Şimdi Ara

Full Petrol: Yakıtla İlgili Tepkiler Hızla Büyüyor! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
1
Favori
24.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 ay full'den mazot kullandiktan sonra lukoil'e gectim. Motor sesi azaldi. Cekiste ciddi fark var. 3.59tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • opetin benzini çok iyi. full e bence değişik maddeler falan katıyorlar. oradan benzin alınmaz.. araba zorlanıyor pistonlardan sesler geliyor. üst contayı yaktık daha 100 bine yeni geldi. yarın yaptıracağız nasipse.
  • ortam artık bilinen markalar bile yanlış yapıyorken

konu dışı yüzde yüz dana eti denen üründen tavuk çıkıyor

PINAR ürünü..

full den yakıt almak tam bir piyango.. bence.

artık amorti mi olur büyük ikramiyemi bilemem
  • fullden aldığım 97 oktan denilen ama katkılı 95 oktan olan benzinle sürekli uzun süre 180km/saat hızla yol yapıyorum. zaman zaman 190ın üzerine çıkıyorum, hiç bir problem yok.
    Yakın zamanda yakıt filtresi de değişti, onda da bir problem yoktu. yaptığım 19000 km nin 15000 i fulle yapılmıştır.

Zaman zaman acaba sesi mi değişiyor diyip BP den veya shell den alıyorum ama değişen birşey olmadığını anlayıp full e dönüyorum.
  • TÜM KARALAMALARA RAĞMEN YAŞASIN TÜKETİCİNİN DOSTU FULLPET DİYORUM !
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubul

TÜM KARALAMALARA RAĞMEN YAŞASIN TÜKETİCİNİN DOSTU FULLPET DİYORUM !

+1000000

YERLİ FİRMALARI DESTEKLİYORUM
  • quote:

millet niye karalasın durduk yere var ki bir rahatsızlık dile getiriyorlar

• Sırf yerli olduğu için alıyorum Full'den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barcelona

quote:

Millet ya anlamadiğindan ya da bilinçli bir karalama peşinde...çünkü yakitlari herkes tüpraştan aliyor.

Ne zaman full istasyonuna gitsen ticari taksicilerden geçilmiyor,bunun ne demek oldugunu bilen bilir.
  • LPG ile de durum aynı.. madem bu kadar tu ka ka.. dediğiniz gibi bütün gününü araba tepesinde geçiren, ekmek kapısına gr. zarar gelmesini istemeyen ve bu konuda hep çekinen taksici abilerimiz, kardeşlerimiz neden FULL'ü tercih ediyor.. tercih meselesi denmesin, durum ortada..
  • quote:

quote:

quote:

Millet ya anlamadiğindan ya da bilinçli bir karalama peşinde...çünkü yakitlari herkes tüpraştan aliyor.

Ne zaman full istasyonuna gitsen ticari taksicilerden geçilmiyor,bunun ne demek oldugunu bilen bilir.

bu forumda kimsenin bilinçli olarak böyle bir karalama işine gireceğine zannetmiyorum, niye böyle bir şey yapsınlar ki ne çıkarları olabilir, belki fake üyelikler ama ben bu başlıkta görmedim.
    valla arkadaşım hiç kusura bakma ama o eskidendi artık taksicinin kamyoncunun takıldığı yerden uzak duracaksın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu forumda kimsenin bilinçli olarak böyle bir karalama işine gireceğine zannetmiyorum, niye böyle bir şey yapsınlar ki ne çıkarları olabilir, belki fake üyelikler ama ben bu başlıkta görmedim.
    valla arkadaşım hiç kusura bakma ama o eskidendi artık taksicinin kamyoncunun takıldığı yerden uzak duracaksın.

Hayir uzak durmuyoruz,kendi gördüğümüze inanmayı tercih ediyoruz.... ''o eskidendi'' hiç tatmin edici bir yanıt olmamış bu arada.

Ailedeki araçlardan biri 60 bin km'dir full un mazotunu
    diğeri toplamda 25 bin kmdir full un lpg'sini kullaniyor ve sıfır problem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 10 Ağustos 2012; 13:19:00 >

• Taksicileri bilmemde, kamyoncuların takıldığı yerden uzak durursan aç kalırsın uzun yolda.
  • 2 senedir FULLden fulletiyorum aracım benzin - lpg
    15% sabit indirim kartım var, mis gibi. benzinde bir problem yaşamadım ancak diğer firmalara göre menzil kıyaslaması yapmadım.
    gazda ise bir farkı yok hatta bir keresinde Adanada PO gazdan gaz aldığımda bariz menzil azalmıştı, fiyatı diğer POlara göre baya ucuzdu. demekki pompada hava falan bastılar bişey yaptılar. ama FULL ucuz diye böyle bir fark görmedim. çok kez aynı pompadan doldurarak kaç yaktığını hesapladım. (FULL şişli cevahir otel karşısı)

lpg için bakımda filtre değiştiriyorlar, 15bine yakın kullandıktan sonra (normalde 10binde bir bakım) usta iç filtreyi çıkardı birlikte baktık dedi kirlenmemiş bile dedi, azcık renk tonu koyulaşmış, kararıp gelenler var dedi.

benzinli kullanımda da motorla ilgili herhangibir sorunum olmadı.

Ancaaaak, dizel fiestası olan arkadaşım fullden aldıktan sonra bariz bi şekilde motorun sesinin değiştiğini, çekişten düşüp menzilinin azaldığını söyledi, kullanmaktan vazgeçti.
    Yorumlarda dizel motordan motora fark edebilir, denemek lazım deniyor. Dizeli kötü benzin ve lpgsi güzel diye kesin bir yargıya varmak doğru olmaz, denemekten çekinmeyin.

• + olarak bir keresinde fullde gaz dolduruldu bitti fiyatına baktım içeri gidip kredi kartıyla ödedim geldim hadi eyvallah dedim hareket ederken PAAAT diye bir ses, pompacı pompayı unutmuş ben de kontrol etme gereği bile duymadım çünkü aradan 5 dk geçmişti nerdeyse.

neyse gaz depo ağzı yamuldu, tamponumun içine kaçtı. yetkili çağırdım dedim ben böyle sürmem bunu yapmanız lazım,
    ilk başta numarasını verdi siz arayıp fiyatını söylersiniz, onayladığımızda yaptırıp fişini getirirsiniz biz de öderiz dedi. sonra zamanınız varsa bekleyin usta çağırayım dedi, tabi bu daha çok işime geldi, bekledim 45 dakika usta geldi girdi aracın altına, tamponu boruyu düzeltti, kırık çıkık bişey yok dedi o şekilde hallettirdim.
    insanlık hali pompacı daldı ben daldım, sonuçta fullden memnunum.

bu arada 1tlye araç yıkatırsanız aracınızı kurulayın. ıslak ıslak bırakıyorlar üstünde şampuan bulaşık kalıyor, uzun vadede boyaya zarar verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzgursel -- 14 Eylül 2012; 14:41:15 >

• bir de şöyle bir durum var, full güvence adını verdikleri bir sistem var, üye kartı aldıktan sonra toplamda 200 tl'lik akaryakıt aldığınızda sizi bu sisteme dahil ediyor ve akaryakıttan doğan motor arızalarının maliyetini karşılayacaklarını belirtiyorlar. ama eğer ki gece saat 02.00 - 06.00 arasındaki kampanyadan motorin almak isterseniz bu kartın geçerliliği olmuyor. dolayısı ile güvence dışında kalıyorsunuz.

Ekşisözlük'te böyle bir yorum var?

İndirimli mazotta kartın geçerli olmaması doğru mu?
    Bu nasıl bir mantıktır?

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydın Doğan Full Petrol'ü satın aldı

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, sermayesinde yüzde 99,99 oranında pay sahibi oldukları Doğan Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ (Alıcı) ile Arista Yatırım ve Yönetim Holding AŞ arasında; bünyesinde 'mülkiyeti ve işletmesi kendisine ait' 24 adet, 'işletmesi kendisine, mülkiyeti 3. kişilere ait' 21 adet ve 'Full' markası altında bayilik sisteminde faaliyet gösteren 9 adet olmak üzere toplam 54 adet istasyonu, 1'i akaryakıt ve LPG, 2'si sadece akaryakıt ve 2'si sadece LPG olmak üzere toplam 5 adet terminali barındıran (ikisi mülk, üçü kiralık) Full Petrol ve Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin sermayesinin yüzde 60'ını temsil eden hisse senetlerinin alımı ve devri konusunda bugün 'Hisse Alım ve Satım ve Şirketin Sevk ve İdaresine İlişkin Sözleşme' imzalandığını bildirildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

'Alım bedeli, 'pazarlık usulü' kararlaştırılmış olup, devre konu hisse senetlerinin değeri 109 milyon dolar olarak belirlenmiştir. Arista Yatırım ve Yönetim Holding AŞ (Satıcı) en geç 'Kapanış' tarihine (28 Aralık 2012) kadar Full'ün sermayesinin 175 milyon dolar karşılığı Türk Lirası'na artırılmasını kabul ve taahhüt etmiştir. Doğan Enerji, 'Full'ün 175 milyon dolar karşılığı Türk Lirası 'tamamı ödenmiş' sermayesini temsil eden hisse senetlerinin yüzde 60'ını (105 milyon dolar karşılığı Türk Lira'lık kısmını) 109 milyon dolar bedel üzerinden iktisap edecektir. Söz konusu hisse senedi devir bedeli, 'kapanış tarihi'nde nakden ve peşin olarak 'Satıcı' tarafa ödenecektir. 'Kapanış' işleminin tamamlanması ve hisse senedi alım/devir işlemlerinin gerçekleşmesi; diğer 'kapanış' koşullarının yanı sıra gerekli 'resmi' (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ve Rekabet Kurumu) izinlerin alınmasına bağlıdır. 'Kapanış' tarihi 'Alıcı' tarafın onay vermesi halinde en çok 90 gün ertelenebilecektir. Full Grubu'nun 01.01.2012-30.06.2012 ara hesap dönemine ait 'kombine' finansal tablolarına göre; 'Aktif Toplamı' yaklaşık 692,3 milyon TL, 'Satış Gelirleri' ise 649,1 milyon TL'dir. Konuya ilişkin olarak, kamuya açıklama yapılmasını gerektirecek bir gelişme olduğu takdirde, gerekli açıklamalar yapılacaktır.'

• quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

bir de şöyle bir durum var, full güvence adını verdikleri bir sistem var, üye kartı aldıktan sonra toplamda 200 tl'lik akaryakıt aldığınızda sizi bu sisteme dahil ediyor ve akaryakıttan doğan motor arızalarının maliyetini karşılayacaklarını belirtiyorlar. ama eğer ki gece saat 02.00 - 06.00 arasındaki kampanyadan motorin almak isterseniz bu kartın geçerliliği olmuyor. dolayısı ile güvence dışında kalıyorsunuz.

Ekşisözlük'te böyle bir yorum var?

İndirimli mazotta kartın geçerli olmaması doğru mu?
    Bu nasıl bir mantıktır?

Selamlar

bazı saatlerde ekstra indirim yapılıyor. extra indirim yapıldığı anlarda geçerli olmayan kart garanti kartı değil %7 nin üzerine %3 indirimi sahip taksi, ticari veyahut nakit kartlar benim bildiğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzgursel

2 senedir FULLden fulletiyorum aracım benzin - lpg
    15% sabit indirim kartım var, mis gibi. benzinde bir problem yaşamadım ancak diğer firmalara göre menzil kıyaslaması yapmadım.
    gazda ise bir farkı yok hatta bir keresinde Adanada PO gazdan gaz aldığımda bariz menzil azalmıştı, fiyatı diğer POlara göre baya ucuzdu. demekki pompada hava falan bastılar bişey yaptılar. ama FULL ucuz diye böyle bir fark görmedim. çok kez aynı pompadan doldurarak kaç yaktığını hesapladım. (FULL şişli cevahir otel karşısı)

lpg için bakımda filtre değiştiriyorlar, 15bine yakın kullandıktan sonra (normalde 10binde bir bakım) usta iç filtreyi çıkardı birlikte baktık dedi kirlenmemiş bile dedi, azcık renk tonu koyulaşmış, kararıp gelenler var dedi.

Ancaaaak, dizel fiestası olan arkadaşım fullden aldıktan sonra bariz bi şekilde motorun sesinin değiştiğini, çekişten düşüp menzilinin azaldığını söyledi, kullanmaktan vazgeçti.
    Yorumlarda dizel motordan motora fark edebilir, denemek lazım deniyor. Dizeli kötü benzin ve lpgsi güzel diye kesin bir yargıya varmak doğru olmaz, denemekten çekinmeyin.

%15 sabit indirim kartı dedğiniz ne oluyor nasıl alınıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

Orijinalden alıntı: oguzgursel

2 senedir FULLden fulletiyorum aracım benzin - lpg

%15 sabit indirim kartı dedğiniz ne oluyor nasıl alınıyor?

grupanyada sene başında fırsat vardı sene boyunca 15% sabit indirim kartı 108TL ödedim aldım, 5bin liralık yakıta kadar alımda toplamda 400TLye kadar ekstra indirim sağlıyor. bu kart sürekli fullden alırsanız avantajlı.

kart parası olduğu için 2160TLlik yakıttan sonra avantaja geçmeye başlıyorsunuz. yani aslında 292TL / 5000TL maksimum 6% ekstra indirim demek oluyor, 15 değil 13% sabit indirim sayabiliriz. indirim günlerini saatlerini kovalamama gerek kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzgursel -- 16 Ekim 2012; 14:22:13 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.