Öncelikle şunu belirtmek isterim. Ne fotoğraf çekmekten nede özellikler ve terimlerden pek anlamam. Ama araştırmalarım sonucunda Panasonic lumix FZ38 ile Canon powershot SX 20 IS arasında kaldım. Bu iki makinadan hangisini tercih etmem konusunda yardım edebilirseniz sevinirim Amacım sadece fotoğraf değil video çekimide yapmak.
Şimdiden teşekkürler
sx20ıs öneririm ben onu kullanıyorum.
FZ 38 kullandınızmı hiç ? ne gibi farkları mevcut.. Biraz bilgi verebilirmisin
sx20is alabilirsiniz sx10is'te ki problemler büyük ölçüde giderilmiş gözüküyor..Fz38 maalesef foto kalitesi olarak daha geride panasonic fz serisini bozdu iyiye gitmesi gerekirken tam tersine geriye doğru gidiyor..
quote:
Orijinalden alıntı: atalayalper
sx20is alabilirsiniz sx10is'te ki problemler büyük ölçüde giderilmiş gözüküyor..Fz38 maalesef foto kalitesi olarak daha geride panasonic fz serisini bozdu iyiye gitmesi gerekirken tam tersine geriye doğru gidiyor..
Ben daha yüzlerce link gösterebilirim FZ38 in daha iyi olduğuna. Bırakın linki ikisini de kullanmış birisi olarak FZ38 in foto kalitesinin çok daha iyi olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim.
2 ürün arasında seçim yapmak ne kadar zormuş. Bilgim olmayan konuda seçim yapmak çok daha zor. En iyisi biraz daha araştırmak. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Dostum fz serilerinin gittikçe bozulduğunu söylüyorsunda, inan fz 38 çok kaliteli bir makine ve kulanmış olduğu leica lensi ile de boşa atılacak bir makina değildir. biraz araştırırsanız zaten nasıl sonuçlar veridğini göreceksiniz. kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim.
fz38 aldım tavsiyede ederim kesinlikle
fz38
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme