Şimdi Ara

Full Petrol: Yakıtla İlgili Tepkiler Hızla Büyüyor! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
1
Favori
24.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzgursel

quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

Orijinalden alıntı: oguzgursel

2 senedir FULLden fulletiyorum aracım benzin - lpg
    15% sabit indirim kartım var, mis gibi. benzinde bir problem yaşamadım ancak diğer firmalara göre menzil kıyaslaması yapmadım.
    gazda ise bir farkı yok hatta bir keresinde Adanada PO gazdan gaz aldığımda bariz menzil azalmıştı, fiyatı diğer POlara göre baya ucuzdu. demekki pompada hava falan bastılar bişey yaptılar. ama FULL ucuz diye böyle bir fark görmedim. çok kez aynı pompadan doldurarak kaç yaktığını hesapladım. (FULL şişli cevahir otel karşısı)

lpg için bakımda filtre değiştiriyorlar, 15bine yakın kullandıktan sonra (normalde 10binde bir bakım) usta iç filtreyi çıkardı birlikte baktık dedi kirlenmemiş bile dedi, azcık renk tonu koyulaşmış, kararıp gelenler var dedi.

benzinli kullanımda da motorla ilgili herhangibir sorunum olmadı.

Ancaaaak, dizel fiestası olan arkadaşım fullden aldıktan sonra bariz bi şekilde motorun sesinin değiştiğini, çekişten düşüp menzilinin azaldığını söyledi, kullanmaktan vazgeçti.
    Yorumlarda dizel motordan motora fark edebilir, denemek lazım deniyor. Dizeli kötü benzin ve lpgsi güzel diye kesin bir yargıya varmak doğru olmaz, denemekten çekinmeyin.

%15 sabit indirim kartı dedğiniz ne oluyor nasıl alınıyor?

grupanyada sene başında fırsat vardı sene boyunca 15% sabit indirim kartı 108TL ödedim aldım, 5bin liralık yakıta kadar alımda toplamda 400TLye kadar ekstra indirim sağlıyor. bu kart sürekli fullden alırsanız avantajlı.

kart parası olduğu için 2160TLlik yakıttan sonra avantaja geçmeye başlıyorsunuz. yani aslında 292TL / 5000TL maksimum 6% ekstra indirim demek oluyor, 15 değil 13% sabit indirim sayabiliriz. indirim günlerini saatlerini kovalamama gerek kalmıyor.

hmm senelik 5000 tl lik alım yapanlar için uygun bir kampanya . iyi yakalamışsın hocam

• turbo ve motor arızasından korkup 5-10 bin TL'yi hesap eden arkadaşlar, güldürmeyin beni:) adamlar milyonlarca TL yatırıp pazara girmeye çalışıyor, sizce adamlar bu parayı riske eder mi? siz 5-10 bin TL'yi etmezken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbo ve motor arızasından korkup 5-10 bin TL'yi hesap eden arkadaşlar, güldürmeyin beni:) adamlar milyonlarca TL yatırıp pazara girmeye çalışıyor, sizce adamlar bu parayı riske eder mi? siz 5-10 bin TL'yi etmezken.

• Bugun fullden aradilar bayadir yakit almiyorsunu bir sorun mu oldu dediler. Ben de fiyatlarin diger firmalarla farki kalmadi niye fullden alayim ki dedim peki dedi kapatti

Aramalari guzel ama hosuma gitti. Musteriyi takip ediyorlar. Cok asiri yakit alan biri de degilim ayrica.

• 1kere full den doldurdum mecbur kaldığım için yemin ederim aracın çekişinde ciddi fark oldu eskisi gibi atik değildi hatta aracı kullanan diğer arkadaşım aracda zayıflama var dıyordu neden dıye sordum dedım benzınden oalbılırmı dedım bılmıyorum dedı

daha sonra tekrar shell gtl vurdum eskısı gıbı oldu cıdden abartmıyorum
  • Aslında bakarsanız diğer konularda olduğu gibi bütün akaryakıtçılar petrolu aynı yerden alıyor ben 2 sene boyunca Full'den aldım en son bir ay önce aracımı tamire götürdüğümde usta yaptığım işe garanti veriyorum dedi ama Full'den mazot almaya devam edersen bir daha bana gelme dedi: :)))
    2 aydır Opet ve Shell arasında gidip gidip geliyorum :D
  • Eski aracım Megane II 1.5 DCi'da 7 yıl boyunca Total ve BP'den şaşmadım ancak bir kez (o da son olarak) Full'ü tecrübe etme şansım oldu. Gecenin köründe yakıt ışığı yanınca İstanbul Libadiye'deki Full istasyonundan 50-60 liralık yakıt almıştım. Tekrar yola koyulduğumda yaklaşık 5-6 kilometre sonra aracın çekişi hissedilir derecede düşüp motor sesi nasıl anlatılır bilmiyorum ama vuruntulu-hırıltılı bir sese dönüşünce Bostancı Total'e gidip deponun geri kalanını Excellium ile doldurttum. Ses ve çekiş yavaş yavaş normale dönüncede bir daha tövbe ettim Full'e. Arkadaş eş dosttan aldığım duyum değil, birebir kendi yaşadığım tecrübedir.
  • Full'deki satılan benzinmiydi? ben su sanıyordum.
  • olay full de değil be arkadaşlar, bir kez değil 2 kez değil 5-6 oldu test ediyorum benzin almadığım istasyon kalmadı bu civarda, ancak gurpınara inerken shellden yakıt aldığım zaman arabam çekişte çıldırıyor motor sesi nasıl oluyorsa iyice azalıyor, sahibini tanıyorum çok babacan ve kesinlikle hile yapma ihtimali olmayan bir adam, en son dedim artık burda satılan benzin ise diğer istasyonlardaki benzin değil, demekki bu kadar çokmuş hile hurdaya baş vuran yahu...
  • Yıllarca OPET şubelerin müdürlük yapmış bir abimiz vardı.Bana söylediği tek şey Türkiye'de ki en iyi yakıtın TOTAL olduğu.Teknik terimlerle açıklamıştı ama hatırlamıyorum.Bende o gün bu gündür TOTAL'den alıyorum yakıtımı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERG81

Eski aracım Megane II 1.5 DCi'da 7 yıl boyunca Total ve BP'den şaşmadım ancak bir kez (o da son olarak) Full'ü tecrübe etme şansım oldu. Gecenin köründe yakıt ışığı yanınca İstanbul Libadiye'deki Full istasyonundan 50-60 liralık yakıt almıştım. Tekrar yola koyulduğumda yaklaşık 5-6 kilometre sonra aracın çekişi hissedilir derecede düşüp motor sesi nasıl anlatılır bilmiyorum ama vuruntulu-hırıltılı bir sese dönüşünce Bostancı Total'e gidip deponun geri kalanını Excellium ile doldurttum. Ses ve çekiş yavaş yavaş normale dönüncede bir daha tövbe ettim Full'e. Arkadaş eş dosttan aldığım duyum değil, birebir kendi yaşadığım tecrübedir.

Aynı şeyleri yaşamışız. Bende sadece bir kere full'den doldurdum oda mecburiyetten.Kesinlikle arabanın gücü azaldı gaza basınca eskisi gibi tepki vermemeye başladı hatta aracı benimle birlikte süren bir arkadaşım var oda oturdu sürdü kendisi bana dedi arabanda zayıflama var dedi

bende evet dedim sonra acaba dizelden mi diye sordum oda bu kadar fark etmez bence dedı depo bıtınce tekrar shell'e gıttım gtl doldurdum araç eski halıne geldı o arkadaşa tekrar surdurdüm. Nasıl dedim yakıtı degıstırdım duzelmısmı dıye sordum kendısıde evet dedi

lütfen kımse kapıda indirim yazıyor dıye oradan akaryakıt almasın farkı yeni araç süren birisi bile anlar o denli dandik

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: ERG81

Eski aracım Megane II 1.5 DCi'da 7 yıl boyunca Total ve BP'den şaşmadım ancak bir kez (o da son olarak) Full'ü tecrübe etme şansım oldu. Gecenin köründe yakıt ışığı yanınca İstanbul Libadiye'deki Full istasyonundan 50-60 liralık yakıt almıştım. Tekrar yola koyulduğumda yaklaşık 5-6 kilometre sonra aracın çekişi hissedilir derecede düşüp motor sesi nasıl anlatılır bilmiyorum ama vuruntulu-hırıltılı bir sese dönüşünce Bostancı Total'e gidip deponun geri kalanını Excellium ile doldurttum. Ses ve çekiş yavaş yavaş normale dönüncede bir daha tövbe ettim Full'e. Arkadaş eş dosttan aldığım duyum değil, birebir kendi yaşadığım tecrübedir.

Aynı şeyleri yaşamışız. Bende sadece bir kere full'den doldurdum oda mecburiyetten.Kesinlikle arabanın gücü azaldı gaza basınca eskisi gibi tepki vermemeye başladı hatta aracı benimle birlikte süren bir arkadaşım var oda oturdu sürdü kendisi bana dedi arabanda zayıflama var dedi

bende evet dedim sonra acaba dizelden mi diye sordum oda bu kadar fark etmez bence dedı depo bıtınce tekrar shell'e gıttım gtl doldurdum araç eski halıne geldı o arkadaşa tekrar surdurdüm. Nasıl dedim yakıtı degıstırdım duzelmısmı dıye sordum kendısıde evet dedi

lütfen kımse kapıda indirim yazıyor dıye oradan akaryakıt almasın farkı yeni araç süren birisi bile anlar o denli dandik

Yaşadığım tecrübeden sonra bu yazdıklarınızın altına imzamı atarim.

• aytemizden alıyorum

2012 a3

hepsi aynı bir farkı yok

sorun başka yerde
  • Totel alirdim sonra fransiz dedim po dan almaya baslamadim. Eger bu ikisini bulamazsam gunahim kadar sevmedigim shellden alirim.

Indirim gunlerinde gidim alim diye niyetlenmistim full den ama iyiki almamisim. Bir kez daha gorduk ki ucuz etin yahnisi yavan oldu.

• Adana cimento kavsaginda sunpet var opetin karsisinda. Mazotta 8% indirim yapiyor. Lpg de indirimli. Biz devamli araclara yakit aliyoruz senelerdir. Yolu oradan gecenler rahatlikla yakit alabilirler. Bu arada adana da full istasyonu olmadigi icin deneme firsatimiz olmadi. Belkide olmadigi daha iyi olmustur.

• Bu kadar şikayet varsa eğer, o zaman neden denetlemiyorlar... Eğer denetliyorlarsa, nasıl temiz çıkıyor bu yakıt? Anlamıyorum...

• Yakiylar ayni filan degil her istasyonun akaryakiti farkli kalitede... Kendinizi kandirmayin

• Bunlar belden aşağı vuruşlar...Hepimiz anlaştık beş dağıtıcı bu fiyattan satıyoruz Sen niye ucuz fiyatla yakıt satıp bizi kötü gösteriyorsun ? Diyemeyenler KÖTÜÜÜ..KÖTÜÜÜÜ....Sakın almayın deyip duruyorlar...Ben altı aydır FULL dan yakıt alıyorum..Hiç bir sıkıntım olmadı..Bahçeşehir FULL... Yerinide yazıyorum.. Zorlama yok...İsteyen istediği yerden alıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Adana cimento kavsaginda sunpet var opetin karsisinda. Mazotta 8% indirim yapiyor. Lpg de indirimli. Biz devamli araclara yakit aliyoruz senelerdir. Yolu oradan gecenler rahatlikla yakit alabilirler. Bu arada adana da full istasyonu olmadigi icin deneme firsatimiz olmadi. Belkide olmadigi daha iyi olmustur.

Sunpet'in sahibide Opet gibi Koç grubu, yanlışım varsa düzeltin.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.