Şimdi Ara

FUTBOL BÖLÜMÜ YÖNETİCİLERİNİN DEĞİŞİKLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu hakkında tartışmamıza bile izin verilmiyor, açılan konu siliniyor.

Memnun değiliz diyoruz ancak hiç bir yaptırımda bulunulmuyor.Adil bir yönetim sergilenmediği için artık bu duruma müdahale etmeniz gerektiğine inanıyoruz.

Evet, kaldırılan konu üzerine tekrar konu açtım.Çünkü adaletsiz bir şekilde konuyu sildi diğer yönetici arkadaşlar.

• Refli linki ay pardon Refli Mod lazım .
  • Ref ve ceza listen kabarik olmamasi sart mesela benden bomba mod olur ama 20 sayfaya yakin ceza ve uyari bildirimim var

Bundan 2 sene once buyuk bi konu acmistim conjure ilede konustum o zamanlar biraz rahatlamisti forum ama simdi sorumsuzluk daha buyuk.

Tekrar soyluyorum senelerdir soyledim admini taraftar uyeler secmeli o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 11 Ağustos 2017; 13:27:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla DH'de eskisi gibi takılmıyor millet orası belli. Yöneticiler eskiler gibi başarılı değil, hal böyle olunca yeni açılan üyelikler ile herkes birbirini trollüyor veya kışkırtıyor. Açıkcası tadı yok
  • Hocam sana tavsiye.

Eğer konunu siliyolarsa böyle konular açmaya devam etme yoksa çizilirsin.
  • Beşiktaşlılar birazdan bu konuyu da şikayet eder.
  • Var mı açıklaması olan delikanlı admin, çıkıp konuşacak? Gs li gibi görünüp başka tamılı gibi davranan admin cevap bekliyorum senden. Geçen seneden beri bişeyler var. Geçen sene ki futbol takımını bjk li biri açmıştı önce gs li gözükmüş sonra bjk li olmuştu.. Bize burda saydırtanlar önce sülalesini saysınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beşiktaş Basketbol Ana Konusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buraya değer vermeyin, sallamayın. Burası anca hayatın yoğunluğundan dolayı gelip kafa boşaltılacak yer.

Biz yıllar önce burayı ciddiye aldığımız dönem, adaletli mod vs istedik, hatta bu bölümde protesto olarak 40-50 kişi kendimizi uzaklaştırmıştık ki bunu tek yapan biziz. Hiçbir şey değişmedi, değişemeyecek de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 11 Ağustos 2017; 14:33:19 >
  • Fake üyelikli bjklileri sınırsız çizmek yerine uyarı ile geçiştirdiler.Bjkli adminler taraflı olduğu için birşey yapamıyorlar. Bjkli biri birşey yazsın direk siliyorlar işlem uygulanmıyor. Ben 3 kere arka arkaya sikayet ettim cezayı bir zahmet vermişlerdi.

150 milyon yazdım diye puan cezası verdiler.

Bundan 2 sene önce bjk bölümünde maç saatini söyledim diye 1 hafta ceza aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl da biliyorum. Beşiktaşlının biri yine konuyu şikayet etmiş. At koşturuyorlar resmen. Her istediklerini yapıyorlar.

İstedikleri mesajları sildirip, mesajı yazan kişiye ceza verdiriyorlar.
  • Herşeyin bir sonu var DH bu günleri hatırlarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun tartışma yeri burası olmayıp; yönetici değişikliğiyle ilgili karar mercide mevcut üyeler olmadığından konunuz silinmiş.

Kural dışı olup silinen konunuzun üzerine tekrardan konu açmanız sizi haklı çıkarmaz onuda belirtmek isterim.

Yönetici değişikliğiyle ilgili genel olarak bir talebiniz varsa önerileriniz,sorunlarınız bölümünden yada forum destekten talebinizi iletebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.