Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 33 izledik, kapışmalar az oldu biraz, ama ed ve al ın karargah girişindeki muhabbet güzeldi. Aksiyonlar yakındır. O sonra görünün dev homonculus neydi yahu ?
  • O koca dudaklı hatun neydi be esti geçti valla Kimbleyde fena yenildi valla scar alayına gitti kimbleyin 35i merakla bekliyorum çünkü o tankımsı homunculusu nasıl yencekler acaba

@KarpuzcuTR sloth o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcePath -- 1 Aralık 2009; 23:09:31 >
  • 34 çıktı mı?
  • çıktı
    http://eclipse.speedsubs.org/ burdan çekebilirsin
  • 34 çıkalı 3 gün oldu ama altyazı yok. bu seri üvey evlat muamelesi görmeye başladı. sevin onu.
  • Animeou'dan takip ediyordum birkaç gündür site kapalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Animeou'dan takip ediyordum birkaç gündür site kapalı.

34. bölümü eclipse de biraz gec cikardi ama altyazi cevirisi ve kontrolü tamamlandi. AnimeOu sitesi ayin 7 sinde acilacak ama yarin muhtemelen ögleden sonra 34. bölümün encodesini yapip bölüm linkini buraya ve facebook daki grup sayfamiza koyariz.
  • Evet dün söyledigim gibi FMA Brotherhood 34. bölüm linkini buraya ekliyorum. Ama bunu su an AnimeOu forumu kapali oldugu icin yapiyorum bir daha yapmam yani Alternatif linke ihtiyaci olanlar pazartesi forum acilinca ordan temin edebilirler.
    http://rapidshare.com/files/316111020/_Animeou__Fullmetal_Alchemist_34_HD.rar.html
  • 34 de aksiyon olacakken bitti. Yahu çok deli gidiyor dizi. Sloth a acıdım yahu garibim bir şeyden haberi yok takılıyor öle Armstrong da ablası sinir etti mal mal sorular tiripler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

34 de aksiyon olacakken bitti. Yahu çok deli gidiyor dizi. Sloth a acıdım yahu garibim bir şeyden haberi yok takılıyor öle Armstrong da ablası sinir etti mal mal sorular tiripler.

kazmalıyım ... daha çok kazmalıyım nereye kazıyo acaba ? ya da ne amaçla kazıyo ?
  • Bana aylardır yada yıllardır diğerlerinden haber almadan kazıyormuş gibi geldi. Sonu nereye bağlanacak merak ediyorum. Mangada geri kaldım çünkü önceden göremiyorum artık gelecekleri.
  • büyük ihtimal father ona kuzey de kazmasını emretmiştir... Slothda zaten Gluttony kadar emre sadık bişeye benziyor... Kocaman duvar olduğu için herhangi bir plan engelleniyo olabilir bu yüzden alttan tünel açıyodur
  • Manga çıkmış okudum bulunduğumuz yerden 1 bölüm kadar ilerlediğimi sanıyorum. Tünelin de amacını öğrenmiş oldum. Şöyle ki:

Hadi len yok spoiler mupoiler. bekle 1 hafta gör
  • Bana biri bu Lapis Philosophorum OST'sinin İngilizce tercümesini bulabilir mi? Aradım taradım bulamadım. Olmaması şaşırtıcı.

Artist: Akira Senju
    Title: Lapis Philosophorum
    Album: Fullmetal Alchemist Original Soundtrack 1

Lapis philosophorum lapis ruber lapis quantus
    sacrificum vis caputo felicitas

Debes sapio debes ibi multa miseria tua retro
    calamitatis habes saputo felicitas

Ubi es inpedis terra e tem pus anteactus
    sapies eo quam erant cadeveris infinitatis.

Debes sapio debes ibi multa miseri tua retro
    calamitatis habes saputo felicitas

Ubi es inpedis terra e tem pus anteactus
    sapies eo quam erant cadeveris infinitatis.

Specta mortuus specta si denuo desiderium
    sapies habebis tueri sanguinem brachi pedis rubus,
    Lapis philosophorum lapis ruber affecto quam res...?

Bu latince sözlerine bayılıyorum OST'lerinin. Trisha's Lullaby de var isteyen olursa.

• 35 de bitti, çok sağlam aksiyon gelecek. Söylediler ne var ne yok manyak kadına bende rahatladım yoksa öldürecekti en sonunda Manyak falan ama acayip sempati duymaya başladım yahu Sloth garibim valla acıdım ilk defa bir homonculus a yazık yahu Biterken de Hoheim da göründü, sanki gelecek gibi bakalım.
  • 35 sonunda bu sahneyi görmeyi bekliyordum. Manga 67'nin son sahnesiydi. Hatta bu sahne (35 spoileri)
    Mei-chan merkez şehirde yer altında hissettiği insan çıprpınışlarını anlattıktan hemen sonra gelen karedir.
    O sahneden sonra baya sular aktı ama bu sahneyi göremedim. En son gördük sahneyi ama devamı gelmedi. (Büyük ihtimalle 36 spoileri) Bu sahneyi bekliyorum.

• Haplodediğin gibi başladı 36 gayet güzel bölümdü. Büyük ihtimalle tünelden pride çıkacak. İlk homonculus 37. bölüm adı olduğunu düşünürsek pride da ilk homonculus tamamdır
  • arkadaşlar bu hawkeyenin sırtındaki dövme nedir tam bilen varmı?

acaba diyorum, hani önceki bölümlerde bi flashback vardı mustangin ustası hawkeyenin babası ölmeden önce mustang ona sırrı soruyodu oda söyliyemeden öldü acaba bu sır hawkeyenin sırtındamı gizlidir?

artık öyleyse evlenmelerini beklicez ancak ozaman çıplak görür heralde
  • evet galiba sırtında ustasının sırrı gizli. çıplak gösterselerde gözümüz gönlümüz açılsa...
  • Sırtındaki dövme yalnızca mustangın ateş simyasıdır diyorlar. Ben animeyi izledim ve bunu anladım. Hatta hawkeyenin sırtınıda mustang yaktı diye anladım bu sırrı saklamak için. ama bence fazlası var.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.