Şimdi Ara

FULL STR ARMOR WARIOR İYİ VE KÖTÜ YÖNLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

YANLIŞSA DÜZELTİN

lvl 32 armor ve full stryim light ve force verdim

iyi yönleri def ve hp yüksek oluyor
    kötü yönleri sıkıcı ve öldürmesi zor

lvl ler arası karşılaşmada kendi lvl lerimi alabiliyorum hp yüzünden damageler az kalıyor fakat seri vuruşları yüzünden aradaki farkı kapatıyor. ilerde ne olur bilemiyorum

ful intlerle kapışma full int hp az olur fakat beni kurtaran hp oluyor zaten tek vuruş hakları var int nükerler tek vuruşta alacaklarını alır ikincisini yapacak ömürleri olmaz diye düşünüyorum zaten oyunda char nuke açarken vakit geçiriyor iyi bir bıçakçı bence daha şanslı vuruşlar seri üstelik bide pari sini kırınca karşının vay haline

sizce hala şimdi full str kötümü çokmu kötü yani ?

biz 5 kişilik gurup halinde başladık bu oyuna hepimizin lvlleri birbirine yakın 3+ yani gurupta nuker ve okcu ice var yani takım oyunu için gerekli olan bi çok şey mevcut sadece ben full str yim tank olmak için eeee KO dada tanktım siz oyunu iyi bilenler olrak sizce hatamı yapmışım sadece yaratıkları kesip görev yaparken dierlerinden daha çok zahmet çekiyorum....fakat 4 yaratığın arasında kalınca yatmıyorum fakat dier charların hepsi ne olursa olsun yatıyor. buda bi artı değilmidir ????

• garment giyinmelisin str verenler tercihin olmalı.
  • her charın artısı ve eksisi var ama ben oyuna yeniden başlamış olsaydım kesinlikle full str bow cold veya fire seçerdim çünkü kullanması çok zevkli görevler sıkmıyo uzaktan uzaktan hallediyosun ve koredeki pvp şampiyonasınıda full str bow kazandı bence en iyi char bow
  • Aslında ben o kunuda sıkıntım yok isterse 5-6 canvarın arasında kalıyım lagg olmasın yatmam fulll int im 41 lvlim ama str lerde biras zorlanıyorum 39 lvl str adam beni yatırıyom sinir oluyorum yafff ana avrat sövüyom
  • her hangi bir sorun yokki armor giy full str ol phsy ataklara tank olursun mg ataklara bir şey olamazsın yani nuckerler seni haşamat eder zaten glavie kasmasını hiç sevmemişimdir int in kötü yanı ise illa yaratıklara belli bir mesafeden dalman gerek bu benim için önemli bir husus çünkü ben yattı balık yangider taktiği ile saldırırım
  • 1 yıllık konuyu hortlatmışınız yahu. yani siz bu cvbı verene kadar adam kaç tane char kasmıştır

banlanmış zati
  • HEHE olm ben bu oyuna 2005 te başladım.. İlk girdiğimizde bişe bilmioduk ama şimdi kralıyız...
    Ben oyunu öğrendikten hemen sonra STR bow açtım ve CAVE e giren ilk kişi ben oldum..... Düşün artık ne mütiş bi çar STR ARCHER..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _battal_

her charın artısı ve eksisi var ama ben oyuna yeniden başlamış olsaydım kesinlikle full str bow cold veya fire seçerdim çünkü kullanması çok zevkli görevler sıkmıyo uzaktan uzaktan hallediyosun ve koredeki pvp şampiyonasınıda full str bow kazandı bence en iyi char bow

benden sana kocaman bir +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 1 Mayıs 2007; 20:05:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem_159

Aslında ben o kunuda sıkıntım yok isterse 5-6 canvarın arasında kalıyım lagg olmasın yatmam fulll int im 41 lvlim ama str lerde biras zorlanıyorum 39 lvl str adam beni yatırıyom sinir oluyorum yafff ana avrat sövüyom

oha diyom başka bişi demiyom nerden buldun bu konuyu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.