Bildirim
Full Str Glaive iş yapar mı ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Buildden ziyade sen iş yapar misin? Cevabin evetse yapar hayirsa yapmaz. Hersey kullanicida bitiyor. Senin iyi oldugun olcude build de iyidir. Kullanmasini bilmeye en iyi itemleri ver bilmem ne ver o char yine de yatar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smuzy -- 14 Mart 2011; 22:07:50 > -
Valla kendime güveniyorum.Sadece ne item vb sorular var aklımda -
Glavie kötü bir build değil. oldukça sağlam vuruyor ve dayanıklı. bladeye yakın derece savunması bowa yakında atağı var. ikisinin ortası . biraz çok pot yer m fln çekmen gerekir.
benden sana tavsiye 80e fln taksiyle kasıl hızlıca. 80den sonra 100e en az bowla kas charını botta fln. 100den sonra yada 105den sonra gleve dönmen. glevle botta Lv kasman daha uzun sürer. item konusundada pro tavsiye ederm. intlerden gelvdeki 15 sn.lik mag def var onunla korunabilirsin. hem nova gelvlerde ucuz. yani kasılabilir. ve zevkli char pvpsi sarar.
sende kendine güveniyorsun ztn sorun yok -
kasmayla uğraşmahttp://forum.donanimhaber.com/m_47501351/tm.htm 225 tL :) -
Kasması kesinlikle en zor karakter.Ama sıkılmadan kasabileceksen glaive ile oyna bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kronik10,5
Kasması kesinlikle en zor karakter.Ama sıkılmadan kasabileceksen glaive ile oyna bence.
hım sen hayatında blader oynamamışın demekki 3 gündür 50 lvl im ve pc 7/24 açık. o derece -
Arkadasım glavıe kasmıs ve kasan bırı olarak konusuyorum gonul rahatlıgıyla bota koyabılırsın bowla falan kasmana gerek yok catur cutur kasıo 100 den 105 den sonra glavıe yapma sakın hıc gerek yok benım tavsıyem
force
fıre
heuksal
pro set bırazda deneyım kazandınmı eu falan hıkaye bu kadar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kronik10,5
Kasması kesinlikle en zor karakter.Ama sıkılmadan kasabileceksen glaive ile oyna bence.
Kasması en zor karakter blader'dır bunun bencesi sencesi yok. Tabi kasmasını bilen daha hızlı kasar o ayrı. -
quote:
Orijinalden alıntı: CharLieChapLin
Arkadasım glavıe kasmıs ve kasan bırı olarak konusuyorum gonul rahatlıgıyla bota koyabılırsın bowla falan kasmana gerek yok catur cutur kasıo 100 den 105 den sonra glavıe yapma sakın hıc gerek yok benım tavsıyem
force
fıre
heuksal
pro set bırazda deneyım kazandınmı eu falan hıkaye bu kadar.
Vallahi kardeşim sıradaki sorumun cevabını söylemişsin.En iyi yapılandırma hangisi diyecektim
Sadece sormak istediğim neden force ? Lighting deil ? -
lıght degıl cunku gercekten forcenın getırdıklerı yanında lıghtınkıler hıcbısey ayrıca force kullanmak kolay
degıldır bastan solıyım ancak olayı kavradıkdan sonra kendınden 2-3 level yuksek charlar cok kolay alt edebılıyosun helekı dıvı bastıktan sonrakı gelen crıtler ınsanı asık edıyo oyuna he bıde bu eu charlara karsı bısı yapamaz sacmalıgı var tamam zehırler cın charlara oldugu kadar tutmuyo ancak forcenınde zehırınden baska + larıda var ayrıca stun ozellıgıde eklendı cıdden yapabılırım dıosan yap -
Oyuna çok uzun süre sonra tekrar başladığım için söyledim.Kendime de güveniyorum yaparım yani.Madem öyle Heuksal/Fire/Force açıyım -
Kasarken çok mp gider. çok ks yersin :) ama arkadaşlarında söylediği gibi sıkılmadan oynayabilceğin bi build. Gold almakta yarar var. -
Force hayattır (:
Bundan sonra chine char açan kişilerin force'yi es geçeceğini düşünmüyorum. Glavie oynamak zevklidir, kasması zor değildir.
Force açarsan daha çok zevk alırsın, chine charlara karşa üstünlük sağlarsın. -
force açarsa euya karşı napacak ardkş. speed sorunu parry ratio onlardan mahrum kalacak. chine karşı üstün olabilir ama euda fıs olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Donald_Duck
Force hayattır (:
Bundan sonra chine char açan kişilerin force'yi es geçeceğini düşünmüyorum. Glavie oynamak zevklidir, kasması zor değildir.
Force açarsan daha çok zevk alırsın, chine charlara karşa üstünlük sağlarsın.
Force açacağıma Bicheon açarım Division - Stun - Fear - Imponent var daha ne ? -
quote:
Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK
quote:
Orijinalden alıntı: Donald_Duck
Force hayattır (:
Force açarsan daha çok zevk alırsın, chine charlara karşa üstünlük sağlarsın.
Force açacağıma Bicheon açarım Division - Stun - Fear - Imponent var daha ne ?
Forcedeki zehirler nedir?
Speed demiş arkadaş, %100 pot alarak kapatılabilir.
-
force gzl ama chnlerle pvp yaparken işe yarar. euda etkkisi ne derece olr bilemem ama chneye sağladığı üstünlüğü sağlayamaz gibi geliyor.
bende glev kascam düşüncem şu şekilde. ong farm yapıp lv kasarkende light / fire / glev yapıp 105de sp cavede sp kasarak. iyice farmlamak ardından. phy defans için ya lightı kapatıp colda döneceğim. veya garmenti çıkarıp pro giycem . veya pro giyip colda dönerm bilmiyorum deney deneye tecrübe kazancam. veya kullananlar bilgisini ekleyip sölerse gzl olr. %100 speed demiş ardkş evet alınır ama çok para gidiyor. chine ve glev olacaksın pot parası artı drug. adamı islafın eşiğine getirir :D 105den sonra lightı kapatmamın sebebi max levele yakın olmam ve savaşlarda drug fln alabilirm. hem 11 dg mooblar seri spawn oluyor. coldu açmamdaki sebep el yakmasıda işe yarar 4 lv holy speel 110'un el yakmasına karşı koyamıyor. ve eularda cold ımbue işe yarar bence. hem int chnlere karşı cold ımbue strlere karşı fire. neyse tecrübe edinince yazarm :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X