Şimdi Ara

Full Reduce-Full Str +Caps ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Onu kim dedi...
  • Eywallah kardeş,

Kapak gibi cevap verdin.

Güzel char'ın var.

Maden mühendisi olmadığın belli ..(Bu lafı anladı o!!!!)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenasi44

Eywallah kardeş,

Kapak gibi cevap verdin.

Güzel char'ın var.

Maden mühendisi olmadığın belli ..(Bu lafı anladı o!!!!)

Ben makina mühendisi biliyordum yaw.Harbiden tam KAPAK

• korkma onu diyenlerin charlarına nukerler 1 nuke birde silah sikiliyle alabilecek kadar ezik adamlar.

salla sen onları adamın bizim msjlarımıza cevap vermeye yüzü kalmadı adama sos set gösterdim ona laf diyemiyor çünkü biliyorki kendinde asla o şekil itemler olmayacak

bu arda fire shieldi skillerinde göremedim o yoksa max seviyede bu itemler tek başınma yetmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnIy4yOu -- 1 Şubat 2007; 15:12:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnIy4yOu

korkma onu diyenlerin charlarına nukerler 1 nuke birde silah sikiliyle alabilecek kadar ezik adamlar.

salla sen onları adamın bizim msjlarımıza cevap vermeye yüzü kalmadı adama sos set gösterdim ona laf diyemiyor çünkü biliyorki kendinde asla o şekil itemler olmayacak

bu arda fire shieldi skillerinde göremedim o yoksa max seviyede bu itemler tek başınma yetmez

Bn Glavier im FireShield ?
  • fire skillerinde 2. kitaplarda shield şeklinde olanlar o olmadan cold yersin o bu tür cold fire şeyleri engellemeye yarıyor ve o olmadan asla %100 cold reduce olamaz :D
  • bn glavierim o skilli kullanamam
  • eline shieldi alıcaksın basıcaksın sonra glavie yi alıcan eline onları açmazsan her şekilde donma ihtimalin var extraloob bunlara dikkat etmediği için seninkini %100 sandı...

eee kağıt üzeri bilgi ile bu kadar
  • Bence Glavier ler için gereksiz bi skill %80 yada %100 pek bişi farketmez gözümde artı cure var 2000-3000 sp gereksiz bi skill için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predeator -- 1 Şubat 2007; 15:37:02 >
  • olabilir ama son vuracağın skill anında cold yersen vede bu adamın blade olduğunu düşün comboları sayesinde sana nefes aldırmaya bilir :D
  • ajdarda makina mühendisi
  • Benim eski itemlerımde böyleydi lvl 80 gelınce tabe hepsı bosa gıttı sımdı bıdaha ugrasıyorum
  • itemler çok güselll
  • Saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.