Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Codec ile ilgisi olduğunu sanmıyorum öyle olsa diğer indirdiklerimde de olması lazım. Yeni indirdiklerim gayet güzel işimi görür
  • Son bölüm çok güzeldi,özellikle pride'ın seslendirmesi çok iyi olmuş.Winry ed aşkınını es geçmemeleri çok güzeldi çünkü mangada bile edward'ın saçmaladığı sahneyi okurken çatlamıştım ,animesi hepten yerlere yığdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vayuz

Son bölüm çok güzeldi,özellikle pride'ın seslendirmesi çok iyi olmuş.Winry ed aşkınını es geçmemeleri çok güzeldi çünkü mangada bile edward'ın saçmaladığı sahneyi okurken çatlamıştım ,animesi hepten yerlere yığdı.

O sahneyi okurken ben elementleri baya baya sesli okuyor sanmıştım. Animede içinden veya çok sessizce okuduğunu farkettim. Bu farkları görebiliyoruz aynı sahnede.
  • Aynen o Ed ın elementleri sayması beni yerlere yatırdı. Bu hafta 38 de neler olacak
  • anime çok güzel gidiyor şu anda sıkılmadan keyifle takip ediyorum bu arada scarın yanındaki ince bıyıklı devrik maden komutanını seslendiren eleman one piecede franky değilmi
  • Duyduğuma göre 39. Bolümde yeni opening ve ending geliyormuş. Altyazısı çıksada izlesek.
  • Yeni OP ve ED'leri çevirip karaoke hazırlamak uzun sürmüş olsa gerek. Ayrıca çok yakında @vayuz'un anlattığı Xerxes olaylarına yaklaşıyoruz. Küçük Hohenheim'ı görmeyi bekliyorum Umarım özet şeklinde kısa kesmezler.
  • en son 9.bölümü izleyip uzun bir ara vermiştim dün bus(?) da denk gelince dayanamadım iki günde 19 bölüm + 1 ova izledim mutluyum huzurluyum.

Ayrıca bu seride Solf daha bir karizma geldi bana.
  • Yeni bir Ova yayımlanmış. Animeou da altyazılı hali mevcut.
  • 39'u izledim. Yeni OP ve ED'ler hontou ni sugo!
  • Final haftası nasıl da uzaklaştım buralardan, allahtan 1 hafta ara verdiler

Yeni açılış, kapanış çok hoşuma gitti.

Bölüm desen zaten uçuyordu. Açılışta baya bir spoiler var, homonculuslara karşı bizim tayfa, taraflar ortaya çıkmaya başlıyor. akşınnnnn
  • 40'da 10 dk içinde iniyor. Bu bölüm çok güzel olacak. Beklentilerim çok yüksek. Hohenheim'ın gençliğine dönüyoruz. Bir çok soruya da cevap buluyoruz.
  • Arkadaşlar ben bunu full metal alchemist olarak daha önce izledim ama yarıda bırakmıştım bişeyler olmuştu şimdi bu en baştan yeni bir serimi yoksa eskisiyle bi alakası var mı ?
  • Gittikçe konu dahada derinleşiyor , 39. bölümde çok güzeldi
  • 40. bölüm çok güzeldi. Çok fena kapışma başlayacak
  • 40. bölüm serinin mihenktaşı arkadaşlar,süpeeer.
  • Dayanadım mangayı okudum, daha fazlasını istiyorum! Bir 10 bölüm içinde biticek gibi durması üzücü ama :(

Soul Eater'ı bıraktığımdan beri MSG'den bir mangayı takip etmediğimden MSG'nin hangi günde çıktığını unuttum. Muhtemelen her ayın 15'inde falandır?
  • Hikayenin başlangıcını , herşeyin açıklamasını bu bölümde görmüş olduk.Etkileyici,mükemmel bir bölümdü
  • Ahh eski bölümleri arşiv için baştan indirip gözden geçiriyordum.

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 24 Ocak 2010; 13:15:03 >
  • Bu hangi bölümde ya, hiç hatırlamyorum ><
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.