Bildirim
fx5500'le cod4,bioshock
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Fazla macera arama derim Sanmıyorum baya kasar ama dene. -
kardeş ne yazıkki oynayamazsızn çünkü oyunların hepsi s.m 3.0 istiyor artık.ama senin dediğin kartta bunlar yok ne yazıkki -
cod2 yi oynadıysan low da cod4 ü de oynarsın büyük ihtimal..
Ama o kartla bu oyunları oynamak tam bir işkence olacaktır.. -
quote:
Orjinalden alıntı: beyazfatih
kardeş ne yazıkki oynayamazsızn çünkü oyunların hepsi s.m 3.0 istiyor artık.ama senin dediğin kartta bunlar yok ne yazıkki
katılıyorum. shader 3.0 özelliği olmadan directx9 oyunlarını oynayamazsın.Elinde cod 2 varsa onda hem dx7 hem dx9 desteği var dx9 a getir görüntünün alacağı şekli ben biliyorum(fps 9-10) ama sen merak ediyosan sen bidaha bak. -
Call of duty 4 dü %100 800*600 low da oynarsın ama başka oyunlar için birşey diyemem işte fark da budur CALL OF DUTY 4 -
'CoD 4' ve 'Prostreet'i oynarsın da 'BioShock'u kaldırmaz o kart. Ben 9550 ile denemiştim BioShock'u oyun yüklendi, açıldı; fakat sadece sesler geliyodu, ekran simsiyahtı... -
hiç gerek yok kendini yorma açsa oynasan bile low en düşükte oynamak yerine hl1 oyna daha iyiydir hem neden bi 6600gt almıyorsun hem ucuz hemde sm3 destegi var hemde canavar gibi kart 5500 e göre 2. eldede fiyatları 60 ytl -
Arkadaşlar bilinçsiz yorumlardan kaçının derim, bu kart bu oyunları oynatamaz, sebebide s.m 3.0 istemiş olmasıdır, bunun dışında ne ekran çözünürlüğü nede ayarların low olması bunu değiştirmez bu oyunlar o kartla olmaz oynanamaz.... -
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetsen19
Arkadaşlar bilinçsiz yorumlardan kaçının derim, bu kart bu oyunları oynatamaz, sebebide s.m 3.0 istemiş olmasıdır, bunun dışında ne ekran çözünürlüğü nede ayarların low olması bunu değiştirmez bu oyunlar o kartla olmaz oynanamaz....
bravo dostum çok güzel yorumlaöışsın haklısınnda yani bu kartlarla bu oyunlar tam bir işkence -
Hiç kasma bence hele bioshock hiç düşünme ben imzamdaki bilgisayarla oynuyorum bende bile yavaşlamalar oluyor. Gerçi windows bir format istiyor ama zamanım yok ki. Bir sürü program kurup kaldırdım . 40 gb ayrıdığım xp bölümünde 7 gb yer kalmış ki hiç yapmadığım bişeydi :D Neyse babam da kullanıyor diye format atamıyordum. 2. hdd ye de vista kuracağım boşboş bekliyor ama hala el atamadım. -
CoD4 oynamyamazsın.
7 saat bekledim 1.7 gb kota karcadım.Sonucunda kocaman bir Fatal Eror ekranı.
Sinirden tekmeyi gömecektim monitore -
bu dedidin oyunların ikisi de shader 3.0 istiyor.senin ki 2.0 -
kardeş hiç uğraşma bende de aynı kart var.yeni nesil oyunların hiç birini oynayamazsın.bak sana tavsiyem şu oyunlar::
tomb raider legend
tomb raider anniversary
half life 2 ve tüm episode lar ve portal
far cry
max payne 2
bu tavsiye ettiklerim bende geçekten iyi performans gösteren oyunlar.oynamanı isterim açıkçası.tomb raiderı mutlaka dene.bioshock a falan hiç girme benim evde var o oyunlar yüklemeye tenezzül etmedim düşün yani -
yanlışınız var cod4 sm2.0 ile çalışabiliyor yalnız min 9800pro demişlerse senin kartta biraz zor bakalım benim 9600xt ne yapabilecek, bioshock ise sm3.0 o yüzden imkansız.
COD4:
“Required (min) Specs”
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
Harddrive: 8GB of free hard drive space
Video card (generic): NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better
“Recommended Specs”
CPU: 2.4 GHz dual core or better is recommended
RAM: 1GB for XP; 2GB for Vista is recommended
Harddrive: 8GB of free hard drive space
Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better -
Aşağıda verdiğim linke gir ve istediğin oyunu seçip testi yap.
Oyun firmalarının verdiği minumum sistem ihtiyacına göre pc'in ile
kıyaslama yapıyor.
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srl
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X