Şimdi Ara

FUTBOLCUYU BİTİREN UNSUR:ÇOCUK YAPMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerde kime baksam, cocuk yaptiktan sonra futbolcularin cogunda kalite olarak dusus gerceklesiyor

messisinden tut griezman, isco ve sayamadigim onlarcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Babasının Heung-min Son'a kariyeri bitene kadar evlenmemesini tembihlediğini biliyor muydunuz?

https://www.sportbible.com/football/football-news-son-heung-min-explains-why-he-wont-get-married-during-football-career-20200802

Alıntı

metni:
    "My father says this and I agree, as well," Son said.
    "When you marry, the number one will be family, wife and kids, and then football. I want to make sure that while I play at the top level, football can be number one. You don't know how long you can play at the top level."
    "When you retire, or when you are 33 or 34, you can still have a long life with your family."
  • Babasının Heung-min Son'a kariyeri bitene kadar evlenmemesini tembihlediğini biliyor muydunuz?

https://www.sportbible.com/football/football-news-son-heung-min-explains-why-he-wont-get-married-during-football-career-20200802

Alıntı

metni:
    "When you marry, the number one will be family, wife and kids, and then football. I want to make sure that while I play at the top level, football can be number one. You don't know how long you can play at the top level."
    "When you retire, or when you are 33 or 34, you can still have a long life with your family."

• quote:

Orijinalden alıntı: dorukhansn

Babasının Heung-min Son'a kariyeri bitene kadar evlenmemesini tembihlediğini biliyor muydunuz?

Alıntı

metni:

goruyorsunuz turklerden japonlara kadar herkes benimle ayni fikirde

• FUTBOLCUYU BİTİREN UNSUR:ÇOCUK YAPMAK
    FUTBOLCUYU BİTİREN UNSUR:ÇOCUK YAPMAK

GOAT olmaya engel bir durum değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenyxia -- 8 Kasım 2020; 1:26:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenyxia

GOAT olmaya engel bir durum değil.

hocam tecavuzleri ve parayla cocuk yapmayi kastetmemistim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-52BC884C3

hocam tecavuzleri ve parayla cocuk yapmayi kastetmemistim

Alıntıları Göster

kadim dostum todo.. yine formunda.. yine acımamış..

• "Çocuk yapmak". Adam çocuğu koymuş mu koymuş. 2010'dan sonra başarılarını saymayayım istersen. Tek mesajla argüman çürüdü derdim ama çoğu futbolcu demişsin. Bu adam sıradan bir futbolcu değil o da doğru. FUTBOLCUYU BİTİREN UNSUR:ÇOCUK YAPMAK 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Todo iyice gökkuşağına döndün ha.FUTBOLCUYU BİTİREN UNSUR:ÇOCUK YAPMAK  PSG Tsu içindi. Schalke neden?

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt

forumdaki salkeli arkadasimiz dedi 20 mactir kazanamiyoruz ben artik biktim

uzuldum hassas ve duygusal bir erkegim, makus talihi degistirmek ici 3 puan alincaya kadar salkeliyim

• Otuz üç otur dört diye okuyanlar :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parayla cocuk yapmak derken?

• quote:

Orijinalden alıntı: plato.

Parayla cocuk yapmak derken?

tasiyi anne ile yaptirdigi iki cocugu var ya

• Niye oyle birsey yaptirmis hocam sebep nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: plato.

Niye oyle birsey yaptirmis hocam sebep nedir?

bence ayni kadindan cocuk yapmak istese yillarca bekleyecekti dogal sebeplerden.

simdi imkan ve para varken gencliginde yapabildigi kadar yapiyor

ilerde diger futbolcularin cocuklari gibi geride olmazlar muhtemelen ronaldo bu piyasada iken evlatlarina da yer vermek istiyor.

• Heung Min Son , Japon değil Güney Koreli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moredecai

Heung Min Son , Japon değil Güney Koreli.

e bana japon dendi

• ? Futbol hakkında hiçbir bilgisi olmayıp sırf cinsiyetin erkek olduğu için diğer erkekler tarafından aşağılanmamak için futbolla ilgiliymiş gibi görünen bir insan olduğunu daha önceden tahmin etmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moredecai

? Futbol hakkında hiçbir bilgisi olmayıp sırf cinsiyetin erkek olduğu için diğer erkekler tarafından aşağılanmamak için futbolla ilgiliymiş gibi görünen bir insan olduğunu daha önceden tahmin etmiştim.

ben irkci bi insan degilim japon koreli ayirt etmiyorum

yaziklar olsun

• Japon Koreli diye ayırt etmiyorsan neden ilk başta Japon dedin? Ayrıca ırkçılık ne alaka kendi çapında mizah yapmaya çalışıyorsun ama komik değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.