Şimdi Ara

Fx 8350 Anakart Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta ki işlemciye hangi anakarti almalıyım? O.C yapacağım belki CF yaparım.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stric3r

Arkadaşlar baktım da şu anakart olur mu?

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-sabertooth-990fx-r2-sabertooth-990fx-r20-amd-990fxsb950-am3+-ddr3-1866mhz-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=64508

İyı seçim. Sağlam anakart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-sabertooth-990fx-r2-sabertooth-990fx-r20-amd-990fxsb950-am3+-ddr3-1866mhz-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=64508

Gayet iyi bir anakart olduğunu düşünüyorum. Ben kullanmadım ama şu anki anakartım yüzünden çok sorun yaşıyorum. Ben de mali durumum biraz düzelirse Sabertooth almayı düşünüyorum.

• Uyumsuzluk felan çıkmaz değil mi? Vatan gene AM3 yazıp bırakmışta
  • Çok kötü saçmalamış vatan.

Asus m5a99fx Pro r2.0 al bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar başlıkta ki işlemciye hangi anakarti almalıyım? O.C yapacağım belki CF yaparım.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

O anakartın sahibiyim (Sabertooth 990fx r2.0) ve bence mantık çerçevesinde AMD için alınabilecek en iyi anakart

1) Çok kaliteli kapasitörler mosfetler
    2) Seramik kaplamalı VRM soğutucusu ile ısıyı daha güzel yayma
    3) Anakartın birçok yerinde olan termometrelerle sürekli bir program amacıyla ısı babında bilgisayarda ne oluyo ne bitiyor sürekli öğrenme
    4) UEFI BIOS şık, kullanımı kolay
    5) hiçbir uyum sorunu yok
    6) 5 yıl garanti

4.8GHz overclock bana mısın demedi bu anakart daha da giderdi bence soğutucu ve işlemci yetseydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

Çok kötü saçmalamış vatan.

Asus m5a99fx Pro r2.0 al bence.

Ne bileyim gigabyte mı alsam? Sata3 lazım , raid felan lazım bana ama ucuzda olması lazım.Bi öyle anakart bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ookami

quote:

Arkadaşlar başlıkta ki işlemciye hangi anakarti almalıyım? O.C yapacağım belki CF yaparım.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

O anakartın sahibiyim (Sabertooth 990fx r2.0) ve bence mantık çerçevesinde AMD için alınabilecek en iyi anakart

1) Çok kaliteli kapasitörler mosfetler
    2) Seramik kaplamalı VRM soğutucusu ile ısıyı daha güzel yayma
    3) Anakartın birçok yerinde olan termometrelerle sürekli bir program amacıyla ısı babında bilgisayarda ne oluyo ne bitiyor sürekli öğrenme
    4) UEFI BIOS şık, kullanımı kolay
    5) hiçbir uyum sorunu yok
    6) 5 yıl garanti

4.8GHz overclock bana mısın demedi bu anakart daha da giderdi bence soğutucu ve işlemci yetseydi.

Ookami söylenecek herşeyi söylemiş zaten kesinlikle

tercihiyerinde birkarar uzun yıllar boyunca gönül rahatlıgıyla kullabilirsin bu kartı.

• quote:

şu an en iyisi bu tabi asus formula gibi pahalı bişey almayacaksan

• Arkadas 2 tane aynı baslıgı acmısın. Daha onceki actıgın konuda sana cevap yazılmıs herkes olabildigince yardımcı olmus ne gerek var 2. baslıga.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.