Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ogion

Bu hangi bölümde ya, hiç hatırlamyorum ><

26 - Kavuşma

Çok etkili bir sahneydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 24 Ocak 2010; 14:26:27 >
  • Ben de tekrar baktım da (hafızamdan iyice şüpheleniyorum artık xD), hakikaten çok etkileyici bir sahneymiş Kapanış şarkısı Let It All Out'a bağladıkları bunun gibi bir kaç son sahne daha vardı başka bölümlerde, onlar da çok iyiydi diye hatırlıyorum. Let It All Out çok güzel bir kapanış ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogion -- 24 Ocak 2010; 16:27:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

quote:

Orijinalden alıntı: Ogion

Bu hangi bölümde ya, hiç hatırlamyorum ><

26 - Kavuşma

Çok etkili bir sahneydi.

Hocam valla tekrar tekrar izliyorum o sahneyi, o harika müzik öyle bir yerde giriyorki. Off off süper süper bölümdü.

Saçlarımı yolarak izlemiştim o son saniyeleri.
  • 40 ta noldu öyle waw

41 de fena değildi
  • Arkadaşlar FMA nın ilk bölümünü fansublayan bir site var mı? Baktım ama bulamadım. Animeou bile yapmamış. FMA 1 in fansubunu yapan site varsa rica edebilir miyim?
  • Arkadaşlar 41. bölümü diğerlerinde olduğu gibi eclipse.speedbox.org'dan indirdim ancak dosya 2-3 dakikada bir hata verip kapanıyor. Acaba buradan indirip de sorun yaşayan başkası var mı? İnternet kotalı, aynı sorunu yaşayan varsa başka yerden indireceğim. Bozuk dosyayı tekrar indirmiyelim. Başka bildiğiniz adres var mı?
  • Yeni başladımda 2. seriye ne olucağını bilememe rağmen biraz önce 4. bölümü izledim, yine gözlerim doldu yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 29 Ocak 2010; 17:26:14 >
  • Yeni bölümler hangi gün geliyor acaba?

Edit: 43. bölüm çıkmış bu arada...

Biraz önce izledimde çok güzel bitti. Son ending'de bi öncekine göre baya iyi olmuş gaza geldim yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 16 Şubat 2010; 21:35:30 >

• Van Hohenheim ın tek başına olduğu wallpaperı olan varmı pm yada burdan paylaşırsanız çok sevinirim
  • fma manga okumayan birisi olarak 44ü acayip derecede bekliyorum
  • 44 çıktıda altyazısı yok ne kadar beklerizki bunu ?
  • fansub çıkmış

izledim
  • Winry'yi mi bekliyordun?
  • 44. bolümden 2 ss

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir)

• Süper gidiyor seri arkadaşlar.

Kapışmalar başlayacak, hele Führer ve Greed neler yapacak, gerçi pride yanında ama bakalım.

Bu arada Mustang iyice ortalardan kayboldu, görünmez oldu, ending de olmasa yüzünü unutacam valla.
  • Aynen son sahne süperdi führerin karısını kendisinin seçmesi ona değer verdiğini gösterir acaba gerçek yüzlerini ortaya çıkarıcaklarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: z Z z Z z Z

44. bolümden 2 ss

bende daha iyi çizilebilirmiş ama güzel gene de

• son bölümde sağ tafarta parlayan Japonya haritasını çözebilen var mı?
  • Arkadaşlar demin dikkattimi çektide animede openingde şu
    Gerçeğin Kapısında
    yazan kelimelerin anlamları ne ?
    (Hani şu Kabbala'nın Ağacını andıran şekil) İçlerinden Adonai'nin ne anlama geldiğini buldum fakat ya diğerleri ...

*ekşisözlük = kabalaya göre adı dile getirilemeyecek olan tanrı. dört harfle "yhvh" ile belirtilir.

"efendi*" anlamındaki adon'dan türemiştir, "efendilerim" (my lords) demektir. ilk başlarda dünyanın yaratıcı ruhuna hitap şekli iken, veya dünya ruhunu betimlerken, daha sonraları tanrının söylenemeyen (dile getirilmesi yasak olan) adı haline gelmiştir (tek tanrıcılığa geçiş). tanrının adını oluşturan* 4 harfli kelime varyasyonlarından* herhangi biri (yhvh ıhvh jhvh vs) kutsal kitapta veya herhangi bir yerde kullanıldığı zaman, okunurken bir saygı göstergesi olarak bunlar yerine adonai kelimesi kullanılır. (ya da ha shem) tanrının kendisi gizlidir doğada, bu yüzden adı da açık bir şekilde söylenemez veya anılamaz, onun yerine saygı belirten sıfatlar veya ünlemler kullanılır. (islamiyette de aynı yaklaşım vardır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoeTy -- 1 Mart 2010; 20:54:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

son bölümde sağ tafarta parlayan Japonya haritasını çözebilen var mı?

Tsunami uyarısı.

Ayriyetten PoeTy ninde dediği gibi resimdeki ağaç kabala hayat ağacı.

Bi bölümün sonundada hohenheim 3-4 tane isim söyleyip üzgünüm sizi kullanmak zorundayım gibi bişey söylüyordu bi bakayım hangi bölüm.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.