Şimdi Ara

Fx5200 Fan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demin baktımda Fx5200'mun fanının çalışmadığını gördüm nasıl çalışır hale getirebilrim yardım ?

• sok parmağını bir iki tur atttır o zaan çalışıor ben hep öyle yapıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: discordia85

sok parmağını bir iki tur atttır o zaan çalışıor ben hep öyle yapıorum

olurmu oyle sey yaa arkadasım once nedenıne bak yanmısmı yoksa arasına toz mu gırmıs bak eger yandıysa yenı fan al ve tak toz gırmısse ıyıce bır temızle
  • Kardeşim pc sinde de aynı karttan var sesi ilk açılıştı inanılmaz gürültülü bir süre sonra sessizleşiyor. İlginç bir kart demekki.

quote:

Orjinalden alıntı: discordia85

sok parmağını bir iki tur atttır o zaan çalışıor ben hep öyle yapıorum
  • hiç çalıştırma daha iyi. fansızda çalışabilen bir kart zaten. tozlanmıştır bi hava tut. canavar gibi olur.
  • SLM ARKADAŞLAR FX5200 e konulan fan bence gereksiz fanı da çalışmıyo zaten. oraya vantilatör yakışır yada klima en iyisi bu. selamlar.
  • benim da dengesiz ve yavaş dönüyordu. çok aşırı tozlanmış. fanı motordan ayırdım - milinden - soğutuyu da çıkardım.

soğutuyucu eski bir diş fırçası ve su ile temizledim. fanı da güzelce fırça ile temizledim ve gereken yerleri yağladım.

fanı sökerken motorun elektronik kısmını zorladım galiba taktım hiç çalışmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fan sorunu
    3 ay önce açıldı
    PSU Fan Sesi Çözümü
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende asus fx5200 ü vardı fansızdı bi zarar gelmez
  • bi tane fan alıp taktım ne olur ne olmaz. zaten eski bilgisayar. ara ki parça bulasın
  • Eski anilarim canlandi. Fx5200le cod2yi actigimda cok mutlu olmustum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.