Şimdi Ara

Full str glavie mi ? yoksa ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben su anda full int nuker kasmaya calısıyorum..
    Sizce full str glavie mi ? yoksa full int nuker bi char mı ?

Yardım ederseniz sewinirim

• oyunda ne yapçana bağlı ben hızlı yaratık keserim diyosan nuker ama ben süper pvp yapmak istiyom diyosan glavie
  • senin zewkine kalmış bişey
    ama full int char bicheon sikillerini açarsa ikiside pvpde birbirinden iyi olurlar.
  • full int glave ol force de cold aç manyak bi char olur 5 yılda bi lvl atlarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pasific

full int glave ol force de cold aç manyak bi char olur 5 yılda bi lvl atlarsın

lol
  • Kanka bak ben hepsini anlatayım.
    1.Str glavie ve str blade pvp de harikadırlar ikisinide 50 lwl de 6.2 k fln canları oluyo ama blade çok daha yavaş olmak üzere ikisiylede yavaş kasılır
    2.full int spear la atakların çok güçlü olur ama canın az ama bu sorunu heuksal ın en alttaki pasif skill iyle biraz daha hafifletebilirsin
    3.Full int kılıç-kalkan buda sağlam bi çardır sağlam bi kalkanla çoğu işi çöebilirsin ama atakları spear a göre daha zayıftır
    4.Full str bow ben pek tavsiye etmiyorum bana biraz daha kasmak zor gibi geliyo oyundada çok az var benim gördüğüm kadarıyla ama yinede iyidir
    5.hybrid bow da iyidir hem nuke de kullanabilirsin full int kadar sağlam olmaz ama ginede iyi olur hem canında iyi olur hybrid olarak her lwl up da 2 int 1 str gidebilirsin

• quote:

full int glave ol force de cold aç manyak bi char olur 5 yılda bi lvl atlarsın

hyr olmmm öle yapmayın sakkknn !!!!

en ii char ı açıklıorum ....

pacheon a verin !!!! heuksal a verin !!!!!!!

shield kullanın !!!! blade ye ne grk war bosuna para !!!!!!

force olarak ta hepsine eşit werin !!! demokrasi uygulayın olm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fire_glavie2

Kanka bak ben hepsini anlatayım.
    1.Str glavie ve str blade pvp de harikadırlar ikisinide 50 lwl de 6.2 k fln canları oluyo ama blade çok daha yavaş olmak üzere ikisiylede yavaş kasılır
    2.full int spear la atakların çok güçlü olur ama canın az ama bu sorunu heuksal ın en alttaki pasif skill iyle biraz daha hafifletebilirsin
    3.Full int kılıç-kalkan buda sağlam bi çardır sağlam bi kalkanla çoğu işi çöebilirsin ama atakları spear a göre daha zayıftır
    4.Full str bow ben pek tavsiye etmiyorum bana biraz daha kasmak zor gibi geliyo oyundada çok az var benim gördüğüm kadarıyla ama yinede iyidir
    5.hybrid bow da iyidir hem nuke de kullanabilirsin full int kadar sağlam olmaz ama ginede iyi olur hem canında iyi olur hybrid olarak her lwl up da 2 int 1 str gidebilirsin

fuLL str glavie herzaman tavsiye edilendir
    full int spear unut sen o charı hemen yatarsın
    sword shield full int heuksal pasifini açmak zorundasın heuksal light fire bicheon gidersin çok güzel build olur
    bow hızlı kasarsın ama zirveye oynayamazsın
    hybrid 2-1 en ezik hybrid olur aklından bile geçirme şu anda iyi denilebilcek bi hybrid varsa o da 7-1 dir benim şahsi görüşüm fuLL str glavie+fire fuLL int sword shieLd 2sinden biri olur sana

• bence sen full int heruksal ol sadece elektirik heruksal ve fire aç süper git
  • Bu kadar kararsızsan bence 2 ayrı char aç birini full int diğerinide str git, birsüre biriyle birsürede diğeriyle oynarsın, üstelik değişiklikte olmuş olur Bu esnada 2 char arasıda zamanla seçim yapman çok daha kolaylaşır, seçmediğin diğer char ise herzaman için sana can sıkıntısında onla oynayabileceğin farklı bir char imkanı sunmuş olacaktır
  • Full int spear eziq çar olmaz ama öncelikle şunları yapmalısın heuksal ın pasif skill i açmalısın ve aldığın itemleri str li olanlardan seçmelisin o zaman güzel bi çarın olur
    kılıç-kalkanda heuksal skill ini açmak zorunda değil bence sağlam bi kalkanla br si de iyi olursa işi götürür bence
  • ya biraz ilerleyin ya üst konular baksana kardeş her şeyin cevabı var
  • glavie çok pis damage wuruoo ama bence blade ol fire pure str süper olr ii elnclr
  • herzaman aynı şeyi soylerim önemli olan karakter deil önemli olan oyuncudur
  • quote:

Full int spear eziq çar olmaz ama öncelikle şunları yapmalısın heuksal ın pasif skill i açmalısın ve aldığın itemleri str li olanlardan seçmelisin o zaman güzel bi çarın olur
    kılıç-kalkanda heuksal skill ini açmak zorunda değil bence sağlam bi kalkanla br si de iyi olursa işi götürür bence

senin dünyadan haberin yok

• lolllll full str blade FİREEE lol arkadaşım olmaz öle blade dediğin cold olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: life_is_a_game

quote:

Full int spear eziq çar olmaz ama öncelikle şunları yapmalısın heuksal ın pasif skill i açmalısın ve aldığın itemleri str li olanlardan seçmelisin o zaman güzel bi çarın olur

Neyden haberim olmadığını bahset ? neymiş o

• 4Ever!! FuLL sTr FiRe GLavieR!!
  • quote:

quote:

quote:

kılıç kalkanda heuksal pasifini açman gerek çünkü çok az canı olur int charın zaten en büyük handikapı budur bu handikapın ortadan kalkması için bu pasif açıkıR
    spear kullanırsan kalkandan gelen defansı kullanamazsın buda büyük eksidiR int char için heuksal skilleri bir str yi yatırmak için yeterli değiLdiR çok uçuk bi silahın yoksa uçuk dediğim sosun veya +9 sword da olan yatır batır skilleri bir int charın str karşısındaki tek şansıdır bu kadar basiT

• quote:

quote:

quote:

quote:

kılıç kalkanda heuksal pasifini açman gerek çünkü çok az canı olur int charın zaten en büyük handikapı budur bu handikapın ortadan kalkması için bu pasif açıkıR
    spear kullanırsan kalkandan gelen defansı kullanamazsın buda büyük eksidiR int char için heuksal skilleri bir str yi yatırmak için yeterli değiLdiR çok uçuk bi silahın yoksa uçuk dediğim sosun veya +9 sword da olan yatır batır skilleri bir int charın str karşısındaki tek şansıdır bu kadar basiT

Bence alınan br si iyi +5 ve verdiği artı defansları da çok olan bi kalkan bu sorunları halledebilir ama tabi int çar kasmadım hiç çok iyi bilemem teorik olarak konuşuorm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.