Bildirim
Full şarj
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eskidendi hocam o. Artık çıkarana kadar böyle gösteriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Smile75
Eskidendi hocam o. Artık çıkarana kadar böyle gösteriyor.
Eskidendi derken, iOS 8.1'den sonramı böyle oldu? Şimdi gördüm olayı
Öyle böyle tamam var ama bir sıkıntı sorun olarak değerlendirmek doğru mu bunu ?
Ben Iphone 5 ten beri bu sekilde göruyorum hocam guncellemeyi hatırlamıyorum ama baya öncedir sanırım sizin dediğiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Sarısin
Öyle böyle tamam var ama bir sıkıntı sorun olarak değerlendirmek doğru mu bunu ?
Geceleri şarja takıp sabah uyaninca çikariyorum şarjdan o yüzden önemsedim ki, acaba şarji otomatik kesmiyormu diye.
Hocam o olay en son iOS 6'da vardı. Ben o sürümden sonra hiç görmedim. %100 olsa bile o enerji işareti hiç gitmiyor iOS 6'dan beri.
Sarjdayken kullanirsaniz otomatik kesmedigini gorursunuz . Surekli %100 de kaliyor hic dusmuyo .
O dediginiz en son ios 6 da vardi . İos 7 den beri bu boyle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sarj bittiğinde sarj aletini kontrol edin.Eger bir ısınma yoksa şarj işlemini otomatik olarak kesmiştir zaten telefon.Bendede bu sekilde gözüküyor bir sıkıntı yok gibi duruyo.Tabi diğer arkadaslarında bir yorumunu almakta fayda var -
benimki %100 şarj olunca halen devam ediyor. Çıkartıyorum şarjdan hala şarj ikonu orada. Alıştım Artık
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- kamera lens koruyucu yorumları
- iphone fitness uygulaması adım saymıyor
- iphone şarj soketi temassızlık
- iphone ekranda yeşil çizgi
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X