Şimdi Ara

G Punto saga cekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, Daha 1 ay once 2010 grande punto mj aldim. Arac su an 2500km de, ancak son gunlerde bir sorun farkettim yardimci olabilirseniz sevinirim.

Arac, ozellikle hizlanma sirasinda saga meyilleniyor ama oyle ani bir sekilde egil yavas yavas serit degistiriyor, ilginc olan, direksiyonu hafif sola kirdigim zaman (10 derece falan), birakirsam eger duz yolda cekme yapmiyor, direksiyonu da toplamiyor sanki direksiyonu yamuk takmislar gibi :) Eski arabam direksiyonu her halukarsa toplardi giderken, bu saga da kirmis olsam sola da kirmiz olsam 10 derece civari egik oldugunda o halini koruyor ve dedigim gibi duz gitmesi icin hafif sola bakmasi gerekiyor.

Lastik basinclarini 2 kere dengeledim, 2. de degismemisti zaten bir sorun yok o konuda. Ankara cevre yoluna cikip denedigim icin yol egimi ihtimalini minimuma indirdigimi soyleyebilirim. Simdi, 5000 de ilk bakima gidecek arac, o bakimi mi beklemeliyim yoksa yarin servise mi dalmaliyim sizce? Ayrica bu tur durumlar garanti kapsamina girer mi?

Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lakenarr -- 23 Ekim 2009; 22:02:54 >

• Bir de ekleme yapayim, arabayi hic kaldirima cikarmadim park etmek icin, cukurlardan da gayet guzel korudum simdiye kadar. Gerci bu siralar Ankara nin her karesi kazildigi icin bir iki cukura (cukur degil aslinda yola dik kazilmis hendek) biraz hizli girdigim oldu o kadar. Oyle paldir kuldur kullanmadim arabayi ki zaten topu topu 2500km, daga ciksam rot balansi korumasi gerekmez mi yani bu kadar yolda?
  • Servise götürmenizi tavsiye ederim önemli bir sorun olabilir daha yeniyken yaptırın bence
  • Rot ayarını yaptırın. Sorun düzelecektir.
  • Arkadaşımızın dediği gibi rot ayarını yaptırın,
    Benzer bir şikayette Direksiyon ünitesinden kaynaklı bir sorunla karşılaşmıştık,değişince düzeldi.
  • Aracin rot ayarini yaptirdim, su an sorun cozuldu ama bu kadar kisa zamanda nasil bozuldu anlam veremedim acikcasi (dedigim gibi, baya da duzgun kullandim)
    Servis yetkilileri garanti kapsaminda isi hallettikleri icin cok da onemsemedim bakalim tekrar sorun cikaracak mi...
  • Garantı dahılındekı araclarda garantıye gırer mı bu sorun yoksa dısarda bır rot balanscıya gotuemek daha mı ıyı olur? Ayn sorun bende de mevcut dıreksıyon 1-2 cm kadar sola bakıyor ve duzeltıp bırakınca tekrar sola kayıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra G Kadran Sorunu !!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.