Şimdi Ara

Full Body ile 5 aylık değişim.. Splite geçmeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.N.I.P.E.R -- 10 Kasım 2019; 0:26:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence geç bile kalmışsın full bodynin amacı vücudu spora ısındırmak ve spora adapte olmak içindir ilk 20 günden sonra geçebilirdin.benim tavsiyem ppl antreman sistemi.push leg pull off push pull off gibi bir sistem izleyebilirsin.ağır kilo 6-8 tekrar az hareketli bir program hacim istiyorsan uygulayabilirsin.kalori ihtiyacının üstüne 400 500 kalori koyarak bulk sistemi uygulamanı tavsiye ederim yaza doğru da kalori açığı uygulayarak cut sistemine geçersin kolay gelsin

• https://forum.donanimhaber.com/aylik-bazda-gelisim-degisim--140009281#140009281

Valla kardeşim ben çift adele çalışıyorum. Full body e geçicem 2 ay deneme yapıcam ama çok daha verimli olucağını düşünüyorum full bodynin. Senin konuna gelirsek ya antreman şiddetin iyi değil yada beslenmen iyi değil diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Zzz -- 19 Ekim 2019; 1:14:25 >
  • Arkadaşlar full body fazla zamani olmayan ve fit olmak isteyenler içindir amacınız hacim kazanmak ise split olmasi lazim.Splitlerinde kendi aralarında ayirimlari var kimi ppl yapar kimi upper lower yapar kimi iki Adele çalışır hepsinden verim alırsınız. Beslenmeye özen gösterin uyku düzenini oturtun fastfoodu hayatınızdan çıkarıp sebze meyve yemeye özen gösterin gerisi geliyo zaten.

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    En mantıklı split ne peki max hipertofi sağlamak için

• Emir125234 E kullanıcısına yanıt
    Benim favorim upper/lower. Hem çok zevkli idmanlar hem de gelişim güzel oluyor. İsterseniz atabilirim kendi programımı.
  • Thrashard kullanıcısına yanıt
    Atarsan sevinirim
    İnstanı verebilir misn ordan uzun komuşuruz daha iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emir125234 E kullanıcısına yanıt
    instagrami yeni dondurdum discord var istersen.

• Thrashard kullanıcısına yanıt
    Before afteren var mı ?
    Programı burdan atabilirsin sıkıntı olmazsa

• eski ve sürekli split body çalışan birisi olarak fullbody'nin daha makul olduğunu düşünüyorum çünkü splitte vücudu parçalara bölüyorsun ve çoğu bölgeyi haftada bir kez çalıştırıyorsun diğer yandan splitte sürekli pump halindesin ve vücudun birçok bölgesini birden çok kez çalıştırma fırsatın oluyor.
    Fullbody daha çok enerji gerektirdiği ve yorucu olduğu için çok uygulanmıyor çünkü büyük kas gruplarının ardından diğer bölgeler için yeterli performans sergileyemiyorsun. Splitte ise bir büyük bir küçük kas grubu yapıp antremanı bitirdiğinden ben ve benim gibi işten sonra vücut geliştirme yapmak isteyenler için daha ideal oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.