bazıları full şöyle iyi böyle güzel deyip durmuş üstüne yerli firma kazansın da denmiş de kimse hiç haber falan takip etmiyor galiba
Haberler de yalan dolan. Memleketin çivisi çıktı. Neye inanacağımızı şaşırdık.
haberler de yalan dolan da aksi olsa karşı açıklamalarla kanıtlarla koskoca firma kendini temize çıkarmaya çalılşmaz mı, herşeye göz yumuyoruz da pkk ya göz göre göre destek olmayalım bari
full'un doğan grubu satın almadımı?
birde bu adamların garanti sistemi var.bozularsa gelin biz yapıcaz diyorlar.kendilerine güveniyorlar gibi
bu haberler çıkınca alımdan caydı
Evet artık Fullpet yolun sonuna geldi diyebiliriz arkadaşlar, yaklaşık 1 haftadır fullpet satacak yakıt alamıyor dolayısıyla istasyona gelen herkesi boş gönderiyorlar. söylenenlere göre istasyonları Lukoil firmasına kiralayacakmış. benim korkum fullpetin kapanmasından sonra diğer firmaların eski fahiş fiyatlara dönmesi. malum benim yaşadığım mühitte fullpet sayesinde özellikle lpg fiyatını diğer firmalarda çok uygun yaptı. sonlarının hayırlı olmasını temenni ederim.
1.Ya akıl var mantık var PKK istasyon kurup bu devlete çatır çatır vergi verirmi ? 2.Büyük bir ihtimalle TÜPRAŞ vb. kurumlar yakıt vermeyi kesti yoksa para felan hikaye
quote:
Orijinalden alıntı: sezerblak
1.Ya akıl var mantık var PKK istasyon kurup bu devlete çatır çatır vergi verirmi ? 2.Büyük bir ihtimalle TÜPRAŞ vb. kurumlar yakıt vermeyi kesti yoksa para felan hikaye
1. sorun için yanlış düşünüyosun, Eğer PKK bacağı varsa devlete vergi vermek sözkonusu olmaz ki. Dayarsın içeri kaçak petrolü, kestiğin fişten faturanadn doğan KDVyi zaten tüketici ödüyor, bi de ucuza satıyosun kar değil zarar açıklarsın vergiden düşersin, al sana mis gibi tezgah. Ama konunun bu olduğunu düşünmüyorum. Bir de hükümet bacağı var, bütün Full istasyonlarında Kara Fırın vardır malum. Bu sebeple hükümetle de sıkıntı olacağını sanmıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme