Şimdi Ara

full int hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FULL İNTİN SİLAHLA İŞİ YOKTUR BU YÜZDEN İNT ARTTIKÇA YARATIKLARIN ÖLME SÜRELERİ 10 SALİSİYE AZALIR
    SALİSİYE DEDİM ÇÜNKİ FİRE + LİGHT NUKE LERİ İLE 1 YARATIK 6 SANİYEDE YERE YIĞILIYOR
    ESKİDEN ARKADAS LVL 29 İKEN KILICI KIRILDIII İÇİN TOWN A DÖNMEK ZORUNDA KALIRDI
    AMA SU AN LVL 36 ARTIK SİLAHLA VURUS BİLE YAPMIYOR ÇÜNKİ 2 NUKE VE YARATIK MEFTA
    AYRICA FULL İNT HEUKSAL YA DA FULL İNT ARCHER ACANLARA SASIYORUM ÇOK KOMİİİME GİDİOLAR
    BİZ BİCHEON AÇMADIK BİZ KALKAN KULLANMAK İÇİN SWORD KULLANIORUZ
    VE BİZ SU ANA KADAR BİCHEON A 10 SKİLL VERDİK O DASON PASİF SKİLL İ ACMAK İÇİN

TEKRAR EDİORUM BU OYUNDA FULL İNT İN SİLAHLA İŞİ YOKTUR
    FULL İNT YA KALKAN KULLANIR YA DA KALKAN KULLANMAZ

KISACASI KALKANLI BİR FULL İNT YA DA KALKANSIZ BİR FULL FRAG
    BEN FULL STR HEUKSAL ACICAM PVP İÇİN O ZAMAN DA İLK DALACAKLARIM FULL İNT HEUKSAL VE FULL İNT ARCHER LAR
    ACABA NEDEN ?

• bilmem
  • Ancak bu kadar saçmalanır. Full int nasıl silahla işi olmaz. Çıplak elle ve elinde silahla nuke at bak ne kadar fark ediyor. Ben lvl 40 full int yim çıplak elle 150 vurduğuma 38 +2 spear le 2500 vuruyorum. Millet aptalya o yüzden milyonlarca altını daha iyi silah almak için heba ediyor
  • ya full int iyi değil canımız çok az ilk vuruşu bizim yapmamız lazım yoksa ölüoz
  • sen de heuksal pasif skillini kullan baya işe yarıyo
  • neden ki ben şahsen full int archer im
  • Herkez full int oynıyamaz atak ver yanına koş skill vur öldür oyunu değildir full int
  • lvl 3x im full intçiyim halimden de çoOk memnunum.. neden? force var ya force beşkasını heallemeyi lvl 4 yaptın mı hp ye ve healt suyuna gerek kalmaz o kadar..sadece 1800olna intin 1600 e düşer buda fazla bişey değildir senin için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackMASKe

lvl 3x im full intçiyim halimden de çoOk memnunum.. neden? force var ya force beşkasını heallemeyi lvl 4 yaptın mı hp ye ve healt suyuna gerek kalmaz o kadar..sadece 1800olna intin 1600 e düşer buda fazla bişey değildir senin için.

SEN PVP YAPARKEN KENDİNE HEAL ATMAYI Bİ DENESENE BAK NELER OLUYO.ALLAH AŞKINA YAPMAYIN BEN BU OYUNUN YAPIMCILARININ YERİNDE OLSAM FORCE MENÜSÜNÜ KÖKTEN KALDIRIRIM BU OYUNDAN.FORCE AÇANLARA HAYRETLER İÇİNDE BAKIYORUM SADECE.İLK CHARIMI SİLMEMİN EN BÜYÜK SEBEBİYDİ FORCE MENÜSÜNÜDE KASMAYA KALKMIŞTIM ÇÜNKÜ.SİZ SİZ OLUN SAKIN FORCE KASMAYIN BENDEN SÖLEMESİ.PRO BİR OYUNCU ASLA FORCE KASMAZ.
  • kardeş archer full ınt skıller nasıl
    ,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kogane

bilmem

aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.