Şimdi Ara

G2 lolipop ile gelen hatalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba telefonumu pc suitten lolipop surumune gectim fakat bazi sorunlarla karsilastim
    1. Karsi tarafa sesin boguk gitmesii
    2. Mesajlarda klavye tuslarinin gec tepkime vermesi
    3. Sarj suresinin cok kisalmasi ( en fazla 3 bucuk saat ekran suresi zor aliyorum wifi ile )
    4. Android sisteminin fazla sarj tuketmesi

Evet arkadaslar sorunu nasil cozebilirim telefonu bilgisayara baglayip yazilim hatalarini duzeltmeyi denedim fakat program %1 de kaliyor bilgisi olan el atsin bu duruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter4191 -- 27 Mayıs 2015; 18:59:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter4191

Merhaba telefonumu pc suitten lolipop surumune gectim fakat bazi sorunlarla karsilastim
    3. Sarj suresinin cok kisalmasi ( en fazla 3 bucuk saat ekran suresi zor aliyorum wifi ile )

Evet arkadaslar sorunu nasil cozebilirim telefonu bilgisayara baglayip yazilim hatalarini duzeltmeyi denedim fakat program %1 de kaliyor bilgisi olan el atsin bu duruma

30ctr lollipop kullaniyorum bende hicbiri yok yazdiklarinizin. Romu kurduktan sonra direk factory reset yaptim recoveryden gul gibi de kullaniyorum suan icin. Ne pilde sikinti var ne klavyede nede badka biseyde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz kurulum yaparsanız bu hataları almazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

Orijinalden alıntı: hunter4191

Merhaba telefonumu pc suitten lolipop surumune gectim fakat bazi sorunlarla karsilastim

30ctr lollipop kullaniyorum bende hicbiri yok yazdiklarinizin. Romu kurduktan sonra direk factory reset yaptim recoveryden gul gibi de kullaniyorum suan icin. Ne pilde sikinti var ne klavyede nede badka biseyde.

Factory reset olayi nasil oluyor yapayim hemen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.