2005 yılında İzmir AtillaSpor ile futbola başladım Ardından KuşadasıSpor,Kuşadası fay denizspor ve Kuşadası Yıldız fener spor'da oynadım.Ancak okul var diye bu üç kulübe sadece yazları gidebildim.
Bundan 4 ay öncesine kadar herşey çok güzeldi.Mükemmel bir form yakalamıştım yaza yine Kuşadasıspor'a gitmeyi düşünüyordum.Herkes mükemmelsin,helal olsun vs. diyordu ama 12 Aralık 2009 günü halı saha maçında bileğim çatladı ve hastanelerde 4 ay süründüm.Bugün yine doktora gittim.Tomografi çekildi.Doktor bana 1 yıl sonra belki yine futbol oynayabilirsin dedi...O an şok oldum bu hayatta yapmaktan en çok zevk aldığım şeyi futbolu en 1 yıl oynuyamayacaktım.Zaten bir yıl sonra futbol oynama yaşım çoktan geçer ve o zaman da eski formumu yakalayamam.Yani futbolcu hayallerim de suya düştü.
Ama bu durumda sadece birşeye şükrediyorum:
İYİ Kİ BU SAKATLIK BEN OKURKEN OLDU EĞER FUTBOL İÇİN OKULU BIRAKTIKTAN SONRA BU SAKATLIK OLMUŞ OLSAYDI ŞU AN SOKAKLARDA SÜRÜNÜYORDUM
Burda anlatmak istediğim aranızda futbolcu olmak isteyen varsa eğitimine de devam etsin.Bi sakatlık olur ortada kalır.Ben sakatlanmam falan da demeyin.Ben de öyle diyordum ama halim ortada. Buyrun bu da sakatlık yüzünden uefa madalyasını satan eski futbolcu alper tezcan'ın dramı: