arkadaşlar fx 8150 için bir soğutucu önerirmisiniz üzerinde akasa venom var sessiz ama yetmiyor sanki işlemci bazen windowsta bile oyundaymış gibi hava üflüyor o yüzden sıvı soğutma düşünüyorum açıkcası hem sessiz hem fiyatının hakeden bir ürün tavsiye edermisiniz yada çok iyi bir fanlı soğutucuda olabilir yan kapak kapanmak şartıyla
Termal macunu kontrol ettinizmi belkide sıkıntı ordadır. Eğer termal macun kurumuşsa görevini gormuyorsa yenisi ile değiştirip deneyin eğer yinede çözülmesse soğutucuyu değiştirin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
GoldenParsTR
kullanıcısına yanıt
termal macun yeni hocam
benimde amd 8350 çok ısınıyordu evo 212 aldım fayda etmedi h100i aldım fayda etmedi garantiye yolladım en sonunda sıfırı ile değişip geldi bende sattım kurtuldum.eğer işlemcide sorun yoksa ki bence oladabilir termal macunu düzgün süremiyor olabilirsiniz çok kalın sürmeyin , işlemci fanını düzgün taktığınızdan emin olun . kasa hava sirkilasyonunu düzgün bir şekilde sağlayın.
Evil_Miyu
kullanıcısına yanıt
hocam dediklerinden ötürü işlemciden şüpheleniyorum artık mesela boşta bile ısısı yüksek oyundan çıkıyorum fan halen hararetli dönüyor işlemcinin garantiside bitmiş olabilir tam eminde olamıyorum alalı 2 yıl oldu çünkü macunu vatandaki arkadaş gözümün önünde güzelce sürdü heryerine yaydı ve inceltti kullanılan macunda coler masterin bir macunu sanırım yani macun yeni bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum
Afacan Dennis
kullanıcısına yanıt
ben 3 yıl diye biliyorum garantisini tr de 3 yıl geçmiyorsa amd ye rma açarsın değiştirirler işlemcini bi araştır istersen.
Evil_Miyu
kullanıcısına yanıt
işlemci kutusunda seri no su varsa yollayımda idare etcek yedek işlemcimde yok yav bakalım nolcak
boşver termal macun yenile fan temiz olsun boşa masraf yapmayın zaten amd bu ısnır
-toraman-
kullanıcısına yanıt
hocam termal macun yeni hakakten cayır cayır yanıyor pc ekran kartında bile ısınma yok buna yapcağım en fazla yeni bi soğutucu almak belkide tam oturmuyordur
işlemci an itibari ile gta 5 te 10 dk oynamada 72 derecec gördü max vatandaki görevli soğutucunun vidaları eksik tam oturmuyor demişti belkide ondan kaynaklı gidip başka fan alayım en iyisi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme