arkadaşlar ben full cleric çar açmak istiyorum silah istemiyorum sadece başkaları için oynıcam full str mi int mi
STR olursan daha fazla dayanırsın ama buff basamama gibi bir sorunun olur bunu gidermek içinde bir bard arkadaşın olmalı mp basmak için... Int olursan seri bufflar basarsın ama daha çabuk yatarsın...
çok saolint olayım ozaman zaten sadece arkadaşlara buff atmak için açıcam çarı
quote:
Orjinalden alıntı: DzzT
Ama ölürsen kimseyi bufflayamazsın unutma
quote:
Orjinalden alıntı: __EFENDİ__
quote:
Ama ölürsen kimseyi bufflayamazsın unutma
ne açıyım ozaman
5-1 Hybird yaparsan iyi olur hem hpin fazLa olur hemde buff basarsın..Zaten başkaları için oynıycakmışsın
quote:
Orjinalden alıntı: iLoveBeeR
5-1 Hybird yaparsan iyi olur hem hpin fazLa olur hemde buff basarsın..Zaten başkaları için oynıycakmışsın
Cleric Kendi Başına Aslında Bir Savaş Characteridirde İstersen 5/1 Yapıp Clericin Bazı Skilleri Ne Olursa Olsun Aynı Damage'i Verdiği İçin Pvp'de Bile Kullanabilirsin.
ya hybrid ne nasıl yapılıyo bilmiyorum full str ye 5 level de bi de int'emi vercem
quote:
ya hybrid ne nasıl yapılıyo bilmiyorum full str ye 5 level de bi de int'emi vercem
5-1 yapıcaksan 5 lvl boyunca hep int e ver 1 lvl strye ver
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert
quote:
bende 5int 1str olarak hatırlıom ama
Cleric + BArd Aç Arkadaşların için oynuyorsan yine de bard aç arkadaşlarına bard Lazım olucak hele ki Moving vs.
Tek Kasarsan Tambour u açıp dalarsın moblara Bardla
quote:
Orjinalden alıntı: FeteLin0
Cleric + BArd Aç Arkadaşların için oynuyorsan yine de bard aç arkadaşlarına bard Lazım olucak hele ki Moving vs.
+1 bard daha fazla yardımcı olur hele 2. bir bard bulursan varya....
quote:
Orjinalden alıntı: FeteLin0
Tambour acıp canavara dalcak?
quote:
Orjinalden alıntı: last_funy
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert
quote:
bende 5int 1str olarak hatırlıom ama
hangisi
cleric ile pwp yapacaksan 70:70 olmalısın. tank gibi oluyorlar.Gercek hybrid 70:70 dir
clerici sadice yardımcı karakter olarak görmemek lazım. saglam clericler insanı çileden cıkarıyor. hele bide 10 lvl warriye verip shield trush açmıssa iyice delirirsiniz.
Sadece mıllete buff basmak ıstıyorsan full ınt veya hybrid yap derim.Ama bu oyunda pek bı işe yaramaz bu şekilde...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme