Şimdi Ara

Fujitsu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
5
Favori
102.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GölBahce

quote:

Orijinalden alıntı: izmir-ankara

lcc bulamazsam ne alayım peki. fujitsu neden bozdu ki klimasını. 2008 ve 2009 da alanlar çok memnun.

fujitsu bozmaz bizler bozarız, konu biz,

eger fujitsu bulamazsanız, mitsubishi havy (ekonomi serisi hariç) alın, hitachi alın, yüksek performans zibro alın.

daikın ve mıtsubishi sitesinden hesapladım 9000 10000 btu çıkıyor salonum için ben 12000 lik almayı düşünüyorum. fujitsu asya12lgc yada general ash12lgc alayım mı ne dersiniz. ısıtması hala eskisi gibi iyimi fujitsunun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GölBahce

quote:

lcc bulamazsam ne alayım peki. fujitsu neden bozdu ki klimasını. 2008 ve 2009 da alanlar çok memnun.

fujitsu bozmaz bizler bozarız, konu biz,

eger fujitsu bulamazsanız, mitsubishi havy (ekonomi serisi hariç) alın, hitachi alın, yüksek performans zibro alın.

daikın ve mıtsubishi sitesinden hesapladım 9000 10000 btu çıkıyor salonum için ben 12000 lik almayı düşünüyorum. fujitsu asya12lgc yada general ash12lgc alayım mı ne dersiniz. ısıtması hala eskisi gibi iyimi fujitsunun.

arkadaşım LCC sersi varsa alınız buna çok dikkat edin, biz LCC dedik adamlar tama abi dediler eve LGC getirdiler hemen kolinin üstünden baktım ve geri gönderdik, eger bunlara dikkat edecekseniz alın ama yok anlamam uğraşamam derseniz direk mitsubishi havy, daıkın, toshiba (suzumi hariç) hitachi)

mesela şu an hitachide çok uygun, fiyatlarla satılıyor.

• SA ARAKDAŞLAR 2 TANE FUJİTSU ASYA12LGC MODELİNİ ALDIK SİZCE BU ÜRÜN
    İŞ YERİMİZ İÇİN UYGUNMUDUR 2 AYRI YERE ALDIK BÜROLAR 20 METREKARE.
    YER İSTANBUL - SEYRANTEPE- YENİ GALATASARAY STADININ ORASI
  • quote:

Orijinalden alıntı: saiyajin61

SA ARAKDAŞLAR 2 TANE FUJİTSU ASYA12LGC MODELİNİ ALDIK SİZCE BU ÜRÜN
    İŞ YERİMİZ İÇİN UYGUNMUDUR 2 AYRI YERE ALDIK BÜROLAR 20 METREKARE.
    YER İSTANBUL - SEYRANTEPE- YENİ GALATASARAY STADININ ORASI

aldiktan sonra uygun olup olmadigini sormanin bir anlami varmi? Neyse hayirli olsun.
  • Arkadaşlar merhaba.

Fujitsu nun asya12lgc modelini uygun fiyata buldum iyide biliyordum ama bazı arkadaşlar kötü olduğunu kaliteyi bozduğunu felan yazmışlar ama tam olarak da ne olduğu belli olmamış muğlak kalmış.Memnun kalmayan arkadaşlar açık açık yazarlarsa herkes için faydalı olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serifali

Arkadaşlar merhaba.

Fujitsu nun asya12lgc modelini uygun fiyata buldum iyide biliyordum ama bazı arkadaşlar kötü olduğunu kaliteyi bozduğunu felan yazmışlar ama tam olarak da ne olduğu belli olmamış muğlak kalmış.Memnun kalmayan arkadaşlar açık açık yazarlarsa herkes için faydalı olur...

"Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul, zurna az !"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

quote:

Orijinalden alıntı: serifali

Arkadaşlar merhaba.

"Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul, zurna az !"

Fujitsunun kar ortağı felan değilim sadece bu kadar mesaj arasında iyimi kötümü bu klima nedir başım döndü sadece özet şeklinde bir bilgi talep ettim isteyen yazar istemeyen kapar sayfasını...

• Tabiki tum konuyu bastan sona okumak herkez icin zor. Bu konuyu bir suredir yeni mesajlar oldukca takip ediyorum ve okudugum kadariyla fujitsunun tum modelleri degil sadece bir serisinde problem var (LGC mi yoksa LCC mi emin degilim). Genel olarak sikayetler, klimalarin yazin yeterince iyi sogutmamasi kisinda iyi isitmamasindan yana. Benim size tavsiyem fujitsu klima alacaksaniz oncelikle hangi seride problem oldugunu tam olarak ogrenin ondan sonra tercih edin yada kendinizi hic riske atmayin fujitsu klima almayin.
  • hitachi,mitsu havy,zibro,daıkın varken riske girme kardeş,forumda LGC deniyordu ve beim alan 3 arkadaşda şikayetçiler bu LGC serisinden.
  • Ben anlam vereniyorum 2007 2008 yılında fujitsunun lcc serisi klimalarını alanlar nerdeyse daikından mits elektrikten iyi diyecekler o kadar memnunlar ama 2009 da lcc modeli lgc olmuş ve ısıtmıyor soğutmuyor oluyor. ne kadar mantıklı bu anlayamadım. bu kadar memnun kalınan bir klima birdenbire vestel arçelik için yakıştırılan şeylere maruz kalıyor.
  • quote:

Ben anlam vereniyorum 2007 2008 yılında fujitsunun lcc serisi klimalarını alanlar nerdeyse daikından mits elektrikten iyi diyecekler o kadar memnunlar ama 2009 da lcc modeli lgc olmuş ve ısıtmıyor soğutmuyor oluyor. ne kadar mantıklı bu anlayamadım. bu kadar memnun kalınan bir klima birdenbire vestel arçelik için yakıştırılan şeylere maruz kalıyor.

eger burada yazılanlara itibar etmiyorsanız alınız birde sizden dinleyelim bu konuyu, biz aldık 1 günde iade ettik, aynen 2 sene öncesinin kliması değil bu klima
  • Orijinalden alıntı: PurtluFedo

Ben anlam vereniyorum 2007 2008 yılında fujitsunun lcc serisi klimalarını alanlar nerdeyse daikından mits elektrikten iyi diyecekler o kadar memnunlar ama 2009 da lcc modeli lgc olmuş ve ısıtmıyor soğutmuyor oluyor. ne kadar mantıklı bu anlayamadım. bu kadar memnun kalınan bir klima birdenbire vestel arçelik için yakıştırılan şeylere maruz kalıyor.

eger burada yazılanlara itibar etmiyorsanız alınız birde sizden dinleyelim bu konuyu, biz aldık 1 günde iade ettik, aynen 2 sene öncesinin kliması değil bu klima

Kaçmetrekare yer için kaçlık klima alınmışki ısıtmıyor yada soğutmuyor acaba. ayrıca size inanmamak yada itibar etmemekle alakası yok.sadece şaşkınlık cümleleri yazdığım.
  • arkadaşlar fujitsu eski lc serilerini yine getirmeye başlamış büyük ihtimal cumhur beyde durumu doğrular ve artık foruma girerler özledik kendilerini:))
  • duyduğuma göre plazmalar çıkmayacak
    düz normalleri gelecekmiş
  • 20 m2 odamda 12 plazma kullanıyorum... ama ısıtmıyor ısıtmıyor ısıtmıyor.. elımde patladı nereye sikayet edecegım bılemıyorum rezıl oluyorum... paramla rezıl oldum 2300tl para verdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraybatan

20 m2 odamda 12 plazma kullanıyorum... ama ısıtmıyor ısıtmıyor ısıtmıyor.. elımde patladı nereye sikayet edecegım bılemıyorum rezıl oluyorum... paramla rezıl oldum 2300tl para verdım...

Allah Allaaahhh.. Şu rezilliğe bakarmısınız.. Bu firma ne yapmak istiyor yav.. 2008 de aldığım 9000 lik LCC seri ile 25 m2 odayı ısıtıyorum.. Öyle böyle değil.. Hamam yapıyor.. Hemde giriş daire.. Aman diyeyim bu LGC serilerinden uzak durun..
  • Bu LGC serilerinden sonra maalesef Fujitsu müşteri memnuniyetini devam ettiremedi.. Aramızda yeni serilerden alıp memnun kalmayan bir çok kullanıcı mevcut.. Dolayısıyla bu marka şu anki durumda böyle bir klubü ve başlığı hak etmiyor.. Bu yüzden bu başlığı sadece Fujitsu olarak değiştiriyorum.. Ta ki yeni memnun kullanıcılar ortaya çıkana kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gareysar -- 21 Aralık 2010; 23:18:12 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gareysar -- 21 Aralık 2010; 23:17:14 >
  • slm bende bugün fijutsu lgc14 inverter modelini aldım.. 2250tl cok ısrar ettim ben bu modeli istemedim diye ve gösterdim firmanın bana verdigi para alındığına dahil belgede lcc yazdıgını aldıgım yeri aradım lcc bitti artık lgc üretiliyormus. tamam dedim cihaz üzerindeki ısıtma sogutma değerleride farklı satın alırken incelediğim kataloktaki gibi değerler yok ısıtma 17100 soğutma 13600 btu katologda yazan 18100 web sitesinde yazan 19100 durumu antalya böge müdürünü arayarak belirttim ama oda toplatıya gidecegini payasadaki en iyi degerlere sahip oldugunu soyledi problem iyi yada kötü olması değil bi defa güç bazındaki değerleri uyuşmuyor anlatmaya calıstım katologdaki ve wep sitesindeki degerlerle uyusmadıgını. kullanın memmun kalmassanız geri alacagım sözünü aldım. bakalım deniyelim bir kaç gün ama ısıtması iyi gibi. aldığım bayide soyledi 35..40 liradan fazla fatura gelirse 1 oda ıstmak kaydiyle faturayı ben ödeyeceğim söyledi deniyorum....

• öncelikle hayırlı olsun kaç mt2 de kullanıyorsunuz cihazı ??
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.