Şimdi Ara

Full Petrol: Yakıtla İlgili Tepkiler Hızla Büyüyor! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
1
Favori
24.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: volkman

Full hakkında olumsuz yorumların çoğunun, diğer istasyon çalışanları veya sahipleri olduğunu ve ortaya atılan şikayetlerin fake olduğunu düşünüyorum

Komik bi yazi olmuş koca shell opet sahibinin işi gucu yok senin gibi 10-15 musteri kaybetti diye gidip oraya buraya yazi yazicak:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efhialtes. -- 7 Haziran 2012; 13:12:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Bir allahin kulu su yakitlari teste falan gonderse de ne olup bittigi belli olsa ;)

Koskoca firmanın yakıtıda test edilmiyor değilmi?

eğer insanlar tek bir benzin istasyonundan değil de komple bir şikayetten bahsediyorsalar bu şüphenin işin başından kaynaklandığı bellidir. Kendi bünyende yaptığın testle kime ne ispatlayabilirsin. Önemli olan devletin yada tam bağımsız kuruluşların çok ciddi yaptığı testlerdir. Ben o bakımdan dedim eğer insanlarda böyle bir sıkıntı oluyorsa göndersin 3-5 farklı istasyondan ve farklı markalardan bu tantana da biter diye

• quote:

quote:

quote:

Bir allahin kulu su yakitlari teste falan gonderse de ne olup bittigi belli olsa ;)

eğer insanlar tek bir benzin istasyonundan değil de komple bir şikayetten bahsediyorsalar bu şüphenin işin başından kaynaklandığı bellidir. Kendi bünyende yaptığın testle kime ne ispatlayabilirsin. Önemli olan devletin yada tam bağımsız kuruluşların çok ciddi yaptığı testlerdir. Ben o bakımdan dedim eğer insanlarda böyle bir sıkıntı oluyorsa göndersin 3-5 farklı istasyondan ve farklı markalardan bu tantana da biter diye

Yakın arkadaşim bir istasyon sorumlusu. Az çok biliyorum belirli kurumlar sürekli denetliyorlar. Habersiz denetlemelerde sık sık oluyor. Kaldıki denetlenmeyen hileli yakıt satan bi firma bu kadar süre ayakta durabilir mi? Abartmayın. Bilmemne bakanı açıklama yaptı her akaryakıt aynı diye...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yakın arkadaşim bir istasyon sorumlusu. Az çok biliyorum belirli kurumlar sürekli denetliyorlar. Habersiz denetlemelerde sık sık oluyor. Kaldıki denetlenmeyen hileli yakıt satan bi firma bu kadar süre ayakta durabilir mi? Abartmayın. Bilmemne bakanı açıklama yaptı her akaryakıt aynı diye...

Ben hiç almadım ki fullden yakıt zaten. Açıldığından beri bu tarz konular olunca forumdan biri testini yapsa da herkes rahatlasa diye söyledim ... Elbet testler v.s. yapılıyordur bende sanmıyorum aksi halde şimdiye çoktan sinek avlıyor olurlardı...

• bence kullanıcı yorumları çok önemli, tabi kullanıcıların hesap yapmasını da bilmesi gerekiyor, misal: komşum 2 yıldır aracının 15 kuruş yaktığını iddia ediyor.( gelen zamlardan da etkilenmiyor )

ben bir kere denedim ve gördüm, standart bir yakıttan 75km az yol katettim, dolayısıyle fazla ödedim... kandırıldığımız apaçık ortada, ekonomi olsun diye full ü tercih etik, daha az yol yaparak zarar ettik, 3-5 hesabı yapmıyorum, söylenen ile netice çok farklı...

saygılar
  • full den hiç yakıt almadım. ama kadoil den almıştım gece balıkesir yolunda kalınca mecbur kalmıştım, o da ne arabam traktöre döndü sonrasında shell v-power aldım ses normale döndü..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Büyük firmaların dolum tesislerinden çıkan akaryakıtın irsaliyesi ile birlikte dolum tesisi tarafından onaylanmış birbelge daha verilir. Bu belgenin içeriğinde, sıcaklık bilgisi, net brüt ağırlığı, şu anda aklımda olmayan diğer bilgiler ve Enerji Piyasası Denetleme Kurulu yani "EPDK"nın sürekli takip ettiği "ULUSAL MARKER" değeri gibi akaryakıt hakkında önemli bilgiler içerir..

Yani anlatmak istediğim bakanın yapmış olduğu saçma sapan yorumlar değil önemli olan BENZİN İSTASYONLARININ İŞLETMECİLERİ VE ÇALIŞANLARI TARAFINDAN YAPILAN katkı maddeleridir. Sizin değiminizle HİLE'li yakıt.

Full firması Kar Marjını düşürüp sürümden kazanmayı hedefleyen bir firmadır. ve gerçektende işini iyi yapıyor..

Aynı zamanda'da İFTİRAYA VE ŞİKAYET listelerinde başında gelir. (Türkiyede en çok denetlenen akaryakıt firması olarakda tarihe adını kazımaktadır)

Eğer bu suçlamaları gerçekten yapmış ise beni ilgilendirmez..

Zaten tercih edeceğim son firmadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joliath -- 12 Haziran 2012; 20:47:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: surfboy

Arkadaşlar, benim şirketimin iki adet mercedes minübüsü var ve Full çok iyi bir indirimle bizim firmamıza geldi. Başka bir firmayla anlaşmamız var fakat indirim oranı full kadar iyi değil. Full Fiyatı zaten piyasan düşük olduğunu ve bize teklif ettikleri ekstra indirimle çok çok iyi bir teklif aldık. fakat fiyatın bu kadar ucuz olması beni düşündürdü ve araştırmaya başladım. internetten bu forum sitesini buldum ve bütün cevapları okudum. Açıkcası hiçbir cevap beni tatmin etmedi çünkü internette yanlış veya yalan beyanda bulunmak çok kolay. hiçbir kanıta dayanmadan birilerini karalamak çok basit. Bende en doğru bilgiyi yetkili mercedes servisinden bulabileceğimi düşünerek onları aradım ve ustabaşı ile görüştüm. Bana söylediği aynen şöyle: Fiyatı çok düşük firmalardan alınan(sadece full değil, hepsi için) benzinler yakıt filtrelerine ve motora ciddi derecede zarar veriyorlar. Bu yerlerden yakıt almamı ve piyasada bulunan büyük firmaları yakıtını kullanmamı tavsiye etti. Keşke farklı söyleseydi ve ben ucuza yakıt alıp şirket maliyetlerini düşürmeyi çok isterdim. Benim için araştırma bugün itibari ile sona ermiştir. Konuyu merak eden herkes kendi yetkili servislerini arayarak doğru bilgiye ulaşabilirler. Saygılarımla...

Ben bu açıklamalardan full,lukoil vs. gibi firmalardan degil de 3liraya,3.2 liraya satış yapan yerel firmalardan uzak durun anladım.

• %12 indirimden 45 lt benzin aldım 480 km de ibre dibe vurdu birde opetten alıp deneme yapıcam sonuçları yazarım tekrar 0,28 krş yakan araba 0,35 i gördü
  • full bayi karini ortadan kaldirarak satis yapiyor, bayi karini indirim olarak uyguluyor, yani bayileri kendi acmasaydi digerleri gibi pahali satacakti, opette ilk ciktigi zaman "buyukler" tarafindan suclanmisti.
  • 2011 a6sına full koyan var. arabada hiç bir anormal durum görülmedi.
  • selam arkadaşlar.full akaryakıt sektöründe özellikle istanbulda çok güzel satışlara ulaştı.ben full ilk çıktıgından cıtroen c4 1.6 hdi aracıma mazot aldım bir sorun yaşamadım.aynı şekilde berlingo 1.6 hdi aracımızada aldık bir sorun yok.şuan jetta tdı ve polo 1.4 benzinli aracımızada fullden yakıt alıyoruz yine bir problem yok.ayrıca ben istanbul dışında parkoil uspet starpet termo vs gibi firmalardanda yakıt aldım hemde fullden daha ucuza yine sorun yok.incirlide moil istasyonu var oradan fullden daha uyguna mazot alıyorum.ve o mazotla temde büyükçekmece rampasını jetta ile 180 ile çıkıyorum.bence mazot hep aynı ama bayinin dürüstlügü önemli ve fullde bayi yok kendi istasyonu ve daha güvenilir.sen en kaliteli en pahalı yakıtı al bayi üçkagıt yaparsa begenmediginiz full olsaydıda keşke böyle olmasaydı dersiniz.full bir marka olmuş yatırım yapmış kendi ismini kendi lekelemez.eger bayi olsa adam fazla kazanmak için umurunda olmayabilir.ama fullde bayi yok.ve istanbulun göbeginde öyle dandik mazot sattırmazlar adama.birde full zaten göze battı hiç sattırmazlar.ayrıca yakıt almak için sıra bekledigimiz zamanlar oluyor fullde.insanların arabasını bozuyorsa bu yakıt neden millet sırada bekliyor.diyceksiniz ki ucuz senin arabanı bozsa bu yakıt bedavaya bile verseler almazsın.ama her özel indirimde sıra var.

• ayrıca opet açıklama yapıyor akaryakıtta bukadar ucuzsa şüphelenilmesi gerekir normal şartta bu fiyatlar imkansız falan.kendi sunpetleride full ile aynı satıyor.sunpette opetin kuruluşu ozaman opette mi?hile yapıyor.saygılar....
  • dün 25 tl lık hedıye yakıtımı almak için fulle gıttım
    yakıt kartını sistem okumadı sorumlu olan arkadaş ılgılendı ve 444ti arayıp sorunumu hallaetti

bu arada %60 hıssesını aydın dogan aldınınıda söyledi

• full den lpg alıyordum

son lpg bakımında usta bana lpg yi hep aynı yerden alıyorsan bırak orayı dedi
    lpg filtresinin hali içler acısı imiş

bende ful den alıyorum dedim
    güldü
    normal dedi

artık opetten alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfboy

Arkadaşlar, benim şirketimin iki adet mercedes minübüsü var ve Full çok iyi bir indirimle bizim firmamıza geldi. Başka bir firmayla anlaşmamız var fakat indirim oranı full kadar iyi değil. Full Fiyatı zaten piyasan düşük olduğunu ve bize teklif ettikleri ekstra indirimle çok çok iyi bir teklif aldık. fakat fiyatın bu kadar ucuz olması beni düşündürdü ve araştırmaya başladım. internetten bu forum sitesini buldum ve bütün cevapları okudum. Açıkcası hiçbir cevap beni tatmin etmedi çünkü internette yanlış veya yalan beyanda bulunmak çok kolay. hiçbir kanıta dayanmadan birilerini karalamak çok basit. Bende en doğru bilgiyi yetkili mercedes servisinden bulabileceğimi düşünerek onları aradım ve ustabaşı ile görüştüm. Bana söylediği aynen şöyle: Fiyatı çok düşük firmalardan alınan(sadece full değil, hepsi için) benzinler yakıt filtrelerine ve motora ciddi derecede zarar veriyorlar. Bu yerlerden yakıt almamı ve piyasada bulunan büyük firmaları yakıtını kullanmamı tavsiye etti. Keşke farklı söyleseydi ve ben ucuza yakıt alıp şirket maliyetlerini düşürmeyi çok isterdim. Benim için araştırma bugün itibari ile sona ermiştir. Konuyu merak eden herkes kendi yetkili servislerini arayarak doğru bilgiye ulaşabilirler. Saygılarımla...

ustan büyük firmaları tavsiye ettiyse git al kardeşim.

bunu yazmak için mi üye oldun.

• SHELL YAKIT SORUNU

kurumsal kimligini kanıtlamış ve global dünyada yerini kalite ve hizmet leri ile güvenilir kimligi beni geçenlerde türkiye istanbul da aldıgım motorin ile hayal kırıklıgına ugratmıştır aracımın yakıt lambası yandıgında shell istasyonundan mazot aldım 200 km sonra aracım arıza yaptı ve servise çekmek zorunda kaldım serviste aracımın pistonlarının eridigini söylediler yakıttan kaynaklı olarak shell merkezden gelip numune lındı banada verildi bende ITS CALEB BRETT numuneyi test etti ve standart dışı oldugu ortaya çıktı ama 10 gün olmasına ragmen halen shell den sonuç çıkmadı ama umuyorumki shell olarak beni madur etmeyecektir ve zararımı karşılayacakıtır ( serviste gene shell den yakıt alan ve pistonları eriyen başka bir araç daha verdı ) shell güvenimi sarsmayacagına inanıyoum ve güveniyorum ( DİYORDUM AMA SHELL ZORLAMALARIMDAN SONRA BANA DÖNDÜ SORUN BİZDE DEGİL BAŞININ ÇARESİNE BAKKKKKKK

• full de artık yüzde 12 ındırımler olmuyor müşterisini bayaa kaybedecek..
  • Ben Full'de hiç sorun yasamadım, fakat yakıt bir depoda 30-40 km. kadar az gidiyor gibi geliyor.
    Kurtkoy Full'den alıyordum hep , ilgi alaka fena degildi. En azından buradaki BP'den cok iyiydi.
    Bugün araba yikamacisi ile sorun yasadım.
    Sırf bunun icin uğramayacağım bir daha.

• Ben daha önce OPET müşterisi iken son üç aydır FULL müşterisi oldum. Hiç bir sorun yaşamadım. Aynı lt benzin ile BP ve OPET le aynı km yol yapıyorum..BURADA DÖNEN FİLM...KARALAMA KAMPANYASI....Devamlı gizli fiyat anlaşmaları ile insanları kaz gibi soyan beş büyük petrol dağıtım şirketi bu pazardan pay alabilmek için fiyat kıran yeni oyuncuları sahada istemiyorlar..Fiyat anlaşması yapıldığının en açık belirtisi AYNI BÖLGEDE HEPSİ AYNI FİYATLA BENZİN, MAZOT SATIYORLAR.Asla rekabet yok..... Göstermelik 1 kuruş farklı satanlarda var..Gözünüzü açın...Yeni oyunculara destek olun.Yada beş büyük şirketin kollama fiyatlarına ses çıkarmayın. Dünya petrol fiyatlarındaki zamlar anında indirimler 3 - 5 gün sonra gülünç oranlarda uygulansın....Terciih sizin....saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 10 Temmuz 2012; 14:40:24 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.