Bildirim
Fujitsu Simens Amilo M1451G Pil İle İlgili
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sorun şarj aletinde yada şarj aletini taktığın jakta. Kabloyu taktığında bilgisayar şarj oluyor diye gözüküyor mu? -
şarj oluyor arkadaşım.mesela az önce açtım laptopu şarjı %100 gözüküyor.adaptör takılı ve bilgisayar açık bir şekilde duruyor.gitgide şarjı azalıyor.yarım saatte %85 e düştü. -
arkadaşlar bataryayı çıkarıp direkt adaptörden çalıştırmak istediğimde bilgisayar açılmıyor.bataryayı takınca çalışıyor bunun sebebi ne olabilir? -
Pilinde sorun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü pilde sorun olsaydı pil takılı değilken sadece şarj aleti takılıyken bilgisayar açılırdı. -
başka bir adaptör ile denedim şimdilik sorun yok.adaptör sorunluymuş sanırım.ilginize teşekkür ederim -
Ne demek görevimiz. Sorunu çözdüğünüze sevindim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X