Şimdi Ara

fx8150 boşta bile sıcak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fx 8150 için bir soğutucu önerirmisiniz üzerinde akasa venom var sessiz ama yetmiyor sanki işlemci bazen windowsta bile oyundaymış gibi hava üflüyor o yüzden sıvı soğutma düşünüyorum açıkcası hem sessiz hem fiyatının hakeden bir ürün tavsiye edermisiniz yada çok iyi bir fanlı soğutucuda olabilir yan kapak kapanmak şartıyla

• Termal macunu kontrol ettinizmi belkide sıkıntı ordadır. Eğer termal macun kurumuşsa görevini gormuyorsa yenisi ile değiştirip deneyin eğer yinede çözülmesse soğutucuyu değiştirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    termal macun yeni hocam
  • benimde amd 8350 çok ısınıyordu evo 212 aldım fayda etmedi h100i aldım fayda etmedi garantiye yolladım en sonunda sıfırı ile değişip geldi bende sattım kurtuldum.eğer işlemcide sorun yoksa ki bence oladabilir termal macunu düzgün süremiyor olabilirsiniz çok kalın sürmeyin , işlemci fanını düzgün taktığınızdan emin olun . kasa hava sirkilasyonunu düzgün bir şekilde sağlayın.
  • Evil_Miyu kullanıcısına yanıt
    hocam dediklerinden ötürü işlemciden şüpheleniyorum artık mesela boşta bile ısısı yüksek oyundan çıkıyorum fan halen hararetli dönüyor işlemcinin garantiside bitmiş olabilir tam eminde olamıyorum alalı 2 yıl oldu çünkü macunu vatandaki arkadaş gözümün önünde güzelce sürdü heryerine yaydı ve inceltti kullanılan macunda coler masterin bir macunu sanırım yani macun yeni bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    ben 3 yıl diye biliyorum garantisini tr de 3 yıl geçmiyorsa amd ye rma açarsın değiştirirler işlemcini bi araştır istersen.
  • Evil_Miyu kullanıcısına yanıt
    işlemci kutusunda seri no su varsa yollayımda idare etcek yedek işlemcimde yok yav bakalım nolcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boşver termal macun yenile fan temiz olsun boşa masraf yapmayın zaten amd bu ısnır
  • -toraman- kullanıcısına yanıt
    hocam termal macun yeni hakakten cayır cayır yanıyor pc ekran kartında bile ısınma yok buna yapcağım en fazla yeni bi soğutucu almak belkide tam oturmuyordur
  • işlemci an itibari ile gta 5 te 10 dk oynamada 72 derecec gördü max vatandaki görevli soğutucunun vidaları eksik tam oturmuyor demişti belkide ondan kaynaklı gidip başka fan alayım en iyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.