Şimdi Ara

Full HD Samsung-X box 360 görüntü uyuşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung 82 ekran full hd tv aldım xbox 360 ı orjinal kablosu ile bağladım tv ye ve X360 da konsol setting den de 1080p yi seçtim (eski tv de orjinal kablo kullanmıyordum siyah beyaz gösteriyordu ntsc olduğu için konsol)görüntü kalitesi çok iyi fakat oyunlarda kırmızı rengi alamıyorum sarı yada yeşilimsi bir renk oluyo kırmızılar, neyi eksik yapmış olabilirim.tv de bütün ayarları denedim kablolarla ilgili olabilirmi x box daki orj kablodaki bütün girişleri takıcakmıyım tv ye.
    yardımcı olursanız çok sevinicem şimdiden tşk ler.

• Component kabloyu bağladınız herhalde şöyle bi kablo olması lazım

Full HD Samsung-X box 360 görüntü uyuşması

İlk baştaki kırmızı ve beyaz kablo tvden ses almak için,daha sonra gelen mavi,kırmızı ve yeşil görüntü almak için.Hepsinin bağlı olması gerekiyor............
  • tamam ama bende 6 kablo var!..5 bağlı biri bağlı değil
  • Component bağlantı, yukarıdaki resimde görülen, Kırmızı-Mavi-Yeşil uçlarla oluyor. Soldaki Kırmızı-Beyaz uçlar (RCA), ses içindir ve görüntü ile ilgisi yoktur.

Sizdeki kabloda 6.uç eğer Sarı ise, o da S-video bağlantı içindir ve Tv'nizin doğrudan S-video girişine veya Scart soketi ile scart girişine takabilirsiniz. Ancak size HD görüntü alacağınız için görüntünün Component ile aktarılması gerekir (kırmızı-mavi-yeşil).

Eğer belirli bir rengi alamıyorsanız, doğru renkleri doğru girişlere, iyice yuvasına oturacak şekilde taktığınızı kontrol edin. Son çare olarak başka kablo deneyebilirsiniz.
  • teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.