amilo 1451g dizüstü bilgisayarımı 2006 da aldım. ilk başlardan itibaren ekranda bazı bölgelerde beyazlamaalar vardı. sonra garanti kapsamında değişti 2007 de. geçenlerde açtığımda monitörde ışık yoktu. hemen forumdan baktım. inverter kablosu, inverter veya florasanda problem olabilieceğini öğrendim. garantisi dolduğundan servisi aradım. ücretsiz tespit yapacaklarını söylediler ve 3 nedenin yanında belki bir de anakart sebebiyle olabilir dediler. 3 günde baktılar. ilk gün inverter ve inverter kablosunda bir problem yok, florasanda da yok dediler. şimdi öğrendim ki anakartta bir sorun varmış. 2. gün aradığımda bakan arkadaş, anakartda bir problem var gibi görünüyor, bir ara görüntü aldım sonra yine gitti dedi.
tabi teknik işleri bilmem ben ama 300 ytl istediler, ben de yaptıramayacağımı söyledim. bir ekrana bağlayıp kullanabiliyorum. şimdilik yle idare edecek. aradım bu akşama topluyorlar..
nasıl yapacaz bu işi, bilen eden var mıdır?..yurtdışından anakart mı aldırsam? 300 ytl veremem..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme