangi marka klima alması gerektiği konusunda inverter klima kullanan arkadaşları bu link teki anket e katılmalarını rica ederim.http://forum.donanimhaber.com/m_43777665/tm.htm
  • arkadaşım senın arkadasın bır ayda yarım ton komurmu yakıyorduda 150 tl komur parası verıyordu.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraybatan

arkadaşım senın arkadasın bır ayda yarım ton komurmu yakıyorduda 150 tl komur parası verıyordu.....

Arkadaşım adam ayda 10-12 torba kömür yakıyor ne yapar hesaplayın, tutuşturmak içinde en az 100 kilo tahta parçası ve gaz kullanıyor kaç para yapar

evde 24 saat kömür yanıyordu siz hesaplayın ben az bile yazdım 150 tl diye.
  • Arkadaşlar ASYA09LC serisi ile ASYA09LG serisi arasındaki fark nedir?
    Bugün ASYA09LC serisi almak için gittim.Peşin 1500 TL, 12 taksit 1.800 lira fiyat verdiler..Sizce fiyat nasıl?
    Ama daha sonra LC yerine LG gelecek dediler kafam karıştı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

quote:

quote:

quote:

go44

COP,
    EER,

Plazma serisini almayın diye çok söylendi forumda. Aldıktan sonra sormanız maalesef size fayda sağlamayacak :)

neden plazma almıyayım sebebi nedir yazarmısın lütfen

• İyi soğutmuyor diye herkes şikayetçi. İadeler oldu. Arçelik bile bundan kat kat iyidir. Aman uzak durun bunlardan.
  • Herkese selamlar arkadaşlar. 24 metrekare güney cephe pvc pencere orta kat salon için general yada fujitsu klima almayı düşünüyorum. yer ortaca muğla. arkadaş antalyada 9lc ile ısınabildiğini söyledi benim 12lc mi almam doğru olr yoksa 9lc mi. ayrıca plazmanın ne gibi bir avantajı yada dezavantajı var. ayrıca salon 4*6 sağa ve sola dış ünite takamıyoruz pencereden sonra karşı 4 metrelik olan duvara doğru üflese sorun olur mu. teşekürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmir-ankara

Herkese selamlar arkadaşlar. 24 metrekare güney cephe pvc pencere orta kat salon için general yada fujitsu klima almayı düşünüyorum. yer ortaca muğla. arkadaş antalyada 9lc ile ısınabildiğini söyledi benim 12lc mi almam doğru olr yoksa 9lc mi. ayrıca plazmanın ne gibi bir avantajı yada dezavantajı var. ayrıca salon 4*6 sağa ve sola dış ünite takamıyoruz pencereden sonra karşı 4 metrelik olan duvara doğru üflese sorun olur mu. teşekürler.

fujitsu yeni serilerde verim düştü makinelerde.Isınma amacınız varsa Muğla gibi bir yerde en az 14lük almalısınız, 12lik kesinlikle yetmez.
  • bu kış klima almaya mart ayı gibi karar verdim. klima hakkında pek bilgim yoktu.herkes toshiba mitsubishi diyordu. araştırdım toshiba mitsubishmi daikın iyi markalarmış. sonra bu formu gördüm birkaç gün önce. ilk 7 sayfayı okudum ve tamam dedim fujitsu asya 12lcc alaca kesin kararım dedim. tabi lgc olmuş lcc ama ne farkedecek ki dedim sonra kalan sayfaları okudum ve fujisudan vazgeçtim.

ne alacağım şimdi sil baştan. 1800 lirayı gözden çıkardım. evim 24 metrekare güney orta kat pvc ortaca muğlada.

lütfen yardım. forumu okumaktan gözlerim ağrıyor artık araştıracak gücüm kalmadıç
  • quote:

bu kış klima almaya mart ayı gibi karar verdim. klima hakkında pek bilgim yoktu.herkes toshiba mitsubishi diyordu. araştırdım toshiba mitsubishmi daikın iyi markalarmış. sonra bu formu gördüm birkaç gün önce. ilk 7 sayfayı okudum ve tamam dedim fujitsu asya 12lcc alaca kesin kararım dedim. tabi lgc olmuş lcc ama ne farkedecek ki dedim sonra kalan sayfaları okudum ve fujisudan vazgeçtim.

ne alacağım şimdi sil baştan. 1800 lirayı gözden çıkardım. evim 24 metrekare güney orta kat pvc ortaca muğlada.

lütfen yardım. forumu okumaktan gözlerim ağrıyor artık araştıracak gücüm kalmadıç

arkadaş eger LCC bulursan hiç düşünme al.
  • lcc bulamazsam ne alayım peki. fujitsu neden bozdu ki klimasını. 2008 ve 2009 da alanlar çok memnun.
  • quote:

lcc bulamazsam ne alayım peki. fujitsu neden bozdu ki klimasını. 2008 ve 2009 da alanlar çok memnun.

fujitsu bozmaz bizler bozarız, konu biz,

eger fujitsu bulamazsanız, mitsubishi havy (ekonomi serisi hariç) alın, hitachi alın, yüksek performans zibro alın.
  • quote:

İyi soğutmuyor diye herkes şikayetçi. İadeler oldu. Arçelik bile bundan kat kat iyidir. Aman uzak durun bunlardan.

inverter sistem ortam istenilen ısya gelince kapasitesini düşürür tabiki üfledğihavada ona göre zayıf olur önemli olan istenilen oram sıcaklığıdır
    eğer talebi yerine getirebiliyrsa sorun yoktur
  • quote:

quote:

İyi soğutmuyor diye herkes şikayetçi. İadeler oldu. Arçelik bile bundan kat kat iyidir. Aman uzak durun bunlardan.

inverter sistem ortam istenilen ısya gelince kapasitesini düşürür tabiki üfledğihavada ona göre zayıf olur önemli olan istenilen oram sıcaklığıdır

Inverterin ne olduğunu anlatmaya kalkman çok abes. Forumu biraz okursan Fujitsu'nun o modellerinin ne kadar sorunlu olduğunu görürsün. O kadar çok yazıldı forumda kimse kendi yazdığından başka bir şey okumuyor

• quote:

quote:

quote:

Inverterin ne olduğunu anlatmaya kalkman çok abes. Forumu biraz okursan Fujitsu'nun o modellerinin ne kadar sorunlu olduğunu görürsün. O kadar çok yazıldı forumda kimse kendi yazdığından başka bir şey okumuyor

koko ve manadam haricinde kim şikayetçi bilmiyorum
    ben inverterin ne olduğunu değil
    benimne bildiğimi anlatmaya çalıştım yanlışım varsa düzeltirsiniz belki diğe yazdıydım ama....
    haa birde
    kusura bakmayın abes bunun neresinde anlamadım
    burası bilgi saygı paylaşım yeridir
    saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.