Şimdi Ara

Full Petrol: Yakıtla İlgili Tepkiler Hızla Büyüyor! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
304
Cevap
1
Favori
24.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende full den mazot alıyorum herangibir sıkıntım yok sayın özgünhan
  • Full ilk kurulduğu zamandan beri benzin ve lpg alıyorum hatta bilen bilir tavsiye ediyordum. Son günlerde sanırım full iyice bozuldu. Araba benzindeyken rölanti çıldırma noktasına geliyor ve lpg kağnı gibi kalıyordu. Bende benzin ve lpg bitirip başka markaya geçtim. Şimdi hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Alacaklara tavsiyem iki kere düşünsünler artık.
  • merhaba ben Full Akaryakıt bilgi işlem müdürüyüm. Bizi diğer firmalardan farklı kılan her istasyonun işleticisinin bizim olmamız ve istasyonlarımıza hakim olmamızdır. Akaryakıt kalitesi tüm Türkiye'de daha önce EPDK nın yaptığı açıklamada da belirtildiği gibi aynıdır. İster ithalat olsun ister yerli üretim olsun hepsi TSE kriterlerinden geçmek zorundadır. Yakıt kalitesini etkileyen en önemli faktör istasyon tanklarının temizliğidir ve bu konuda rakipsiz olduğumuzu belirtmek isterim. Tüm istasyonlarımızın tankları 3 ayda bir periyodik olarak temizlenmektedir. Diğer firmalar genelde hiç yapmazlar yada 6 ayda bir yaptırırlar.
    Yinede bana kişisel bilgilerinizi iletirseniz tarafsız denetleme kuruluşu olan ve istasyonlarımızı denetleyen TUV-SUD firmasına iletirim ve sizinle metas kurmalarını sağlarım.
    teşekkürler.
    ozgur.oncan@full.com.tr
  • 1-1.5 senedir FULL kullanıyoruz. Genelde Şişli ve Dolapdere bayiilerinden alıyoruz. Şuana kadar ne çekişte bir düşüş oldu, ne de siyah dumanlar çıktı.
  • ben yakıtlarının kalitesiz olduğuna inanmıyorum fakat Eylülde %60 ını Doğan Holding alacak.

Doğan holding aldıktan sonra dediklerinize inanırım ama.
  • operasyonel anlamda Doğan ile birleşmemiz hiçbirşeyi etkilemeyecek. Ama daha büyüyeceğiz ve istasyon sayımız artacak
  • Büyüyeceğiniz için mutluyum ama ortağınızı düşündüğüm zaman bunun kullanıcılar açısından karlı olacağını düşünemiyorum.
    Rekabet bitecek.
  • Ozgur bey, Fullden aldigim yakitla daha az menzil yapiyorum. Shell ya da Opet daha uzun sure gidiyor
    Bunun sebebi ne olabilir acaba?
  • 1.6 elantram için 6-7 ay benzin almıştım. menzil kafadan düşüyor + motordan sürtme sesi geliyordu. yanlız bu son dediğim 4. 5. aylarda başlamıştı.

bu sürtme sesi fullü bırakmam sonrası giderek azalmıştı.

full eğer sattığı yakıtta bir hile yapıyorsa gerçek bir aptal..çünkü dilden dile dolaşıyor milletteki "fullden aldım memnun değilim"diye...
  • Motordaki benzini kontrol etmeniz şu saatten sonra birşey ifade etmez çünkü başka firmaya geçtim.(Firma ismi vermiyorum.) Ama sürekli Ankara İstanbul yolundaki full'den alıyorum. Özellikle indirimli günlerinizi takip ediyorum bu dönemde aldığım yakıtta sıkıntı yaşadığım özellikle dikkatimi çekti. Sürekli 97 oktan alıyorum.
  • coşkun bey, blue_brownie bey,
    istasyonlarımızda sattığımız akaryakıtı tüpraş ve diğer akaryakıt dağıtım şirketlerinin ana depolarından temin ediyoruz. Türkiyede satılan tüm akaryakıt depodan çıkmadan önce ulusal marker dediğimiz kopyalanamaz bir boya ile boyanıyor ve yetkililer bunun testini yapmaya geldiklerinde alınan numune sonucu anında Tübitak lab a gidiyor. Ayrıca tüm istasyonlarımız 7/24 otomasyon sistemi ile denetleniyor sadece biz değil EPDK da denetliyor, günlük gelen yakıt + tank stoğu - satılan yakıt ile gün sonu otomasyon ölçümünde sadece 250lt lik bir fark olsa bile EPDK ya hesap veriyoruz. Yani herhangi bir hile söz konusu değil.
    Peki neden az km gidiyorsunuz ?
    bu gerçekten aracı o anda nasıl kullandığınıza göre değişir ama çeşitli şirketler çeşitli katkılar kullanarak daha fazla km yaptırdıklarını iddia ediyorlar, eskiden olsa anlardım türkiyede satılan motorin 2000ppm kükürt içeriyordu ama şimdi motorin 10ppm ve katkı da neyi temizleyecek bilmiyorum.
    Ayrıca bağımsız denetleme kuruluşu TÜV-SÜD her tankerin depodan çıkıp istasyona dökülene kadar tüm süreçleri takip ediyor, tankları denetliyor, bu bakımda lütfen şüpheniz olmasın. Tabik tüketici olarak patron sizsiniz.

• coşkun bey, blue_brownie bey,
    istasyonlarımızda sattığımız akaryakıtı tüpraş ve diğer akaryakıt dağıtım şirketlerinin ana depolarından temin ediyoruz. Türkiyede satılan tüm akaryakıt depodan çıkmadan önce ulusal marker dediğimiz kopyalanamaz bir boya ile boyanıyor ve yetkililer bunun testini yapmaya geldiklerinde alınan numune sonucu anında Tübitak lab a gidiyor. Ayrıca tüm istasyonlarımız 7/24 otomasyon sistemi ile denetleniyor sadece biz değil EPDK da denetliyor, günlük gelen yakıt + tank stoğu - satılan yakıt ile gün sonu otomasyon ölçümünde sadece 250lt lik bir fark olsa bile EPDK ya hesap veriyoruz. Yani herhangi bir hile söz konusu değil.
    Peki neden az km gidiyorsunuz ?
    bu gerçekten aracı o anda nasıl kullandığınıza göre değişir ama çeşitli şirketler çeşitli katkılar kullanarak daha fazla km yaptırdıklarını iddia ediyorlar, eskiden olsa anlardım türkiyede satılan motorin 2000ppm kükürt içeriyordu ama şimdi motorin 10ppm ve katkı da neyi temizleyecek bilmiyorum.
    Ayrıca bağımsız denetleme kuruluşu TÜV-SÜD her tankerin depodan çıkıp istasyona dökülene kadar tüm süreçleri takip ediyor, tankları denetliyor, bu bakımda lütfen şüpheniz olmasın. Tabik tüketici olarak patron sizsiniz.

• Doğan grubu %60 hissesini aldıktan sonra önünden bile geçmem artık.
  • sayın ooncan yakıt fiyatlarınız avantajlı fakat personel kalitenizi arttırmanız lazım. müşteriye ilgi alaka sıfır. dun gece ikitelli istasyonunda 12 den önce tek personel bütün istasyonda pompalar arasında koşturuyor. ben yakıt alırken fokur fokur eden popma atması gerekirken taşıp yakıt yerlere aktı. sürekli fullden yakıt aldığım için olsa gerek şu psikolojide oluyorum genelde biran önce alıp kaçayim diyorum başıma bişi gelmeden. yakıt alırsın yıkamacı 1 tl almadan arabana damla su sıkmaz vs. yakıtı ayrı çeker, diğer şeyleri başka postan geçirmeye kalkan kasiyer.
  • kampanya sebebiyle personelin bir kısmı gündüze kaydırıldı sanırım ilgili istasyon yetkilisi arkadaşımı uyaracağım. Bilgilendirme için teşekkür ederiz
  • ooncan bey,

biz de full'den yakıt aldık, araç durduğu yerde takla atmaya başladı..sonra rakip şirketlerden yakıt aldık,araba takla atmayı bıraktı,düz bir şekilde gidebiliyor artık.

İnanır mısınız takla yüzünden 5-6 kez tavanı düzelttirip,boyatmak zorunda kaldık.Ama tamir faturası ,servis kaydı filan yok.Tavan da artık düz , kanıtlayamam bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 16 Mayıs 2012; 15:06:30 >
  • YAŞASIN FULLPET !

• yaşasın falan iyide. %60 hisse devri gerçekleşince, kanımca kimseyi kızdıramayacak. büyük ağabey kulaklarını çeker yoksa...
  • Bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

yaşasın falan iyide. %60 hisse devri gerçekleşince, kanımca kimseyi kızdıramayacak. büyük ağabey kulaklarını çeker yoksa...

Açıkçası o durum benim de canımı sıktı, tescilli bir vergi kaçakçısının bu firmaya el atacak olması hiç de hoş değil.

Benim alkışladığım daha çok yerli bir firmanın sektörü rahatsız edebilmesi.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.